Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akartál már véget vetni az...

Akartál már véget vetni az életednek? Mitől gondoltad meg magad?

Figyelt kérdés
És mi volt az oka?

2020. aug. 12. 02:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
80%
Volt.
2020. aug. 12. 02:17
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem, pedig lett volna rá elégszer okom. Csak túl gyáva típus vagyok ahhoz, hogy megtegyem.
2020. aug. 12. 02:17
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
túl sok szép dolog van ahoz, hogy feladjam. és most a lehető legalapabb dolgokra gondolok.
2020. aug. 12. 02:22
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
A családom miatt
2020. aug. 12. 02:41
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Anyu miatt gondoltam meg magam. Szegényke nem tudná feldolgozni.
2020. aug. 12. 03:00
 6/16 anonim válasza:
82%
Igen, volt egy ilyen érzésem sokszor. De lehet, hogy egy olyan gyönyörű élet vár rám, hogy nem vehetem el magamtól ezt a lehetőséget. Annyi álmom van. Szeretném már kijárni a gimit és végre a magam ura lenni! Ez a legnagyobb álmom, hogy éljem az életemet gazdagságban, és hogy soha, de soha keljen nélkülözzek! Ne tedd! Már én sem gondolok ilyenre! Pár év múlva lehet, hogy olyan életed lesz amiről még álmodni sem mertél volna!
2020. aug. 12. 03:21
 7/16 anonim válasza:
soha ne keljen*
2020. aug. 12. 03:22
 8/16 A kérdező kommentje:

Nekem meg van mindenem. Már nincs mit elérnem az életben, csak veszítenem.

Azt nem mondom, hogy megölöm magam, nem ez volt a célja a kérdésnek.

2020. aug. 12. 03:42
 9/16 anonim ***** válasza:
Köszönöm. Megértem amit írsz, azaz azt nem értem miért írod hogy csak veszíthetsz. Remélem találsz új célt kihívást az életedben, nem kell mindig "győzni" elég ha tudsz örülni apró kis szösszeneteknek. Azt írod meg van mindened. Biztos? Nem úgy érzem. Mindig jönnek újabb és újabb élmények, jók rosszak egyaránt meg kell, át kell őket élni. Egy mosoly is elég. Van kivel megbeszélned?
2020. aug. 12. 05:34
 10/16 anonim ***** válasza:

"Nekem meg van mindenem. Már nincs mit elérnem az életben, "

Akkor ilyenkor kellene élvezni az elért "gyümölcsöket".mint amikor nyugdijasan màr csak örülni kellene hogy van hol laknod etc.

Nekem az öngyilkossag barmire is mint opcio azert nem jön be, mert:

- nem tudjuk mi van halàl utan. Nincs garancia arra hogy jobb lenne.söt klinikai halottak arrol szamoltak be hogy az öngyilkosok nem haladnak semerre a többiekkel hanem mint egy felakadt lemez ujra es ujra öngyilkosok lesznek es nem làtjàk hogy mindenki halad.

-HA igaz a Biblia, Isten be se fogadja öket, a sajat test elleni cselekményeket bünnek veszi.

-ertelme sincs olyan miatt meghalni, mert sz.r az èlet, azaz a halàlodnak sincs ertelme mert azzal nem is tetted jobbà, akkor màr jobb életeket menteni Màs lenne ha vmièrt vkiert (valakikért)csak halàllal lehetne tenni ugy màr ertelmet is nyerne.

- es van az is, hogy amig nem mondhatom azt el, hogy en mindent megtettem hogy valtozzon, es nem sikerült es msr feladom. Ugyanis nalam soha nem jön el ez a pont hogy elmondhassam hogy en mindent megtettem es plane az a pont hogy kijelenthessem hogy 10-20-80 èv mulva sem lesz semmi maskepp ezert arra a 10-80 hatralevö evre nem vagyok kivancsi

-mèrhetetlenenül sajnalom a buta szerelmi banattol es hasonloktol öngyilkos lett tiniket is. Miközben a 20 eveseké a vilag. Elöttük a jövö is es még rengeeg sansz is ès szepek fittek de egy trauma miatt a legostobàbban cselekedtek. Mert nekik még fejletlen a problemakezelesi kepessegük.

2020. aug. 12. 06:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!