Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gondoltatok valaha öngyilkossá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gondoltatok valaha öngyilkosságra?

Figyelt kérdés
Tudom gyáva dolog a menekülés. 21 éves srác vagyok most szakítottam barátnőmmel mert megcsalt, nem sokat voltunk együtt de egy darabig együtt is éltünk. Most nem régiben már újra külön voltunk és nagy volt a távolság nem tudtuk megoldani, így ő megcsalt. mire én szakítottam és mondtam neki ha szeretné rendbe hozni én nyitott vagyok rá. Csak változtasson a dolgon. Elismerem én meg eléggé féltékenykedős voltam de volt rá okom. Lényeg a lényeg most jelenleg utál, és nem akar többé látni, csak a cuccaiért jön fel hozzám a héten. Tudom csak egy lány, de eddig ő volt a legkomolyabb kapcsolatom. Mindenki mondja lesz már, de ez nem olyan egyszerű nem vagyok egy szőke herceg, vékony gyerek vagyok, nagyszájú de félős :S nem járok szórakozóhelyekre se már :S nem vagyok gazdag nincs jogsim :S nagyon nehéz párt találnom magamnak, igazából eddig is csak olyan barátnőim voltak akik túl láttak az mögött ami vagyok... akik igazán megismertek :/ és egyszerűen nem tudok mit kezdeni már ezzel a rohadt érzéssel, a családomnak is terhére vagyok, nincs munkám pedig nagyon keresek és bármit megadnék azért hogy legyen és végre elköltözhessek külön albérletbe, mert már folyton ezt mondogatják hogy menjek itthonról. és arra jutottam, hogy feladom az élet nevű játékot. Viszont egyetlen dologtól félek, hogy az embereket nem fogom érdekelni, nem fogok hiányozni senkinek :( ez az érzés is elborzaszt. :( mit tegyek?
2013. ápr. 9. 18:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Akkor nem tudok segíteni.:(
2013. ápr. 9. 18:52
 12/20 anonim ***** válasza:
#8 mellélőttél?
2013. ápr. 9. 18:53
 13/20 anonim ***** válasza:
te figyelj már, ha úgy is meg akarod ölni magad akkor előtte tegyél meg mindent amit eddig nem mertél, jó móka lesz
2013. ápr. 9. 18:59
 14/20 anonim ***** válasza:

ma 18:53

nem lőttem mellé.

1 szerűen csak nem jött össze.. sajnos..

2013. ápr. 9. 19:01
 15/20 anonim ***** válasza:

Az élet igazságtalan! Egyesek ilyen hülyeség miatt csak úgy eldobnák az értékes életüket, mások meg két kézzel kapaszkodnának bele, bármit megtennének érte és mégis elveszi tőlük a sors. :(

Igen, én is voltam már ilyen idióta, hogy bele akartam halni a szerelmi bánatba. Nem éri meg! Az élet piszok nagy meglepetéseket tartogathat, néha akár pozitív irányba is (sajnos negatívba is). Tapasztalat. A lényeg, hogy feladni soha nem szabad.

2013. ápr. 9. 19:04
 16/20 anonim ***** válasza:

"Viszont egyetlen dologtól félek, hogy az embereket nem fogom érdekelni, nem fogok hiányozni senkinek :( ez az érzés is elborzaszt. :("

Ha valaki komolyan az öngyilkosságra gondol akkor nem érdekli,hogy kinek fog hiányozni. Mosolygok ezen a mondatodon mert nekem is volt már olyan időszaka az életemnek,hogy elegem volt mindenkiből és azt gondoltam,hogy jobb lenne nem is élni. És majdnem szó szerint nekem is ez ment át az agyamon,hogy kinek is hiányoznék stb? Kinevettem magam és igyekeztem kilábalni a depresszióból. Neked is ezt ajánlom! Lehet eltelik egy kis idő de biztosan lesz új kapcsolatod. Addig meg próbáld annyira lekötni magad,hogy se időd se energiád ne maradjon a buta gondolatokra.

2013. ápr. 9. 19:06
 17/20 anonim válasza:
én nagyon sokszor gondolok az öngyilkosságra és nekem is van olyan érzésem, hogy nem hiányoznék sok mindenkinek....az én barátaim sem érnek rá sosem... bár én még csak idén töltöm a 18-at és középiskolás vagyok így természetes, hogy a szüleimmel élek, de nem bírom sokáig :) nem tudom milyen érzés ha megcsalnak mert nemrég ismertem meg egy fiút akit szerencsére már az első barátomnak mondhatok, de el tudom képzelni....pokoli :/ hidd el sokszor éreztem már, hogy sokkal jobb lenne, ha feladnám és eltávoznék az élők sorából, de rájöttem, hogy nem éri meg :) az életnek van jó oldala is :) most egy rossz korszak van az életedben, de egyszer vége lesz, túllépsz a lányon, megismersz mást, lesz saját lakásod, munkád amit imádsz és boldog leszel :) hidd el egyszer eljön, csak légy türelmes és próbálkozz az ismerkedéssel :) én sem járok bulizni, ismerkedni és mindig itthon ülök....nem is buliban ismertem meg a barátomat hanem egy matekversenyen :D vicces sztori és rád is rád fog találni a boldogság amikor a legkevésbé számítasz rá :) egy lány miatt nem éri meg eladni :) próbáld meg élvezni az életet, találj egy hobbit magadnak amit egyedül is tudsz űzni és boldoggá tesz :) unalmas és egyedül töltött óráidban pedig foglalkozz a hobbiddal :)
2013. ápr. 9. 19:21
 18/20 anonim ***** válasza:
Sajnállak Kittiiiiiii :(Elég lehetett neked is :(
2013. ápr. 9. 19:31
 19/20 anonim ***** válasza:
Jó párszor...
2013. ápr. 9. 19:35
 20/20 anonim ***** válasza:

25 éves vagyok, nem volt még senkim, nem tudok ismerkedni, türelmetlen vagyok sajnos, mert minden kis szarcsimbók meg kap mindent néha simán csak napok alatt. Nekem a legnagyobb bajom, hogy túl vagyok a szexen, egy csepp önkontrollom sincs. Nagyon vágynék rá, de ettől független nekem nem csak arra kellene egy csaj. Szerény, visszahúzódó srác vagyok, de ettől függetlenül meg nagyon kedves, tényleg. Bújós vagyok, szeretek puszilkodni, kényeztetni egy lányt. Szeretem a hosszabb öleléseket.

Csak személyesen egyszerűen gátlásos vagyok, nem tudok odalépni senkihez sem. Így olvasgatva hogy másnak milyen jó, nekem most is!! Sőt minden nap bennem van az, hogy de jó lenne már véget vetni az életemnek :((

2013. ápr. 22. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!