Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfog múlni valaha is?!
17 éves fiú vagyok ,3 hónapja szakítottam a barátnőmmel akit mindennél jobban szerettem(tek) a földön.. több mint fél évet voltunk együtt ,de sose voltam olyan boldog mint akkor ,illetve benne tényleg megbíztam és tiszta szívemből szerettem ,csak hát ő érdeklődött más fiúk felé is... még mielőtt szürke unalmas hétköznapjaim voltak ,de legalább nem szenvedtem nap mint nap... mióta elküldtem a **ába azóta nagyon mély depressziós lettem ,és csak a drogokban lelek egy nagyon kevés örömöt : (
nektek volt már hasonló,illetve hogyan mennyi idő után tettétek túl magatokat életeteket szerelmén?: /
Hogy lehet jobban becsülni a szent földnél, amit lábaiddal taposol? Jesus.
F25
Hasonló a helyzetünk, drog, pia, de nekem sikerült nagyjából túltenni magam...Az időd véges, ne szánj rá olyan sokat, pazarlás, még csomó csajt megfektethetsz.
Egy picit ne a szerelmet keresd, hanem mindenkiben a k...vát, azt az oldalát ismerd csak meg, és nem fogsz beléjük szeretni. Elleszel így egy darabig, nem foglalkozva azzal a csajjal. Hajrá, éld az életed!
sajnos ugyan olyan lett ,mint a mai fiatal lányok többsége (ri***nc) ,de én még mindig rá gondolok folyamatosan illetve sokszor a síró görcs is elkap ha eszembe jutnak az emlékek...
azóta se jött össze senkivel ,csak kavargatott pár sráccal (ami olyan érzés mintha kést döfnének a szívembe) állandóan írogat facebookon hogy próbáljuk meg újra ,és ő nem akart megbántani ,meg nem szándékosan tette amit tett ,de félek a csalódástól..
1, ha állításod szerint lelépett mással akkor jól tetted hogy elküldted a fszba
2, mi lenne ha nem egy önsajnáltató gyökér lennél és férfihoz méltóan( hiába vagy kis taknyos, legalább próbáld meg) nem nyúlnál tudatmódosító szerekhez - ez gyávaságra és gyengeségre utal
3, keress mást, ha arra nem méltatott hogy hűséges legyen nem érdemel meg téged
4, kérdésedre válaszolva igen el fog múlna
5, másik kérdésedre válaszolva, igen volt ilyen azt hittem ő az igazi, aztán még se.. 3 évet kb 4 hónap alatt kihevertem, azóta találtam mást akivel minden sokkal jobb mint valaha volt is, úgy hogy haver kezdj valamit magaddal mert ez nem állapot, egy nő nem érdemel ennyit ( kivéve édesanyukád ^^ )
köszönöm szépen a válaszokat : )
azóta se feküdtem le egy lánnyal se ,pedig nagyon sok lehetőségem lett volna rá..de egyáltalán nincs életkedvem semmi hasonlóhoz...
illetve én nem fiú létemre nem kúrni szeretek ,hanem szeretni ,óvni, magamhoz szorítani egy lányt ,de sajnos a velem egy idős lányoknak csak a f*sz kell
Az emberek úgy cirka 99,9%-ával megesett már ez. Nagy szerelem, aztán szakítás.
Mindenki szenved, nem is lennénk emberek ha nem tennénk.
Bár neked hihetetlenül hangzik, de egy idő után nem fog különösebb érzelmet kiváltani a lány gondolta, mindegy, hogy mennyire voltál szerelmes előtte.
Csak idő kell ezekhez a dolgokhoz. Ezt a pár hetet, hónapot - kinek milyen a lelki alkata -, le kell szenvedni aztán egyre jobb lesz.
Most még minden emléked hozzá kötődik, tele van vele a fejed, kell hagyni időt arra, hogy felülíródjanak ezek a dolgok - felül fog, mert az agy így működik -, de drogozni ehhez teljesen felesleges.
Figyu, én azt hiszem megértelek. HuszonX vagyok és az én korosztályom sem jobb semmivel.
Van egy lány akit nagyon-nagyon szeretek. Ha elveszíteném... többet szerintem nem lenne senkim. Örökre elmenne az életkedvem ettől akkor. Egyszer már nagy nehezen megjártam ezt a létrát, mégegyszer nem bírnám ki. Azt nem mondom, hogy kinyírnám magam, de a munkába menekülnék az biztos. Csak az a baj, hogy szeretnék gyerkőcö(ke)t. Viszont ha ez bármi okból úgy alakulna, hogy vége... én nagyon bízom benne, nála jobban senkit nem szeretek ezen a bolygón és nem bízom senkiben sem annyira mint benne, az utolsó szent gondolatomat is elmondom neki legtöbbször, mert érdekli.
De ha valami miatt mégis vége lenne, én többet nem tudnék bízni egyetlen nőben sem. Az is csoda szerintem, hogy ez így alakult.
Szóval megértelek. Tanácsom nem nagyon van, de még annyira nem vagy idős, próbáld meg elfelejteni. Én 19 voltam amikor otthagyott.. 3 év kellett, hogy feldolgozzam és hogy rá mosolyogjak újra egy lányra. Nem ő lett a választott, de ő törte meg a jeget nálam.
Szóval kitartás testvér, sok szerencsét hozzá! A szereket felejtsd el, inkább szeress egy állatot, az viszonozza is mert nincsenek aljas tettei, széndékai. Hidd el, egy kitya meghálálja. Vagy merülj el a természetben, érezd át hogy a része vagy valami nagynak :)
Valahogy légy boldog addig is és fogadd el, hogy ő megváltozott. Adhatsz neki esélyt, de ez rajtad múlik, te ismered. Akkor már ne bízz benne, bizonyítania kell és az csak idővel megy. Mondd is el neki, hogy meg kell érteie, hogy ezek után nem tudsz úgy bizni benne mint régen. Legalábbis egy jó darabig. Ha ezt nem fogadja el, akkor nem érdemes foglalkozni vele. A múlt.
Keress boldogságot valami másban, aztán majd idővel neked is összejön még nem vagy lemaradva ;)
Sok sikert öcskös! Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!