Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jellemző hogy csúnyább férfiak leadják az igényeiket hogy ne maradjanak egyedül ezért összejönnek egy olyan nővel akihez nem igazán vonzódnak és közben csinos nőkre vágynak?
Kedves 40-es,
Amit én írtam, azt nem azért írtam, mert magamól indultam ki, hanem a biológiai és pszichológiai ismereteim alapján.
Az általad felhozott példák nem cáfolják azt, amit írtam, hiszen kivételek mindig vannak. Ettől függetlenül jelenleg azt gondolom, hogy az ember úgy működik, ahogy leírtam.
Louann Brizendine professzornő egy könyvet is írt arról, hogy a nőt alapvetően a hormonok irányítják. "A női agy" című könyvében az egész női életen végigmegy, és folyamatosan elemzi.
A szerző leírja, hogy egy nő véletlenül nagy dózisban tesztoszteront vett be, és olyat tapasztalt, amit eddig soha: olyan méretű szexuális vagyat, mint addig soha. Ebben az esetben jött rá arra, hogy mit jelent férfinak lenni, ugyanis a nőkben nincs annyi tesztoszteron, és így annyi szexuális vágy sem. A férifiak ellenben tömve vannak tesztoszteronnal, és amit a nő érzett a tabletták hatására, azt érzi az átlag pasi is.
Vagyis ott vagyunk, amit előzőleg mondtam: mások a férfiak, és mások a nők: nem értik egymást. A nemek a saját szemszögükből értelmezik a másikat, és erről fogalmuk sincs.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!