Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti adtok esélyt csúnya fiúknak?

Figyelt kérdés

Randiznátok olyan fiúval, akinek nem túl vonzó a külleme (persze azért nem taszító számotokra), de alapvetően szimpatikus nektek, és találnátok benne valamit akár a külső, akár a belső tulajdonságai között, ami tetszik nektek?

Igen mondanátok egy ilyen fiú randimeghívására, ha elhívna benneteket?

2022. máj. 4. 19:04
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/647 anonim ***** válasza:
94%

"A huszasoknak öreg, a harmincasoknak túl fiatal vagyok."

Ilyen életkor nem létezik. :D

2022. máj. 17. 23:26
 112/647 anonim ***** válasza:
52%

#111: De igen, létezik. Hogy csak egyet mondjak, a kölyökképű, gyér szakállú 30-35 közötti srác, aki letagadhat külsőre 10-15 évet is akár, de ha azért jobban megnézed már őszül/kopaszodik, vannak apróbb ráncok, amik miatt az elsőre kiviruló tinilányok meg 25 alatti nők rá fognak kérdezni az életkorára, a legtöbbel emiatt még a smárolásig sem jut el, csak a beszélgetésig, aztán egyből offos lesz.

A korosztályába tartozó nőknek meg egyszerűen túl kölyök, ők eleve röptében kukázzák, bekategorizálják kölyöknek. Ha kollégák vagy ismerősök és megtudják a valódi korát, akkor meg olyan groteszk az egész, ez az a sráctípus, amire úgy hivatkoznak a nők, hogy "úgy tekintek rá, mintha az öcsém lenne" ami akkor különösen ciki, mikor a nő fiatalabb is néhány évvel.

Illetve ott van még a Pán Péter szindrómás nagyra nőtt óvodás, aki egészen addig jó pasi, amíg el nem kezdesz ismerkedni vele. És semmi olyan közmegegyezés szerinti gáz dolognak nem kell vele lenni, mint mamahotel vagy bármi egyéb, elég ha eleve egy olyan típus, karakter, aki bármilyen nő közül a tyúkanyó típusnak, az extrovertált "kezembe veszem az irányítást" csajoknak jön be és személyiségileg képtelen kapcsolódni más személyiségű csajokhoz.

Ekkor ugyanis szintén az a helyzet áll fenn, hogy ha fiatal lenne (életkorilag, de akár kinézetileg is) akkor ezek a kis öntudatos huszonéves lányok valamelyike megpróbálná őt behálózni. De ezek a lányok általában azért kezdeményeznek, mert még válogatósabbak, nem érik be azzal a felhozatallal, akik felajánlkoznak neki, extra igényeik vannak és ebbe beletartozik az, hogy mondjuk nem lehet 5+ évnél öregebb.

Így viszont, mivel idősebb maradnak a 30-asok közül a hasonló kategóriás lányok, de azoknak meg ő személyiségileg még túl kiforratlan. Nem azzal lenne a bajuk, hogy nekik kell megtenniük a kezdő lépést vagy noszogatni vagy terelgetni, hanem azzal, hogy hobbiszinten, napi életvitel, rutin szintjén nem tudnak egymáshoz kapcsolódni, eltérő életszakaszban vannak, hiába azonos korosztály biológiailag. Ez rengeteg dologban megnyilvánulhat. Például a nő már elég szép karriert kiépített, a srácnak még 1 év van hátra egy OKJ-ből, előtte alkalmi munkákból élt. Vagy a nő már a fél világot beutazta, határozott és kialakult elképzelései vannak helyekről, a srácnak semmilyen tapasztalata nincs, nem ismeri az éttermi étlapon lévő ételek 90%-át, országon belül is nagyon kevés helyen járt, ezzel szemben a nő meg őhozzá nem tud kapcsolódni, mert pl. ő meg alapműnek tartott filmeket, sorozatokat nem látott, stb.

2022. máj. 18. 00:42
 113/647 anonim ***** válasza:
96%

Én is ezen morfondíroztam, kb. csak úgy lehet értelme, ha ő 30 körüli, és a huszonéves korosztály nála a 25 év alattiakat jelenti, a harmincasok meg a 35 év felettieket. Vagy "friss husi" legyél, vagy "MILF", ha a kettő közé esel, azzal nem tud mit kezdeni az elméjük, mert erre még nem találtunk ki archetípust (ők szeretnek azokban gondolkodni, mint ahogy azt a 112-es hsz is mutatja – egyébként kifejezetten élvezem a sajátos komikumát annak, amikor az archetípusokat ilyen nagyon-nagyon specifikus, egyértelműen a saját mikrokörnyezetükből kiragadott esetekből akarják legyártani).

