Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Túl sokat gondoltam bele,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl sokat gondoltam bele, vagy most ez mi volt?

Figyelt kérdés
Nos van (mostmár csak volt) egy lány akivel egy helyen dolgozunk. Egy céges járattal jövünk, megyünk. Csak az utóbbi időben tűnt fel nekem. Aranyos lány, jól is néz ki. A buszon mikor a közelében ültem sokszor nézett, az utóbbi 1-2 alkalommal pedig jókat beszélgettünk, sokat nevettünk. Örültem is, hogy elindult valami mert tetszett. Tegnap pedig mosolygott mikor hozzám beszélt, "beszólogatott", és a haját is babrálta. Tipikus olyan jelek, amikre azt hinné az ember, hogy lehet lépni. Úgy döntöttem bejelölöm fb-n este, habár nem vagyok ennek nagy híve, de most úgy döntöttem megpróbálom. Hát, közel sem az volt az eredmény, mint amit vártam. Egyszavas sablon válaszokat kaptam mikor írtam neki, azt is nagy időközönként. Tudjátok, amikor az az érzésetek, hogy vontatott, unalmas az egész, és nem halad semerre sem az egész beszélgetés... Úgy döntöttem, hogy elköszönök és tiltom. Rengeteg negatív tapasztalattal rendelkezem, és már tudom azt, hogy ez ennyi lenne, értelme nem lenne folytatni. Sajnos, most egy újabb csalódással több, egy szép lány lehetőségével kevesebb... Az is baj, ha lépek, az is, ha nem. Próbáltam rámenősebb lenni ezzel. Ti mit gondoltok erről? Most ez ismét rettenetesen rossz érzés. Nagyon kellemetlen lesz ismét találkozni vele a buszon.

2021. okt. 22. 09:50
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
100%
Én tuti nem tiltottam volna le, egy beszélgetés után. Lehet zavarban volt, vagy épp mást csinált.
2021. okt. 22. 09:53
 2/40 A kérdező kommentje:
Sajnos tényleg az van amit írok. Társkeresőztem anno, és az ilyen "beszélgetések" rendszerint annyiban is maradtak.
2021. okt. 22. 10:01
 3/40 anonim ***** válasza:
100%
A tiltás szerintem nagyon gáz dolog, mintha duzzognál. Olyan gyerekes.
2021. okt. 22. 10:07
 4/40 A kérdező kommentje:
Ha gáz, ha nem, sok mindent bele lehet gondolni egy tiltásba. Én például azért tettem meg ezt a lépést, mert nem akartam, hogy ott legyen nekem olyan ember, akivel egyébként ezek után nem is beszélnék.
2021. okt. 22. 10:11
 5/40 anonim ***** válasza:
100%
Nem lett volna elég, ha kitörlöd az ismerőseid közül?
2021. okt. 22. 10:13
 6/40 A kérdező kommentje:
Nem, mert attól messengeren ott lesz, ha online van, az meg idegesítő (nekem legalábbis), hogy fb-n nem az ismerősöm, de amúgy meg írhatok neki. Máshogy sajnos nem lehet megoldani, hogy onnan is eltűnjön, csak ha tiltom. Utánanéztem, ez az egy megoldás van sajnos. Fb súgó is ezt írja.
2021. okt. 22. 10:15
 7/40 anonim ***** válasza:
100%

Hát. Igaz én öreg vagyok és lelassult. Összefoglalva:

Tegnap este bejelölted, és anélkül, hogy tudnál bármit a tegnap esti körülményeiről, mára már tiltottad is, mert a beszélgetés olyan volt, mint a sehová sem tartó társkeresős beszélgetéseid. Nem vetted figyelembe, hogy ez a beszélgetés a netes társkeresővel ellentétben személyes szimpátiával kezdődött, és igazából még az is lehet, hogy egyáltalán nem volt alkalmas neki a tegnap este a csetre, de ő mégis szakított rád időt, mert szimpatikus vagy neki. De szerinted nem volt elég lelkes, így gyorsan tiltod, és ehhez a FB súgót pajzsként tartod magad előtt, de igazából dedós vagy, de nagyon.

Én ezt látom az egész szituból, de lehet, hogy akár 20évvel idősebb vagyok, és nem értek a fiatalok nyelvén.

2021. okt. 22. 10:26
 8/40 A kérdező kommentje:
Igazából még tegnap este tiltottam. Alig haladt, vontatott volt az egész, így megkérdőjelezem, hogy egyáltalán volt-e személyes szimpátia. Nem a lelkesedésről van szó, hanem arról, hogy egy-két szavas válaszokat kapsz. Ha én is ilyen stílusban írnék, akkor azt mondom, hogy ok, de nem egy-két szóval szoktam kommunikálni. Tiszta hülyeség ez a férfi kezdeményezzen dolog. Most megint csak hülyén érzem magam... Nem, nem tartok magamelőtt pajzsként semmit se, de minek legyen már ott, ha többet úgyse beszélnénk?
2021. okt. 22. 10:41
 9/40 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet hogy te zudítottál rá hirtelen mindent? Meg bakker, személyesen ment, neten nem. És letiltod?? Ez annyira gyerekes.
2021. okt. 22. 10:42
 10/40 anonim ***** válasza:
96%

Tehát még este... TAPSTAPSTAPS

Meg se adtad neki a lehetőséget, hogy mondjuk néhány órával később rád írhasson, hogy "ne haragudj a kurta válaszokért, de elveszett a hörcsögöm/szigorlatra tanultam veszettül/itt ült anyám és muszáj volt lebeszélnem az öngyilkosságról/beteg voltam/moziban voltam/a kistesómra vigyáztam/BÁRMIMÁS"

A lány helyében a tiltást felfedezve az első gondolatom az lenne, hogy micsoda idióta, de jó, hogy bele sem kezdtem semmibe.

Tehát az eredeti kérdésedre a válasz, nem, nem csak te láttál bele többet, csak bedurciztál és sosem fogod már megtudni, hogy lehetett-e volna valami.

2021. okt. 22. 10:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!