Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elfog múlni valaha a szenvedés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfog múlni valaha a szenvedés? Szerelemes vagyok, de viszonzatlanul. Nagyon fáj, nem tudok mit tenni. Én már öngyilkosságra is gondoltam.17/L

Figyelt kérdés
2011. nov. 19. 13:02
 1/5 anonim ***** válasza:
59%

sokan sokszor átéltük ezt

az öngyilkosság gyávaság és mindemellett önző dolog-most nem akarok licitálni de nekem sokkal rázósabb tragédiáim voltak vannak.arra gondolok hogy ha megölném magam azzal csak a meg nem született gyerekeimmel tolnék ki,nameg a jövendőbeli feleségemnek is be kellene úgy érnie egy nálam rosszabbal

2011. nov. 19. 13:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Hisz nem is vesztetted el akkor miért?o.O Nem jártál vele. Felejtsd el szépen.
2011. nov. 19. 13:10
 3/5 anonim ***** válasza:
90%
Ne legyél buta..az öngyilkosság a gyenge emberekre vall, akik elmenekülnek a gondjaik elől..17 évesen ezt verd ki a fejedből. Menj bulizni, találkozz a haverokkal, menjetek el valamerre, mozdulj ki, nézz más pasi után, ismerkedj, stb.. Ezek mind enyhítik a fájdalmat, mert elterelik róla a gondolataid. Ezért vannak a barátaid. Amúgy kívánom, hogy egy kis szerelmi bánat legyen életed legnagyobb problémája.. Ennél nagyobb ne is legyen.. Mert tudod annak örülj, hogy nem azon kell idegeskedned, hogy holnap mit egyél és hol aludjál, mert a behajtók kipakolták a házad és kilakoltattak, mert nem tudtál fizetni. 17 éves vagy. Menj, éldd az életed. Az öngyilkosság fogalmát meg sürgősen verd ki a fejedből. 18/L
2011. nov. 19. 13:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Elhiszem, hogy fáj, de ha nem tetszel neki, akkor felesleges ezen szomorkodnod, hiszen ha most nem akar téged, akkor szerintem később sem fog..Vagy ha mégis, akkor se pazarold 17 évesen a drága időd egy olyan emberre aki nem viszonozza törődésed. Szerintem sok más ember van a környezetedben, akik bármit megtennének érted. Foglalkozz azokkal. :))
2011. nov. 19. 13:15
 5/5 anonim ***** válasza:

Biztos vmi alfahím, akiért sok lány rajong, nyilván nagy a választék és nem rád esett a választás, ez van.

Belém senki se szerelmes, az rosszabb.F18

2011. nov. 20. 01:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!