"Én mint nők szemében ronda férfi egy valamilyen módon bántalmazó eleve degenerált vagyok, akit mindenképpen kerülni kell mint a pestist. Hogy miért?

Hát mert úgy nézek ki azért"

1. Nem tudjuk, hogy hogy nézel ki, úgyhogy ha akarnánk se tudnánk az alapján megítélni téged, helyette itt vannak a beszédes kommentjeid.

2. Továbbra sem állítja senki, hogy minden "ronda" férfi egy bántalmazó degenerált.

3. Ha saját bevallásod szerint sincs semmi szélsőségesen esztétikátlan a külsődön, akkor magadat csapod be, ha erre az egyetlen tényezőre próbálod visszavezetni a csajozás terén való sikertelenségedet. Nulla önreflexiót sejtet.

Én itt be is fejeztem kettőtökkel, mert nagyon fárasztó, hogy minden kívülről érkező információt visszaver a betokosodott világképetek.

2022. máj. 18. 02:21
 114/647 anonim ***** válasza:
4%

#113: Nem archetípusa nincs, hanem húspiaca. Azért kár veled vitázni, mert úgyis meg akarod ismeretlenül, látatlanul magyarázni nekünk, hogy a sztereotip gondolkodásunkkal van a probléma, miközben mi tudjuk magunkról, hogy éppen azért alakult ki a sztereotip gondolkodásmódunk, mert a sikertelenségünknek meg akartuk fejteni az okát és akár pszichológiai, evolúcióbiológiai szakkönyveket is olvastunk a témában. Ez pedig számos dologra választ adott.

Húspiaca pedig azért nem igazán van a 25 és 35 közötti nőknek, mert szerintem magad is rájöttél... Nagyon ritka az az állapot, amikor egy nem könnyűvérű (mert olyat, aki minden héten másba szerelmes vagy aki az exével játszik bumerángos kapcsolatot és a szakítós időkben megcsalja illetve aki látens aranyásó vagy leszbikus vagy aszexuális macskás nő csak még nincs annyi önismerete, hogy erre rájöjjön olyan nővel nem igazán vagyunk kisegítve) nő még 25 fölött sincs kapcsolatban. Ha light-osan kiélte is magát vagy korán megállapodott 14 évesen és hosszú tiniszerelme volt is az egyetemi vagy munka világás időszak vízválasztó volt és ha szétmentek talált addigra újat. Nőknél tehát nagyon ritka az, hogy épp ebben a korban szingli marad.

Te mást látsz, de valójában mi meg azt, hogy a fölötte lévő korosztályban csak válogatottan gázos nőkkel hoz össze az élet, mintha valami rossz amerikai sitcomban lennénk.

Végül pedig mikor a gyerek már elég nagy, hogy ne kifőzzön magának egy zacskó tésztát vagy megcsináljon egy Smacklevest, amikor anyu dolgozik, illetve anyu is pár évig kuporgatott vagy intézte a jó válóperes ügyvédet, esetleg ingatlant örökölt így nem kényszerült albérletbe menni, akkor nagyobb eséllyel fog felrúgni egy nem működő, rossz kapcsolatot úgy is, hogy nem 99%-ig biztos benne, hogy a szerető (aki a párjával párhuzamosan van) alkalmas arra, hogy két szék közül ne a padlóra essen és fel merje rúgni a meglévő, stabil, de nem működő kapcsolatot.

A kor pedig valóban egy saccolt szám, lehet 27 és 38 vagy 23 és 34 is, ahogy tetszik.

De maga a sáv, maga az életszakasz bizony létezik, ahol kiugróan magas a szinglik között a defektesek aránya és ebben ezek a mélyebb okok összessége játszik szerepet.

És ha racionálisan vizsgálod és félreteszed a női önérzetedet, magad is láthatod, hogy nőként a passzív szerep miatt csak el kell kelned, csak szűrnöd kell a jelentkezőket, csak ki kell terjesztened a horizontodat.

Ha valaki normális nő és szingli lesz, ott már csak választania kell a sorban következőt, aki a kapcsolata alatt nem állt ki még a sorból.

2022. máj. 18. 10:20
 115/647 anonim ***** válasza:
4%

"Továbbra sem állítja senki, hogy minden "ronda" férfi egy bántalmazó degenerált."

Ezt nem is állítottátok, hanem sugalltátok oldalakon keresztül példákkal riogatva egymást

A kettő nem ugyanaz, viszont pont ugyanolyan hatású.

