Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tetszem a főnökömnek vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszem a főnökömnek vagy csak félreértem?

Figyelt kérdés
Nem rég kezdtem el dolgozni egy helyen ahol a főnököm elég fiatal, laza, nem tudok rá igazán úgy tekinteni 100%osan mint főnökre már csak azért sem mert olyan mintha tetszenék neki. Folyton felreérthető dolgokat mond pl.: megkérdezte hogy hogy vagyok, majd a válaszom után vissza kérdeztem ő hogy van erre a válasza az volt hogy mikor engem lát sokkal jobban. Volt olyan is hogy munka után (aznap volt a szülinapja) ketten maradtunk, lecsapcsolta szinte az összes villanyt, félhomály volt én rakérdeztem hogy telt a napja majd a válasz az volt hogy 10/7 de így hogy ott ülök vele azért sokkal jobb. Szabadnapomon elkuldott messengeren egy kepet rolam amit elozo nap csinalt es ehhez hasonlo dolgok.Van egy kolleganom aki szinten eleg fiatal, probalom neha hallgatni az o beszelgeteseiket de ugyerzem mintha velem sokkal kozvetlenebbul viselkedne, illetve mindig szivat, huzza az agyam es sokat mosolyog ram. Felreertem es szimplan jo fej vagy lehet tetszem neki? 20/L

2022. máj. 1. 20:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
87%

Mondjuk azt mondanám támpont gyanánt, hogy ha te mint nő kifejezted tetszésedet a bókok iránt, akkor bármilyen szándékból szabadon teheti. Ha ellenben te rideg maradtál az első ilyen megnyilvanulásokra, és ezt annak ellenére teszi, az jelentheti azt hogy különösen tetszel neki, főleg ha a férfi egyedülálló.

Ebben a helyzetben a nő reakciója nagyon fontos, alapjaiban határozza meg a férfi hozzáállását és viszonyulását, jelzi az érdeklődés mértékét

2022. máj. 1. 22:09
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
De mégis mire számítasz? Ebből max. munkahelyi szex lesz, aztán ha kiderül repültök mind a ketten. Vagy ha rád un, ő rúgat ki. Amúgy mekkora cég? Át tudod kérni magad máshová? Én azt tenném.
2022. máj. 4. 22:06
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Biztos hogy látja is rajtad, hogy naív vagy. Próbálok érthető lenni. A munkahelyre dolgozni jársz ennyi. Mit gondolsz te vagy az egyetlen akinek ezt nyomatta? Mi lesz ebből szerinted? Elmondom, azt mondja amit hallani akarsz, aztán egyik nap azon kapod magad hogy szarrá használtak testileg lelkileg, és utána mi lesz? Mert ő marad a helyén te viszont menni fogsz. Ez nagyon kevés embernek jön össze, hogy a főnökkel csodàlatos kis élete lesz. Én elhiszem hogy fürdesz a dicséretekben, de vajon meddig fogja ezt szerinted csinálni? Addig amíg gerincre nem vág párszor, megvoltál neki jöhet a következő. Nagyon vigyázz ezzel, nem te vagy az egyetlen aki ilyeneknek bedől.
2022. jún. 1. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!