Öngyilkos akarok lenni. Semmit nem ér az életem. Van egy lány aki mondta hogy ne tegyem, inkabb ha nincs senkim hivjak fel egy ingyenesen hivhato depressziósoknak kitalált segîtségnyújtási vonalat. Létezik ilyen?
Figyelt kérdés
2018. jan. 30. 17:15
2/12 anonim válasza:
Ne legyél öngyilkos, kérlek! Az soha nem megoldás!
3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2018. jan. 30. 17:24
4/12 anonim válasza:
5/12 anonim válasza:
EZ SOHA SEM MEGOLDÁS!
Ugyebár azt átgondoltad természetesen, hogy miért legyél. DE! AZT IS GONDOLD ÁT, HOGY MIÉRT NE!
Pl.: Kinek hiányoznál?! Vagy...
Megéri ez egyáltalán?!
6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! :)
2018. jan. 30. 18:40
7/12 anonim válasza:
A felhők felett ragyog a Nap, szóval ne add fel!
9/12 anonim válasza:
Az ostobaság előtt nézz utána a szervkereskedelemben, milyen részed, mennyit is ér s rájössz szépe s lassan, hogy egész jó kis befektetést dobnál ki a kukába;)
Vércsoport? Országunkban nagy a hiány s a donorok is jól jönnek még véradók szintjén is;)
Na, érsz valamit szerinted?
10/12 anonim válasza:
Az én sorsomban az a plusz tragikum, a meglévők mellett, hogy nekem már telefonom sincs. Én ha akarnám se tudnám felhívni. De nem bánom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!