Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltak arról ha valaki a magány bánatában öngyilkos lesz?
Adott egy nyeszlett testű, aspergeres, depressziós, 25 éves szűz incel, akinek soha nem jött össze semmi a csajozas ugyeben(meg a flörtölesig se jutott el) aki banataban belefarad a sikertlensegbe es inkabb mindenek veget...
Ti mit ereznetek iranta?
Szanalmat?
Közönyt?
Megértenetek?
Mindig is voltak lelkileg gyenge láncszemek. Én meg tudom érteni az ilyen embereket, nem mindenki egészséges mentálisan, nem mindenki bírja ki azt, amit a többiek.
De ez egyéni tragédia és nagyon nem szeretem, mikor valaki egy ilyen öngyilkosságból világtragédiát akar csinálni, mondván, jaj milyen szar a világ, nem adott neki pinát... Ez a helyzet olyan, mint mikor valakit megbetegít lelkileg az egyetem és mindenki hümmög, hogy de szemét hely a világ, adjunk mindenkinek diplomát és akkor nem lesz ennyi öngyilkos. Ez nem így megy. Van, aki nem bírja ezeket a helyzeteket, de attól még ezek a helyzetek az élet részei, az embereknek pedig feladata ezeket megtanulni kezelni. Ha belehalnak vagy belebetegszenek, az egy nagyon szomorú és sajnálatos dolog, de azért látjuk, hogy nem a világnak kell változnia ilyen esetben, ugye?
Ha valakit éjjel-nappal vernek, gúnyolnak, bántanak és ezért öngyilkos lesz, arra én tudom azt mondani, hogy hol voltak az emberek, mikor ez a szerencsétlen segítséget kért... De mikor nem kapsz meg valamit, ami nélkül simán élhetnél, csak túlliheged, akkor nem másokat vennék elő.
Diploma nélkül lehet élni. És párkapcsolat nélkül is. Még csak nem is leszel automatikusan magányos tőle. Ezeket az embereket az öli meg, hogy mentálisan gyengék.
És sajnálom őket, de nem vonnék le a helyzetükből morális tanulságokat.
Amúgy közönyt érzek.
Te életed... Ha el akarod dobni hát eldobod.
Persze halálra is öregedhetnéd magad, addig meg csinálhat áll valami értelmeset is.
Én kétkedő vagyok...szóval hiszek is meg nem is....alapból nem.
De attól van kis tartásom, hogy ha elvileg öngyilkos lesz az ember akkor ugye elvileg pokolra kerül és kínok kínját éli át az örökkévalóságig...noss ha ez igaz akkor félek öngyilkosnak lenni.
Ha viszont nincs semmi, mint amikor elalszok és nem is álmodok szóval a nagy semmi van, amiben reménykedek akkor bátrabban lennék öngyilkos.
Szóval ha az leszel, próbálj meg valahogy visszajelezni, hogy halál után mi is van
Megérteném. Teljes mértékben.
Lehet élni szex/párkapcsolat nélkül, persze, főleg ha van valami, ami nagyon érdekel, amiben jó vagy, ami ad valamiféle értelmet, célt a mindennapoknak, az életnek. De ilyen nem mindenkinek van, és akinek van, annak sem úgy lett, hogy erőltetten, görcsösen kereste. Nekem sincs. Semmi értelme a létezésemnek, cserébe legalább qrva frusztrált vagyok, mert szexre lenne igényem, nagyon is, de elteltek/nek nélküle a fiatal, aktív éveim, és kizárólag csak a maszti egész életben rohadtul nem elég, nem is értem, hogy aki ezt gondolja, az hogyan gondolhatja...
Én már nagyon örülök neki, hogy ezek a vérszívó magyar piócák átnéznek rajtam és nem rabolják tovább a pénzemet és az időmet. :))
Nézd más szemszögből a dolgot és élj tovább boldogan egyedül, gyerektartás és rosszindulatú exek nélkül. :)) F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!