Kb. olyan mintha én sorolnám az életemben megismert kövér nőismerőseimet, és ócsárolnám őket csakis azért, hogy bebizonyítsam hogy minden kövér nő defektes szaralak. Közben én véletlenül sem állítom hogy a kövérek szaralakok, de gyakorlatilag meg keresztre akarnátok feszíteni mert sértem a kövér nők becsületét (és jogos lenne)

Én senkit nem akartam kérdőre vonni ezért, viszont azért éreztetni akartam veletek hogy mennyire betegesen frusztráltan viselkedtek itt, úgy kollektívan

2022. máj. 18. 16:20
 116/647 anonim ***** válasza:
95%

"Ezt nem is állítottátok, hanem sugalltátok oldalakon keresztül példákkal riogatva egymást"

"Közben én véletlenül sem állítom hogy a kövérek szaralakok, de gyakorlatilag meg keresztre akarnátok feszíteni mert sértem a kövér nők becsületét (és jogos lenne)"

:DDDD

Szóval azért kussoljunk a valós tapasztalatainkról, hogy nehogy a te becsületedet sértse, csak mert (szerinted) te is ronda vagy?

Vicc kategória. Te beszélsz beteges frusztrációról?

A kedvedért még egyszer leírom. :)

Az exem egy ronda csávó volt. Mellé hangoztatta is a korcs nézeteit egy idő után, amik némelyik itt kommentelőéhez eléggé hasonlítanak. A férfiaknál alsóbbrendűnek tartotta a nőket, érzéketlenséggel, nemtörődömséggel és hazug jellemmel vádolta kollektívan a nőket. Szerinte ő megérdemelt egy barátnőt, mert ő sokkal jobb, mint a férfiak többsége, ő jobban tud szeretni, mint 10 másik, ő ilyen meg olyan őszinte, ő kivételes jellemű, nyílt, csodálatos.

Mint kiderült a kapcsolat és a szakítás során, ebből egy szó sem igaz. Valójában ő a hazudozó, bántalmazó, és hiába nem volt barátnője, csak a sz.art tudta okozni, amikor végre lett. A szex undorító volt vele, ráadásul 0 tisztelet volt benne a másik teste felé, mert belém rakta akaratom ellenére, miközben betegen fetrengtem.

Traumákat okozott, zsarolással, halálos fenyegetéssel ejtett sebeket rajtam, és évekre nyomta rá az életemre a bélyeget az, hogy ő volt az első párom.

Belsőre még nagyobb sz.arházi görcs, mint külsőre. És nem, nem félreértettem, nem, nem én voltam szemét, és amit kaptam, nem kétségbeesett, elkeseredett megtorlás volt, nem, nem tűrtem jóképűeknek többet, nem, nem a külsejét projektáltam és nem önigazolok. Hanem bántalmazó és jellemtelen, hazug. Nem érdemelt volna még egy mosolyt vagy ölelést sem, sajnálom, hogy megkapta tőlem.

Attól, hogy valaki ronda és szerencsétlen, nem érdemel jobban kapcsolatot, mint mások, és nem érdemes esélyt adni olyannak, aki nem tetszik. Ennyi.

Kispisti, rólad szól, amit írtam? Nem.

Csináltál valaha ilyesmiket? Azt te tudod.

Ha nem a válaszod erre a kettőre, akkor minek veszed magadra?

Attól, hogy te is szerinted ronda vagy, nem rólad szól az iromány. Nem sugallt ilyet senki.

Az viszont semmi jóval nem kecsegtet, ha téged zavar az, hogy mások valós tapasztalatokat oszt meg, és úgy veszed, hogy "riogatjuk egymást", és rád nézve sértő.

2022. máj. 18. 16:35
 117/647 anonim ***** válasza:
2%

116#

Minnél többet írsz, annál egyértelműbb az igazam, gyakorlatilag csak engem igazolsz újra és újra.

Mondom, ha én hasonlóképpen írnák rólatok nőkről, akkor menne a világháború szintű hiszti, végtelen hisztirohamok és ócsárolás, nameg a végtelen mennyiségű pontozgatás

Utóbbit kifejezetten élvezem, ahogy szánalmas módon ebben élitek ki magatokat, hogy miként pontoztok válaszokat, az nagyon vicces

2022. máj. 18. 16:42
 118/647 anonim ***** válasza:
96%

"Mondom, ha én hasonlóképpen írnák rólatok nőkről, akkor menne a világháború szintű hiszti, végtelen hisztirohamok és ócsárolás, nameg a végtelen mennyiségű pontozgatás"

1, azaz EGY férfiról írtam, nem "a férfiakról", sőt, még csak nem is "a csúnya férfiakról".

2022. máj. 18. 17:13
 119/647 anonim ***** válasza:
80%
Pisti, én még külön kérem is tőled, hogy pontozz le mindent, amit írtam, hátha jót tesz az idegállapotodnak.
2022. máj. 18. 18:52
 120/647 anonim ***** válasza:
20%

Az én idegállapotomat ne féltsed!

Nem kevés sör segít neki rendben maradni

2022. máj. 18. 18:57
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!