Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kerüljek inkább egy olyan férfit, aki incelnek nevezi magát?
Figyelt kérdés
Interneten megismerkedtem egy nagyon normális férfival, tehát kis aranyos nekem be is jött, tök jól elvoltunk nekem még ott is szimpatikus volt, viszont az a része nagyon nem volt szimpatikus hogy azt mondja, hogy ő valami incel, nem tudom hogy miért kell ezt hangoztatni meg mitől lenne ő az?2022. máj. 6. 10:23
1/31 anonim 

válasza:

Nem baj, te meg mond azt, hogy feminista vagy, ami 90%-ban igaz a mai nőkre.
Kb egykutya.
3/31 anonim 

válasza:

Alapesetben nem volna vele gond. De ezek alapján komplexumai vannak.
4/31 anonim 

válasza:

Igen. kerüld. Csak addig normális míg megjátsza magát. Nőgyűlölő, eltorzult világban élő valakik.
5/31 anonim 

válasza:

Ha csak azért teszi ezt, mert mások ráaggatták a jelzőt (pl. a nagyon kedves gyakorikérdések válaszolók egy bizonyos rétege, akik imádnak ezzel a szóval dobálózni, kvázi sértegetni másokat) és már ő maga is használni kezdte emiatt, akkor lehet nincs gond.
Ha alapból használja, akkor igen.
6/31 anonim 

válasza:

Ne foglalkozz vele. Komolyan mondom.
7/31 anonim 

válasza:

Aki ezt külön elmondja magáról, az már benne van az agymenésben rendesen. És ez nem túl jó dolog, én biztos hagynám ezek után.
9/31 anonim 

válasza:

Incel = önkéntelen cölibátus. Ennyi. Bárki lehet incel, bármikor. Akarsz szexelni, akarsz kapcsolatot de nem jön össze akkor "incel" vagy. Divatos szó, de nagyjából ennyit jelent.
A nőgyűlöletnek meg egyéb baromságoknak semmi köze sincs a dologhoz. Az más téma, más emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!