Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti adtok esélyt csúnya fiúknak?

Figyelt kérdés

Randiznátok olyan fiúval, akinek nem túl vonzó a külleme (persze azért nem taszító számotokra), de alapvetően szimpatikus nektek, és találnátok benne valamit akár a külső, akár a belső tulajdonságai között, ami tetszik nektek?

Igen mondanátok egy ilyen fiú randimeghívására, ha elhívna benneteket?

2022. máj. 4. 19:04
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/647 anonim ***** válasza:
83%
Te amúgy trollkodsz, Pisti? Vagy tényleg ennyit képes feldolgozni az agyad a leírtakból?
2022. máj. 21. 12:34
 142/647 anonim ***** válasza:
95%

#140:

Akkor ezt megbeszéltük!

2022. máj. 21. 14:38
 143/647 anonim ***** válasza:
88%
Az oldalon hagyott más kommentjeiteket és Pisti kérdéseit elnézve azt kell mondanom, hogy ti magatok vagytok azok, akik igazán rontják a csúnya férfiak reputációját, fiúk.
2022. máj. 21. 21:51
 144/647 anonim ***** válasza:
94%

Kispisti:

- "Úgy látom itt hogy csakis a szép férfiak lehetnek rendesek ezen a világon, és egy ronda férfi csakis alávaló féreg lehet egy nő szemében. Sokat tanul az ember tőletek"

- "Nem vonom kétségbe, eszemben sincs vitázni erről, egyszerűen tudomásul veszem hogy aki ronda férfinak születik, az egy alávaló gátlástalan féreg a nők szemében és kész."

- "Ez nyilvánvaló, nem lett így kimondva általánosan

Én csak azt mondtam hogy ez jön ki a dologból. Elég masszív a véleményhalmaz"

Ember, neked nagyon szelektív hallásod van 😆 pontosan azt hámozod ki a mondatokból, amit hallani szeretnél, ami alátámasztja a negatív tapasztalataid. Rohadtul nem azt fejezték ki a női válaszolók, amit te kiszedtél belőlük.. mondjuk látszik is a sorozatos 10%-os válaszaidon.

Amúgy meg teljesen logikus is, amit írnak. Akinek sosem volt nője, minden bizonnyal sokkal

- féltékenyebb lesz

- kisajátítóbb lesz

- jobban erőlteti a szexet, hisz alig vagy sosem volt benne része

- hisztisebb lesz, hisz nem tanulta meg, hogy kell alkalmazkodni a másikhoz egy kapcsolatban.

És csak úgy mondom, amiket a 11-es női válaszadó felsorolt, 80%-ban engem is lefedett még 19 éves koromig, amíg szűz voltam (most 28 vagyok). Nagyon-nagyon tipikus, amit leírtak ez ügyben a női válaszadók.. nem véletlenül írták le a negatív tapasztalatukat egymás után nyolcan. Nyilván mind hazudik vagy mást gondol, hogyne.

Barátnőmnek is van rondább és/vagy tapasztalatlanabb srácokkal tapasztalata, ő ezt írta a témában, amikor kérdeztem:

"Teljesen tipikus, amit a Gyakori kérdéseken írnak, mert az önbizalomhiány miatt nagyon féltékenyek és nem akarják elveszíteni a barátnőjüket, akit nehezen megszereztek.

Csak azzal nincsenek tisztában, hogy pont, ezzel veszítik el a párjukat.

Az ilyen emberekkel az a probléma, hogy nem értik meg, min kellene változtatniuk, ahhoz hogy legyen egy normális párkapcsolatuk.

Amíg nem változtatnak a viselkedésükön, addig ne is akarjanak párkapcsolatot, mert a párjukat teszik tönkre a viselkedésükkel."

2022. máj. 25. 15:46
 145/647 anonim ***** válasza:
14%

144#

Most te mi a fenét akartál itt bizonyítani?

Azt hogy én rosszul ítélem meg az itteni véleményeket, és a rondák valójában szerintük sem feltétlenül alávalók, vagy inkàbb azt hogy rondák eleve alávaló párkapcsolatra alkalmatlan nyomorékok?

Döntsétek már el akkor hogy mi is van!

2022. máj. 25. 23:34
 146/647 anonim ***** válasza:
4%
145 Azt még ő sem tudja, a lényeg, hogy bele lehessen rúgni a csúnya férfiakba.
2022. máj. 26. 21:15
 147/647 anonim ***** válasza:
94%

Szó sincs belerúgásról, kedves 146-os. A lepontozás sem tőlem származik egyébként, köszönöm, hogy ti se tettétek.

Azt írtam, szelektív a hallása. De nem csak Pisti, hanem nagyjából minden egyes válaszoló átsiklott mind az eredeti kérdés fölött, mind afölött, hogy voltak jó néhányan olyanok is, akik adtak esélyt ronda férfinak, és boldogan éltek együtt. Volt, aki még össze is házasodott.

