Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Létezik olyan helyzet, hogy...

Létezik olyan helyzet, hogy csak az öngyilkosság lehet kiút?

Figyelt kérdés

2020. nov. 8. 22:43
 1/8 anonim ***** válasza:
55%

Sose értettem egy mondatban ezt a két szót, hogy kiút és öngyilkosság.

Az öngyilkosság nem kiút sehonnan, csak egy lezárása mindennek és az összes kiút eltorlaszolása végleg mindentől.

2020. nov. 8. 22:51
 2/8 anonim ***** válasza:
21%
Nem. Mindig lehet segítséget kérni, nem kell szégyellni.
2020. nov. 8. 22:53
 3/8 anonim ***** válasza:
30%
Az öngyilkosság nem kiút. Lépj hátra fejben egy lépést, és nézd át az életed.
2020. nov. 8. 23:05
 4/8 anonim ***** válasza:
68%
Sosem kiút.Mindig van valami megoldás.Mégha nagyon fáj is az ami miatt itt hagynád a földi életet.
2020. nov. 8. 23:46
 5/8 anonim ***** válasza:
92%
Abszolút. Ráadásul egy nagyon logikus, jó és okos döntés. Nem ajánlgatom, csak elmondom hogy mit gondolok. Magamnak már kifejezetten ajánlom.
2020. nov. 9. 00:32
 6/8 anonim ***** válasza:
19%

Igen, pl nagy fájdalmakkal járó, gyógyíthatatlan betegség esetén.

A depresszió nem ilyen betegség. Az " engem senki se szeret, engem mindenki utál, elhagyott a 16 éves pasim" sem ilyen helyzet.

2020. nov. 9. 06:49
 7/8 anonim ***** válasza:
94%

Számomra éppen most állhat elő egy olyan helyzet, amikor az egyetlen kiút az lesz. De még nem biztos.

Egyébként mást én is lebeszélek róla, nem szabad.

2020. nov. 9. 09:28
 8/8 anonim ***** válasza:
80%

#3, ha én átnézem az életem, az csak tesz egy lapáttal az egészre, és nemhogy hátra nem lépnék vele, hanem inkább egyet előre.

De ez csak én vagyok.

!!És légyszi mindenki, aki ilyen gondolatokkal küzd, ne adjátok fel, legyetek erősebbek, tartsatok ki és legfőképp, ne ez legyen az első lehetséges megoldási tervetek! !!

Lehet találni olyan dolgokat, amik miatt marad az ember. Nekem is van 3. Ugyanakkor van olyan lehetséges szituáció az életemben, amelyre ez lenne a válasz. (És nem szakítás, vagy nem nyertem a tippmixen kategóriára gondolok).

2020. nov. 9. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!