Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire jellemző hogy csúnyáb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jellemző hogy csúnyább férfiak leadják az igényeiket hogy ne maradjanak egyedül ezért összejönnek egy olyan nővel akihez nem igazán vonzódnak és közben csinos nőkre vágynak?

Figyelt kérdés
2022. máj. 3. 08:20
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
53%

#9 Szeretnél te még anyádnál élni a panelban és xboxozni, de legalább függetlenül, mikor lesz egy 120 kilós feleséged 2 gyerekkel.

Rájössz majd hogy elbasztad, csak már késő lesz 😀

Ihatod majd a 2 literes tabis bort, miután összeszorított foggal, undorral dugtad meg az elhízott ronda nődet.

Szóval van még lentebb is, ne aggódj.

2022. máj. 3. 09:45
 22/45 anonim ***** válasza:
30%

Egy ronda nő se talál magának jó pasit. Nagyon el vagytok tévedve.

Én pl nem vagyok ronda, csak vannak rajtam plusz kilók, úgy kB 10 kg tehát azért még nem gurulok. És mire kellek a "jó pasinak"? Szexre. Lehetőleg csak egyre ameg nem jut jobb és aztán ne is halljon rólam.

Hát köszi. Azért uram bocsá, többnek érzi magát az ember egy ürítő lyuknál.

És akkor akit még ronda arcal is megaldott a természet, az ugyanilyen vagy még rosszabb helyzetben van.

2022. máj. 3. 09:45
 23/45 anonim ***** válasza:
69%

Azt se tudod hogy hívnak engem, de komplett ítéletet hozol a kapcsolatomról...

Én nem mondtam, hogy boldogtalan vagyok. Azt mondtam, hogy felmértem a lehetőségeimet, és ennek alapján "választottam" párt. Sok szempontból jól megvagyunk, tudunk együtt lenni, lakni, emberként is passzolunk, megvannak benne a szükséges női tulajdonságok. E Viszont tény, hogy nem egy bikinimodell, így a szexuális életünk sem jobb a közepesnél. Viszont elfogadtam, hogy számomra hosszútávon ez az elérhető legjobb lehetőség. És persze nem mondom neki sem, hogy a cuki darázsderekú kolleganőjét sokkal szívesebben...

Ezt hívják úgy, hogy Felnőtt felfogás. De majd az itteni véresszájú nethuszárok úgyis mindjárt elkezdenek személyeskedni...

2022. máj. 3. 09:51
 24/45 anonim ***** válasza:
10%

Ez a női gondolkodás. Attól, hogy a csúnya nő nem örül annak, hogy "csak" szexre kell a jó pasinak, a helyzet csak az ő szemszögéből negatív.

Egy csúnya és önbizalomhiányos pasi örülne, ha "csak" szexre kellene egy szép nőnek

2022. máj. 3. 09:56
 25/45 anonim ***** válasza:
66%

"Egy ronda nő se talál magának jó pasit. Nagyon el vagytok tévedve."

Ez így van. Én még szexre sem kellettem soha senkinek. Kíváncsi vagyok, hol élnek azok, akik szerint a ronda nőkre is nagy a kereslet. Odaköltöznék 😅

2022. máj. 3. 10:05
 26/45 anonim ***** válasza:
5%
19. A nőket nem zavarja hogy nekik csak pénztárca kell a gyerek felneveléséhez? Nem!
2022. máj. 3. 10:10
 27/45 anonim ***** válasza:
20%

Kedves 25-ös, kommentelő.

Már többször láttam a hozzászólásaidat, és nem hiszem el, hogy előnytelen külsőd van, szerintem csak te látod magad negatívan. A kommentjeid alapján nekem te túl értelmesnek tűnsz, az ilyen nők pedig szerintem többségében megfelelő külsővel rendelkeznek.

Inkább önbizalom kellene neked, esetleg uj hajfrizura, új ruha meg ilyenek, és simán vállalható lennél.

Sok sikert a jövőben.

Üdv. A 16-os, és 24-es kommentelő.

2022. máj. 3. 10:11
 28/45 anonim ***** válasza:
81%
#24 oké, de itt nagyon sokszor olvasni incel pasiktol azt az érvet hogy "te legalább szexre kellesz valakinek, én még arra se". És azt hiszi hogy akkor most neki sokkal rosszabb. Hát nem. Mert mi nők ezt ugyanolyan semminek éljük meg, sőt olykor még sértőnek is.
2022. máj. 3. 10:13
 29/45 anonim ***** válasza:
15%

25. Azon még nem gondolkodtak hogy esetleg akkor kezdeményezni kéne neked is?

Á dehogy! Minek azt csak a férfiak szenvedjenek evvel.

2022. máj. 3. 10:20
 30/45 anonim ***** válasza:
31%

A különbséget a férfi-nő gondolkodásban látom.

A férifiaknak (többségüknek) fontos szex, és nehezen élik meg, ha nem élnek szexuális életet. A nőknek ezzel szemben nincs olyan nagy jelentősége a szexuális életnek, mint a pasiknál. Élhetnek nemi életet, de attól még lehetnek boldogtalanak.

Időnként egyszerűen csak el kellene fogadni, hogy a nemek mások, a vita helyett. Egyik nem sem érti meg a másikat a maga teljességében

Üdv. A 24-es.

2022. máj. 3. 10:23
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!