Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha incel vagyok, de nem hisztizek akkor engem is utáltok és pszichopata iskolarobbantónak bélyegeztek?
Ebben a kategóriába speciel heti egyszer jövök fel. Elsősorban véleményeket olvasni. Különösen érdekes olvasni amikor a kaszinókapitalizmus hívei osztanak tanácsot társkeresés terén. De nem nyafogok vagy panaszkodok sosem. Nem irkálok ki kérdéseket vagy válaszokat folyton (inkább az üzlet, karrier-munkahely és politika kategóriában vagyok aktív).
De itt látom, hogy folyton megy az incel rugdosás egy-két megkeseredett teátrálisan haldokló incel miatt.
Ha én nem haldoklom meg panaszkodom teátrálisan, nem hisztizek se semmi ilyesmi akkor engem is kiutáltok? Engem is egy fakkba tesztek az iskolában ártatlanokra lövöldözős incelekhez?
Attól még nem kell ám incelnek lenned, ha mondjuk egy-két, vagy akár több évig szingli vagy! Még akkor sem, ha "akaratodon kívül" vagy az, tehát ha nehéz az ismerkedés. És? Nevezheted magad simán csak egyedülálló férfinak is, akinek nehezebben megy a csajozás vagy kapcsolatépítés. Szerintem ne aggasd magadra feleslegesen ezt a jelzőt.
Egyre többen hiszik azt, hogy aki 1 évnél tovább szingli, az már automatikusan incel (legalábbis nem rég egy incel így fogalmazta meg az incel fogalmát).
Legyél csak egy egyszerű egyedülálló pasi, aki még nem találta meg a párját. Sokan vannak ilyenek, mégse skatulyázzák be magukat, főleg egy ilyen negatív keretbe.
Teszek is! Már legalább 5 éve. Csak sajnos nem nagyon akar semmi sem változni.
Igazából sosem volt bajom a nőkkel. De ha bajom lenne velük vagy utálnám őket akkor miért akarnék magamnak nőt? 😄
Ez nem ellentmondás?
Incel vagyok, mert szeretnék valakit, de mégsem sikerül. De mivel szeretnék nőt, pont emiatt nem utálom őket. Ez logikus, nem?
Ez olyan mintha vágynék arra, hogy este vacsorára bevágjak egy tányér paprikást, de közben meg arról irkálnék, hogy a paprikás a mennyire rossz, meg hogy sz* étel stb. Furcsán nézne ki, nem? 😆
Szeretem a nőket, csak sajnos ők nem nagyon engem. Valahogy nem kétirányúak az érzelmeim... 😔
De ha nálam ilyen nincs és mégis incel vagyok akkor mi van?
Szeretnék társat, de nincs.
INvoluntary CELibate - InCel.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!