Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jellemző hogy csúnyább férfiak leadják az igényeiket hogy ne maradjanak egyedül ezért összejönnek egy olyan nővel akihez nem igazán vonzódnak és közben csinos nőkre vágynak?
Figyelt kérdés
2022. máj. 3. 08:20
2/45 anonim válasza:
Személye válogatja, részemről csak olyan nővel ismerkedem párkapcsolat reményében akihez vonzódom. Akihez meg nem és jó fej, azzal meg simán barátkozom. :)
3/45 anonim válasza:
Pl az összes férfia aki gyerekes hulladék nővel összeáll.
4/45 anonim válasza:
Hát kamaszkorunkban mindenkinek topmodell csajok voltak a falán poszteren, de feleségnek jó volt a szomszéd lány is. Szóval igen, elég gyakori, bár azért embere válogatja.
5/45 anonim válasza:
Ez lemaradt: és a párkeresés nem csak a külsőségekről szól...
6/45 anonim válasza:
5. Igaz a nőknél a pénztárcáról!
7/45 anonim válasza:
6. Te is akkor láttál puncit, amikor anyád fürdött :)
8/45 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, csak nekem elsősorban nem a külsővel volt a baj, hanem az egzisztencia hiánya, és a lelki eredetű sérülések. Szerintem is ez egy általános jelenség, nem egyedi. És teljesen normális is.
9/45 anonim válasza:
Az egész életünk a választási lehetőségek körül forog. Nyilván mindenki a legjobbat akarná mindenből, de értelemszerűen nem juthat mindenki a legjobb. Gipsz Jakab szívesen vezetne egy új autót, de mivel nem telik, marad a 17 éves Opel Corsa. Szívesen lakna egy kellemes kertvárosban, de nincs pénze, ezért marad a panelgarzon. Szívesen lenne a Szexi Szilvivel, de nem elég jópasi hozzá, ezért marad Kerek Piroska. Ilyen az élet. Mindenki igyekszik a lehetőségeihez mérten a legjobbat kihozni belőle. Még mindig jobb egy jó személyiségű, de csúnyácska vagy asszonyos nővel lenni, mint anyáddal lakni a panelban felnőttként is, vagy egyedül megrohadni albérletben munkaerőállatként.
10/45 anonim válasza:
A csúnyácska nőnek nem annyira jó, hogy gechizsáknak van használva, de az ugye kit érdekel. A probléma az, hogy a rusnya férfiaknak de szar.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!