Erre mondjátok, hogy "a ronda férfi csakis alávaló féreg lehet", de komolyan??

Épp itt a baj, hogy egyrészt ezeket a pozitív kommenteket nem vettétek észre, másrészt a többi hölgy sem a ronda férfiakról beszélt általánosságban, hanem a saját exükről, akik tele voltak komplexusokkal. A 144-es válaszomban le is írtam, hogy ez lehet egy tipikus tünet, hisz elméletben is logikusan hangzik, hogy egy olyan férfi, akinek még soha nem volt kapcsolata, hajlamosabb lesz komplexusos, birtokló, féltékeny lenni (hisz nagy nehezen talált egy szép nőt maga mellé, ahogy a válaszolók írták), avagy szexéhesebb lenni, hisz ebben sem volt soha részük. Pláne, hogy én magam is pont ilyen komplexusos voltam még 19-20 éves korom körül, amikor az első nőm volt.

Szerintem elég logikusan hangzik elméletben is, amit csak megerősítettek a tapasztalatok. De ez csak annyit tesz, hogy esetleg HAJLAMOSABBAK ezekre a dolgokra. Ott van a másik véglet, amikor pedig a maximumot hozták az ilyen pasik, vedd észre a pozitív kommenteket is!!

Dióhéjban:

Kérdés: "Lányok, ti adtok esélyt csúnya fiúknak?"

Válasz: IGEN, jó páran adtak. Valakinek bejött, valakinek nem.

Kérdés: Mindenkinek rossz tapasztalata volt a ronda fiúkkal?

Válasz: NEM. Volt rossz és jó is. Csak ti a pozitív példákhoz nem szóltatok hozzá, és egyébként a többiek sem.

Kérdés: Általánosságban ítélték el a csúnya pasikat?

Válasz: NEM, de aki traumatikus élményt élt át, az hajlamosabb lehet az ítélkezésre, de számomra az itt megszólaló hölgyek ennél jóval intelligensebbnek tűnnek, hogy egységesen ítéljenek kinézet alapján.

Van még kérdés?

2022. máj. 26. 23:22
 148/647 anonim ***** válasza:
7%

"de számomra az itt megszólaló hölgyek ennél jóval intelligensebbnek tűnnek, hogy egységesen ítéljenek kinézet alapján."

Bocs ha nem adok az itteniek félelmetes hírű intelligenciájára

Lehet hogy tényleg nem vettem észre egy-két pozitív kommentet, de azért nem ez volt a jellemző.

És alapos gyanúm van azt feltételezni hogy márpedig a kinézet alapján ítélkeztek, mint legtöbben tesszük.

Általánosságban pont hogy az volt a jellemző amit én írtam: a ronda exem egy undorító mocskos állat volt, jó hogy megszabadultam tőle!

A következtetést nem volt nehéz levonni, fura hogy ezen így fennakadtatok

2022. máj. 26. 23:33
 149/647 anonim ***** válasza:
94%

Itt egyedül a te “intelligenciád” félelmetes, Pisti.

De mindegy is. Jobb neked egyedül, hidd el. Ennyi empátiával, amit megvonsz valós bántalmazásos esetektől, míg magatoknak a semmire kegyelemért könyörögsz, rengeteget sírna melletted egy barátnő. Egy érzékenyebb lányt totál tönkretennél ezzel.

2022. máj. 26. 23:40
 150/647 anonim ***** válasza:
92%

Sokan itt az oldalon, akik sikertelenek a nőknél, hajlamosak a pozitív történeteket mesének, hazugságnak titulálni. Nos, erről is jó lenne már leszokni.

Azok, akik veszik a fáradságot, hogy leírjanak egy hosszú sztorit, vagy esetleg minden egyes kommentre válaszolnak, ők minek pazarolnák az idejüket hülyeségek irkálására? Felnőtt ember itt mindenki, nem hiszem, hogy sokan lennének, akik kamu sztorikra szórják a drága idejüket. Én is számos alkalommal írtam le saját tapasztalatomat vagy mások pozitív tapasztalatait segítő szándékkal (és tényleg a legnagyobb jóindulattal), de például az incelek közül alig akad valaki, aki ezeket elhinné vagy hitelt adna nekik, és ezzel messze nem vagyok egyedül. Múltkor keményen le is hazugozott egyikük szó szerint.

De az nekem is új volt, hogy mostanában több kérdésnél is láttam, hogy az incelek kimondottan kérik, hogy ne írjunk tanácsokat, akik nem tartozunk a köreikbe. Én ezt, részemről tiszteletben tartom innentől.

2022. máj. 26. 23:43
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!