Számodra mi ad értelmet az életednek?
A várakozások, és hogy "később minden jobb lesz". Akár hosszú-akár rövid távon.
Rövid távon mindig valamilyen dátumot tűzök ki amit várok. Így osztom be az életemet. Pl másfél hónap múlva szülinapom. Aztán 2 hét múlva páromé. Aztán áprilisban húsvét, milyen jó lesz arra készülődni. Aztán május 1 munkaszüneti nap, majd apám szülinapja stb...
Illetve hosszú távon a reménykedés hogy egyszer jobb lesz. Pl tini korom óta cukorbeteg vagyok, naponta 4-szer kell szúrnom magam. És reménykedem hogy valamikor nemsokára feltalálnak és elérhetővé tesznek valami olyan ketyerét, amivel nem is érzékelem hogy cukorbeteg vagyok és teljesen normális életet élhetek (pl éjszaka 2-kor is befalhatok egy fél tortát).
Küzdöttem valamiért.
Ha azt sikerült volna elérnem, akkor elviselhető, szélsőséges esetben szerethető munkám lehetett volna, olyan, amilyet akár lehett otthonról végezni és akár 6 órában.
A kertesház is elérhetőnek látszott. Ahol kiskertem lesz és a majdani párommal a teraszon eszünk.
Most, hogy ez szertefoszlott, így már semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!