Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gondoltatok valaha öngyilkosságra?
Megcsalt és ő haragszik? Na fasza!
Szerintem jobb is, ha megszabadulhattál tőle. Rengeteg normális lány van, ne add fel, csak meg kell találni őket.
Igen, gondoltam. Figyelj, még csak most szakítottatok, minden szakítás nehéz! Hagyatkozz a barátaidra, szervezz magadnak programokat, hogy ne jusson az eszedbe, foglald el magad valamivel! Találkozgass másokkal, akkor is ha most nehéz!
Az utolsó része meg más kategória. Én is úgy érzem, hogy terhére vagyok a családomnak, de van egy célom és az tart életben, azért nem adtam még fel! Te is találj magadnak valami célt, amire nagyon vágysz, és gondolj arra, hogy azt még el kell érned, és csak azért sem adod fel!
szerintem akkor "szúrj ki velük", és csak azért se legyél öngyilkos :D
(a kérdésre válaszolva: igen, naponta nagyjából háromszor)
Nyisd ki a szemed és láss! Bele fogsz őrülni ebbe az érzésbe. Igen, lehet hogy jelenleg sok a negatívum a mindennapjaidban-munka, párkapcsolat stb.- de hahó! Én azt hiszem ez az élet! :) Rossz után mindig jó következik, egy elég nagy hullámvölgyben vagy, de van kiút! Az akarat nagy úr, ha igazán törekszel bármit elérhetsz!
1. Tudom hogy nehéz a bajban( tapasztalat) pozitívnak lenni, nem is kérlek rá, de azzal ha sajnálod magad nem lesz jobb. Ne bánkódj a rossz dolgokon, nézz előre!
2. Csak ne akarj mindent azonnal és egyszerre megoldani. Ezek a dolgok nem mennek egyik napról a másikra. Fejleszd magad, tanulj, keress munkát - a legalján kell kezdeni hogy feljuss! És szépen lassan jön majd minden más is. Szerelem, boldogság...
EZ AZ ÉLET! Problémák és annak megoldásai. Ezért vagyunk itt. Tekints rá mint egy próbára.
Gyenge lennél? Tényleg feladnád?
Sok sikert! :))))))))))))))
Persze halj is meg egy hülye p*csa miatt, aki megcsalt téged és most te vagy a gonosz.
aki ilyen hülyén gondolkodik annak nem kell élnie.
én nem csak gondoltam.
3 szor próbáltam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!