Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti adtok esélyt csúnya fiúknak?
Randiznátok olyan fiúval, akinek nem túl vonzó a külleme (persze azért nem taszító számotokra), de alapvetően szimpatikus nektek, és találnátok benne valamit akár a külső, akár a belső tulajdonságai között, ami tetszik nektek?
Igen mondanátok egy ilyen fiú randimeghívására, ha elhívna benneteket?
"Amire az említett kapcsolatom rávilágított, az az, hogy ezt a szintet meg kell ütnie a pasinak, a 2/10 sajnos nem elég"
Sajnos a 4/10 sem elég semmire, pedig az még nem az a "gnóm" szint közel sem, mégis úgy veszitek
"Te osztályozod 4/10-nek magadat, vagy ezt megmondták neked?"
Ez a photofeeler osztályozása, magamat sosem osztályoznám így
"Nekem nem elég a vonzalomhoz az, hogy ne legyen gnóm a másik..."
Énnekem sem, nem elég. Ezért is vagyok egyedül, habár ez csak a probléma kis szelete.
"Minek legyek 10/4-es férfivel (jelentsen ez bármit is), ha lehetek egy nekem 10/10-es illetővel is?"
Kértem én valaha is bárkitől itt hogy velem vagy a hozzám hasonlókkal legyen, a 10/10-esek helyett?
Előbb fagy be a pokolban, semmint én valaha is kuncsorogjak egy nőnek, főleg kapcsolatért.
Azért minden szánalomnak lenne "teteje na!
Tudod, én nem attól féltem a hipotetikus barátnődet..."
Hogy mimet?!?
Szerintem itt hagyjuk is a témát, mert nagyon elszaladt. Azért ne kezdjünk már nem létező nőket félteni rendben?
"Előbb fagy be a pokolban, semmint én valaha is kuncsorogjak egy nőnek, főleg kapcsolatért."
Ezt én rendesen tisztelem benned. Komolyan. Végre egy (ilyen téren) normális pasi...
"Szerintem itt hagyjuk is a témát, mert nagyon elszaladt. Azért ne kezdjünk már nem létező nőket félteni rendben?"
Jó, de te beszéltél arról, hogy szerinted mi mit feltételezünk, mit csinálnál, ha lenne párkapcsolatod. Gondoltam, csatlakozom az eszmefuttatáshoz.
Btw, ha nem vagyok túl tolakodó, megkérdezhetem, hány éves vagy, hogy így eldöntötted, hogy soha a büdös életben nem lesz nőd, mert önszántából úgysem fog választani egy sem? Csak mert ezen az oldalon nem ritka, hogy valaki 20 évesen vénszűz balphaszozza magát, vagy éppenséggel valaki mást.
"Btw, ha nem vagyok túl tolakodó, megkérdezhetem, hány éves vagy, hogy így eldöntötted, hogy soha a büdös életben nem lesz nőd, mert önszántából úgysem fog választani egy sem?"
Elég lényegtelen info, mondjuk azt hogy a fiatalkorán éppen túl járó fiatalember vagyok:)
Manapság a 30-as 40-es korosztályt is simán lefiatalemberezik, ezért fogalmaztam ellentmondásosan.
A huszasoknak öreg, a harmincasoknak túl fiatal vagyok.
S nem döntöttem el én semmit, ez a kőkemény valóság amin nem változtat akármennyi üres szöveg sem. Ezt dobta a gép, a valódi lehetőségek teljes hiányát.
De nem vagyok incel sem mielőtt gondolnátok. Lényegtelen persze hogy minek gondoltok
Azt úgyis tudjuk: Én mint nők szemében ronda férfi egy valamilyen módon bántalmazó eleve degenerált vagyok, akit mindenképpen kerülni kell mint a pestist. Hogy miért?
Hát mert úgy nézek ki azért
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!