Anyaként gondoltatok már az öngyilkosságra? Bővebben lent, a helyzet komoly, kérlek ne trollkodj.
Sziasztok. Komoly változások vannnak nálunk. Kovid miatti korlátozások, gyerekünket bölcsibe kell adnom, hogy dolgozni mehessek - amit már nagyon várok. Imádom a gyermekem, de egyszerűen sz.r anyának érzem magam. Hiába vagyok diplomás, hiába pár okj, ha gyerek előtt abszolút nem készültem ilyesmire, és csak rövid ideig dolgoztam - sok helyen.
Alkalmatlannak érzem magam bármire, totál idegbeteg vagyok néha - ha más is jelen van, kontrollálom, de ha egyedül vagyok, akkor üvöltve sírok.
Egyszerűen csak a halálra tudok gondolni, meg akarok szűnni létezni. Barátaim nincsenek, nem tudom senkivel megbeszélni, pénz meg arra sincs, hogy pszichológushoz menjek. Abban bízom, hogy a párom talál jobb anyát a gyerekünknek, és csak jobban járnak ennél a roncshalmaznál, mint ami lettem.
Nagyon szarul vagyok...
Ha nem lesz válasz, az sem gond, legalább kiírhattam. Ja. Lelkisegély számon a nő meg rámtette a telefont, visszahívtam, azt mondta ebben nem tud segíteni. Ha akkor épp nem ül mögöttem a legnagyobb kincsem, akkor belehajtok egy kamionba, falba az autóval...
Sajnos katasztrófa az idegrendszerem. 😓
Kedves 8. Hsz.
Folyamatban egy ideje a pótlás.
Kedves 9. Hsz.
Nem. Nem trollkodás. És nem értem a problémádat velem kapcsolatban. Ez a 2 cipőm van, és nem vihogok, kesergek rajta. De köszönöm, hogy leoltottál.
Kedves 10. Hsz!
Keresni fogok. Amint tudok. Sajnálom, hogy ilyen problémád van, nálunk is előfordult a családban. Megszakad a szívem, mert fantasztikus ember van így gyermekkor óta bezárva. 😥 Nagyon sajnálom. De ő megélte álmait könyvírással, amivel kicsit javult is az állapota.
Ha a futás nem játszik, akkor zumbázz, alakformálj azokat lehet otthon is csinálni. Meg a jógát is. Az ensportnak vannak fenn jó videói youtube-on.
Próbálj minden nap megcsinálni egy autogén tréninget.
Kedves 14. Hsz!
Köszönöm szépen!
Kedves kérdező a háziorvos
Csak ne nézzen le ő orvos
Kezelnie kell titoktartás mellett nem mondhatja el
A boltban meg itt ott
Kiirhat nyugtató szorongást csökkentő vagy antidepresszáns is
Tudom hogy gyerek mellett
A gyógyszer? de jobb mint a fal!!!
Én scippat szedek ez nem bodit nem almosit szorongás
Jól csökkenti nyugodtabb vagyok eletkedvem is jobb
Csak azért írom ezt mert
Szedtem olyan antidepresszánst
Amitől teljesen kába voltam
Nem vagyok orvos de a háziorvosnak mond meg hogy valami megoldást keresni kell
És próbáld meg a Protexin balance-t szedni ez probiotikum 2x1 ez
lég alább egy hónapig
A bélflóra egyensúlya szerepet játszik a mentális problémák stresszt szorongo
Állapot kialakulásában
Remélem hogy nem veszed okoskodasnak csak segíteni szeretnék nagyon durva amiket
Írtál főleg anyaként
Kitartást minden jót kívánok
Kedves 16. Hsz!
Köszönöm szépen a tapasztalatodat! Vannak napok amikor csak az öngyilkosságra tudok gondolni, és vannak kicsit jobb napok amikor háttérbe szorul az az érzés. De mostanában nem múlik el.
Van sokat sírok van hogy csak fásult vagyok és nem érdekel semmi.
Most úgy néz ki hogy a párom megpendítette hogy kirak, ezért most sírós napom van, viszont látok német kiutat mert a bölcsőde rábólintott arra hogy felvegye a gyerekemet. Talán a munka valahogy helyre hoz. Talán.
Talán tényleg vissza kéne hívnom a háziorvost még egyszer.
Köszönöm.
Engem a munka helyre rakott.
Meg az, hogy rájöttem az anyaság és egy rossz párkapcsolat együtt kicsinálják az anyát. Az anyaság önmagában is probatetel.
Mikor már nem másokat idealizáltam, kevésbé sajnáltam magam. Megnyugtatott h másnak is nehéz.
Belekapaszkodtam a reziliancia képességembe, hogy régen milyen vagány nő voltam.
Az anyaság elején nem szabad feladni. Tudom, nehez. De ott a kicsi ember akinek te vagy az élet.
Én könyvtárbol vettem ki pszichológiai jellegű könyveket. Később jártam pszichológushoz is, de annyira nem volt jó, Bem segített. Apránként jobb lett. Vannak nehéz napok, céljaim nincsenek, de már rossz hangulatom sincs, humoros vagyok a gyerek is az lett, sokat nevetünk. De nagyon Szorongó lettem de ezzel együtt tudok élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!