Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl sokat gondoltam bele, vagy most ez mi volt?
Hát. Igaz én öreg vagyok és lelassult. Összefoglalva:
Tegnap este bejelölted, és anélkül, hogy tudnál bármit a tegnap esti körülményeiről, mára már tiltottad is, mert a beszélgetés olyan volt, mint a sehová sem tartó társkeresős beszélgetéseid. Nem vetted figyelembe, hogy ez a beszélgetés a netes társkeresővel ellentétben személyes szimpátiával kezdődött, és igazából még az is lehet, hogy egyáltalán nem volt alkalmas neki a tegnap este a csetre, de ő mégis szakított rád időt, mert szimpatikus vagy neki. De szerinted nem volt elég lelkes, így gyorsan tiltod, és ehhez a FB súgót pajzsként tartod magad előtt, de igazából dedós vagy, de nagyon.
Én ezt látom az egész szituból, de lehet, hogy akár 20évvel idősebb vagyok, és nem értek a fiatalok nyelvén.
Tehát még este... TAPSTAPSTAPS
Meg se adtad neki a lehetőséget, hogy mondjuk néhány órával később rád írhasson, hogy "ne haragudj a kurta válaszokért, de elveszett a hörcsögöm/szigorlatra tanultam veszettül/itt ült anyám és muszáj volt lebeszélnem az öngyilkosságról/beteg voltam/moziban voltam/a kistesómra vigyáztam/BÁRMIMÁS"
A lány helyében a tiltást felfedezve az első gondolatom az lenne, hogy micsoda idióta, de jó, hogy bele sem kezdtem semmibe.
Tehát az eredeti kérdésedre a válasz, nem, nem csak te láttál bele többet, csak bedurciztál és sosem fogod már megtudni, hogy lehetett-e volna valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!