Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy lány néha lopva rámmoso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány néha lopva rámmosolyog, de amikor beszélek vele, akkor csak udvariasan felelget, de pl. nem kérdez vissza, akkor az azt jelenti, hogy félreértettem a jelzéseit?

Figyelt kérdés
Mert nekem elég általános tapasztalatom, hogy a női vonzalom jele az, hogy kérdeznek a fiú felől és pozitívan reagálnak arra, amit mond. Ennél a lánynál meg inkább azt érzem, hogy szeret válaszolni, magáról beszélni, de nem érzem személyesnek és kétoldalúnak a beszélgetést (bár az is igaz, hogy eddig csak pár perceket sikerült vele beszélni, és nem négyszemközt).
2021. dec. 17. 00:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Én is félreértek néha dolgokat, de lehet csak azért, mert szeretném azt gondolni, amit először gondoltam, tehát amire vágynék szeretnék és ez felülírja a racionalitást. Meg kell állni egy percre és át kell gondolni mindent. Alapvetően vidám a csaj? Mindenkivel ilyen?
2021. dec. 17. 00:48
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha még nagyon fiatal - tizenéves - nem elég biztosan érett egy párkapcsolat létrejöttéhez/kezeléséhez.

Egyszerűen csak barátkozni szeretne, külsőleg szimpatikus lehetsz neki.

2021. dec. 17. 04:36
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát ha le$arja teljesen,hogy ki vagy,és semmit se kérdez,de magáról sokat tud beszélni,az azert sztem az érdeklődés hiányát jelzi.Ha valaki tetszik neked,akkor azért eléggé érdekel is hogy milyen,mit csinál,mi a véleménye dolgokról,milyen gondolkodású.Szeretnél minnél többet megtudni róla.Ehhez nem feltétlen kell kettesben egy sarokba bújni.Szval társasagban is szoktak erdeklődni,vagy kérdéseket feltenni egymásnak.

Ha mégis szerinted félszeg ilyen téren,akkor az első kettesben való beszélgetéseteknél ki fog derülni,hogy akar e valamit.

Habár kőtve hiszem.Mert ha valaki félszeg kérdezni az félszeg magaról beszélni is.

2021. dec. 17. 05:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Lehet túl félénk, vagy zavarban van stb.
2021. dec. 17. 07:50
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Hívd el randira, szerintem a kosár még mindig jobb mint hónapokig azon agyalni most jelzett-e vagy sem.
2021. dec. 17. 07:52
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ki akar rabolni ez csak csel
2021. dec. 17. 07:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!