Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez az 'undor' el fog múlni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez az 'undor' el fog múlni valaha is? Ne hitegessem tovább?

Figyelt kérdés

Elég korán összejött nekem egy komoly kapcsolat, 14 éves koromban kezdtem el a sráccal és 2évig jártunk, hál' istennek már lassan 3hónapja hogy szakítottunk mivel határozottan pocsék volt a kapcsolatunk. (nagyon röviden összefoglalva: 7napból 5x találkoztunk, de akkor is ugy h du. 2- este fél11ig emellett persze sosem jártunk el sehova folyton csak nálunk voltunk, barátaim nem maradtak miatta és lelkileg is bántott rendesen.. a szex is nagyon rossz volt vele az utolsó fél évben legalább és bármennyire kértem hogy ne csináljuk ő folytatta és rámerőszakolta..) De most 1 hete összejöttem egy másik sráccal, egy suliba is járunk, rendes kedves aranyos (bár nem túl helyes) de nagyon szimpatikus és gondoltam adok egy esélyt kettőnknek.. de így, hogy minden nap szünetekben együtt vagyunk annyira idegesít.. pedig hétköznap délutánonként nemis szoktunk találkozni, szóval egy szavam sem lehetne... mégis azt érzem, hogy fulldoklom és bármennyire bírom a srácot, akkor sem érzem, hogy valaha is képes lennék szeretni és nem tudok vonzódni egy pasihoz sem... Én tudom, hogy velem van a gond, de ez az 'undor' el fog múlni valaha is? Átvágni meg szopatni és hitegetni sem akarom szegény srácot és amikor ezt elmondtam neki, akkor azt mondta h ő vár rám. Én tényleg szeretnék már boldog lenni és úgy érzem adok ennek esélyt de valamiért nem megy ez nekem :/

16L

2013. ápr. 3. 22:18
 1/9 anonim ***** válasza:
52%
Én csak röhögök ne haragudj rám
2013. ápr. 3. 22:22
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tetszik,nem vonzódsz hozzá,akkor inkább hagyjad.Ha még a suliszünetekben is idegesít az nem jó jel.Mennyi egy szünet, kb 15 perc?Ebből nem lesz hosszú távú kapcsolat.
2013. ápr. 3. 22:22
 3/9 anonim válasza:
Ezért a kanosok 90 %-a le fog szavazni, de nekem ezért nincs barátnőm. Hosszú távon idegesítene, hogy mindig foglalkozni kell vele. Sosem akarok felnőni, én sztem örökre gyerek maradok, de élvezem! Jobb függetlenül, azt csinálok amit akarok! :D 19/F
2013. ápr. 3. 22:23
 4/9 anonim ***** válasza:

Szerintem itt az a gond csak egyedül, hogy egy rossz emberrel próbálod ezt meg. Én is voltam így vele, volt valakim, akiről tudtam, hogy szeretnem kéne, úgymond jártunk is, de soha nem kívántam vele találkozni, meg nem éreztem úgy különösebben jól vele magam, hamarosan szakítottunk is.

Mostani barátommal meg 0-24 együtt lehetnék, és akkor sem unnám meg :) Élvezet vele minden egyes együtt töltött perc is. Szerintem neked is csak egy efféle embert kell találnod, de hát fiatal vagy még, annyi sok pasid lesz, hogy bőven találsz ilyet is- olyat is, meg tapasztalatot is szerzel még, mire végleg megállapodsz. Csak nyugi.

u.i.: ami nem megy, azt jobb nem erőltetni, ha már az elején így állsz hozzá, akkor szerintem nem egymásnak szánt titeket az ég.

2013. ápr. 3. 22:30
 5/9 anonim ***** válasza:

konyorgom 16eves vagy meg .nagyszerelgem stb

Godolkoz mar!!!!

2013. ápr. 3. 22:31
 6/9 A kérdező kommentje:
Hát akkor azt hiszem, a párkpcsolatokat nem erőltetem egy ideig..:/ köszönöm a válaszokat sokaknak ment a zöld pacsi! :)
2013. ápr. 3. 22:42
 7/9 anonim ***** válasza:
Szegény gyerek...
2013. ápr. 3. 22:49
 8/9 anonim ***** válasza:

Szóval most a volt barátod miatt "undorodsz" a fiúktól, a találkozásoktól, együttlétektől?

Beszéld meg a sráccal, hogy hagyjon teret, suliban ne találkozzatok, esetleg kérd meg, hogy ne keressen egy ideig, hogy lásd magadon, vagy érezd, hogy kell-e neked egyáltalán, érdekel-e, hiányolnád-e, amikor nem beszéltek..

Beszéld meg vele, legyetek őszinték egymással, mert kényszerből sem jó vele lenni, hiába nem akar "bántani", csak veled szeretne lenni, ami normális esetben működne is, de téged már bántott a volt barátod, így a sok találkozás is zavar téged... Beszéld meg vele, hogy hagyjon, ne legyetek együtt suliban, ott amúgy sem lehet tartalmasan eltölteni együtt az időt, inkább találkozzatok hétvégente, menjetek moziba, sétálni, biciklizni ha jobb az idő, stb... Szóval ne otthon üljetek, meg ne szünetekben fussatok össze 5 percre, hanem normálisan legyetek együtt, de először magadban gondold át, hogy kell-e egyáltalán neked.

Ha nem, akkor hagyd, mondd meg neki őszintén, nem érdemli meg, hogy te is megbántsd, azért, mert a volt pasid szemét volt...

2013. ápr. 4. 19:11
 9/9 A kérdező kommentje:
Utolsó! Megfogadom a tanácsod, úgy érzem te értettél meg a legjobban! :) Köszönöm szépen! :)
2013. ápr. 4. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!