Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Anyaként gondoltatok már az...

Anyaként gondoltatok már az öngyilkosságra? Bővebben lent, a helyzet komoly, kérlek ne trollkodj.

Figyelt kérdés

Sziasztok. Komoly változások vannnak nálunk. Kovid miatti korlátozások, gyerekünket bölcsibe kell adnom, hogy dolgozni mehessek - amit már nagyon várok. Imádom a gyermekem, de egyszerűen sz.r anyának érzem magam. Hiába vagyok diplomás, hiába pár okj, ha gyerek előtt abszolút nem készültem ilyesmire, és csak rövid ideig dolgoztam - sok helyen.

Alkalmatlannak érzem magam bármire, totál idegbeteg vagyok néha - ha más is jelen van, kontrollálom, de ha egyedül vagyok, akkor üvöltve sírok.

Egyszerűen csak a halálra tudok gondolni, meg akarok szűnni létezni. Barátaim nincsenek, nem tudom senkivel megbeszélni, pénz meg arra sincs, hogy pszichológushoz menjek. Abban bízom, hogy a párom talál jobb anyát a gyerekünknek, és csak jobban járnak ennél a roncshalmaznál, mint ami lettem.

Nagyon szarul vagyok...

Ha nem lesz válasz, az sem gond, legalább kiírhattam. Ja. Lelkisegély számon a nő meg rámtette a telefont, visszahívtam, azt mondta ebben nem tud segíteni. Ha akkor épp nem ül mögöttem a legnagyobb kincsem, akkor belehajtok egy kamionba, falba az autóval...

Sajnos katasztrófa az idegrendszerem. 😓

2021. nov. 23. 07:50
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
76%

Szinglikent maganyosan mindig irigylem a csaladosokat mert ott tuti nincs provlema, depressszio

Rossz erzes volt ezt olvasni :/

2021. nov. 23. 07:57
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Miért lennél szar anya? Beszéltél erről a férjeddel, szüleiddel?

Ha elmész a pszichiátriára, ott tudnak beutalót adni pszichológushoz, próbáld meg.

Azt mondtad, hogy várod a munkát, lehet, hogy az a változás jót fog tenni, legalább emberek között leszel, ott találhatsz majd barátokat is.

2021. nov. 23. 08:07
 3/18 anonim ***** válasza:

Borzalmas lehet így élni, ezekkel a gondolatokkal nap mint nap.

Hiába írnám hogy gondolj a gyermekedre, gondolj a jövőtökre ezek a szavak most semmit sem érnek.

Teljesen ki vagy borulva, nem tudsz racionálisan gondolkodni, így nem is fogod megtalálni a helyes utat, enyhíteni sem tudsz lelki fájdalmodon.

Kérlek keresd fel a háziorvosodat, ő majd tovább irányít a megfelelő szakemberhez.

Fontos ezt a lépést megtenned, egyedül nem vagy alkalmas arra hogy tovább lépj, eltereld figyelmedet e bántó gondolatokról.

2021. nov. 23. 08:12
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

1, nem vagy szar anya

2, háziorvosod van, keresd meg, hogy pszichológusra van szükséged

3, sport, kezdj el valamit, pl futás és ismerkedj is közben

4, férjeddel csináljatok felnőtt orogramokat

2021. nov. 23. 08:16
 5/18 A kérdező kommentje:

Kedves 1. Hsz!

Sosem akartam családot. Egyszerűen csak összejött a baba, együtt maradtunk, de ennyi. Néha kis lovebombing, amúgy meg üresnek érzem a kapcsolatot.

Nekem kellene tennem érte, de már kimerült vagyok.

Nem minden család Család.

2021. nov. 23. 08:17
 6/18 A kérdező kommentje:

Kedves 2. Hsz!

Nem vesz feleségül. Szüleink halottak. Nincs barát. Pszichológushoz utazni kellene 1,5 órát, a kocsim rossz, nincs pénz javíttatni, tankolni, utazni. Konkrétan esélytelen.

Háziorvos meg kiröhög, mert ismer. Én a karakteres harcos amazon nem lehetek lelkibeteg. 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Mert valaha az voltam. Harcoltam egy jobb életért, szerveztem csapatos megmozdulásokat stb.

Most meg ez.

Kimerült, elhasznált rongy, semmirekellő.

2021. nov. 23. 08:21
 7/18 A kérdező kommentje:

Kedves 3. Hsz.

Részben válasz fentebb, futni mehetnék. Igaz. Jó ötlet, eszembe jutott nekem is. Melyik cipő alkalmasabb, a magassarkú kiscsizma, vagy a bakancs? 😅

2021. nov. 23. 08:23
 8/18 anonim ***** válasza:
Az is kehet, hogy szimpla vitamin és vashiányod van, beszélj az irvosoddal!
2021. nov. 23. 08:23
 9/18 anonim ***** válasza:
29%

A bakancs

Trollkodás helyett meg húzz a francba, van olyan, aki tényleg mentális betegséggel küzd és segítségre szorulna, de az olyanok miatt, mint te nem mer segítséget kérni….

2021. nov. 23. 08:31
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
A depresszió nem válogat. Olvass a témában, de szakmai oldalakat. Ne laikusok diagnisztizáljanak / kezeljenek. Én gyermekkorom óta küzdök szorongással, depresszióval, pánikkal. Nem egyszerű és sajnos nem akarat kérdése. Keress másik háziorvost, mert ez magától nem gyógyul.
2021. nov. 23. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!