Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tetszem a főnökömnek vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszem a főnökömnek vagy csak félreértem?

Figyelt kérdés
Nem rég kezdtem el dolgozni egy helyen ahol a főnököm elég fiatal, laza, nem tudok rá igazán úgy tekinteni 100%osan mint főnökre már csak azért sem mert olyan mintha tetszenék neki. Folyton felreérthető dolgokat mond pl.: megkérdezte hogy hogy vagyok, majd a válaszom után vissza kérdeztem ő hogy van erre a válasza az volt hogy mikor engem lát sokkal jobban. Volt olyan is hogy munka után (aznap volt a szülinapja) ketten maradtunk, lecsapcsolta szinte az összes villanyt, félhomály volt én rakérdeztem hogy telt a napja majd a válasz az volt hogy 10/7 de így hogy ott ülök vele azért sokkal jobb. Szabadnapomon elkuldott messengeren egy kepet rolam amit elozo nap csinalt es ehhez hasonlo dolgok.Van egy kolleganom aki szinten eleg fiatal, probalom neha hallgatni az o beszelgeteseiket de ugyerzem mintha velem sokkal kozvetlenebbul viselkedne, illetve mindig szivat, huzza az agyam es sokat mosolyog ram. Felreertem es szimplan jo fej vagy lehet tetszem neki? 20/L

2022. máj. 1. 20:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Tetszel neki, illetve meg akar fektetni. Naiv, fiatal pipihusi vagy a számára.

Legalább családos?

2022. máj. 1. 20:30
 2/13 anonim ***** válasza:
93%
Semmiképpen nem jófej. Inkább zaklat, mert meg akar dugni. Titokban fotózgat, meg hasonlók? Hát, ez marhára nem a jófejség kategória.
2022. máj. 1. 20:32
 3/13 A kérdező kommentje:
Nem családos :D illetve nem titokban fotozgat, tudtam a keprol.
2022. máj. 1. 20:33
 4/13 anonim ***** válasza:
93%
Elhiszem, hogy legyezgeti az egódat a közeledése, de hidd el, hogy ezek a munkahelyi flörtök nem szoktak jól végződni. Ha megkap és ejt, mondhatsz is fel, vagy cifrább kimenetek.
2022. máj. 1. 20:36
 5/13 A kérdező kommentje:
Igen őszintén vonzódom hozzá én is viszont eléggé bennem van az is hogy a tiltott gyümölcs mindig édesebb.
2022. máj. 1. 20:38
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ezért írtam: "Naiv, fiatal pipihusi vagy a számára."
2022. máj. 1. 20:51
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ebből nagy pofára esés lesz. Maradjunk annyiban.
2022. máj. 1. 21:13
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

"pl.: megkérdezte hogy hogy vagyok, majd a válaszom után vissza kérdeztem ő hogy van erre a válasza az volt hogy mikor engem lát sokkal jobban."

Én is hasonlókat szoktam tolni néhány erre vevő csajszinak

Ezek általában (de nem mindig) teljesen érdektelenek a számomra, és csak azért udvarolok mert szórakoztat, és a csajok szeretik.

Sokszor foglalt csajoknál teszem ezt, hogy még véletlenül se vegye komolyan. Ha a csaj szingli akkor a bók már félreérthető, de közel sem biztos hogy komoly

Persze nem állítom hogy nem tetszel a főnöködnek, de azt igen hogy nem 100% hogy valóban kíván téged

2022. máj. 1. 21:21
 9/13 A kérdező kommentje:
Nem igazán tudom eldonteni hogy szimplan tudja hogy szingli vagyok, fiatal stb, vevo is vagyok ra es ezert csinalja vagy komolyabb szandekai vannak,mindenesetre koszonom a valaszokat
2022. máj. 1. 21:36
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha komoly szándéka lenne, amilyen lazán és extrovertáltan kommunikál, már elhívott volna randizni.

Csak kóstolgat, tapogatja a határaidat.

2022. máj. 1. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!