Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Túl sokat gondoltam bele,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl sokat gondoltam bele, vagy most ez mi volt?

Figyelt kérdés
Nos van (mostmár csak volt) egy lány akivel egy helyen dolgozunk. Egy céges járattal jövünk, megyünk. Csak az utóbbi időben tűnt fel nekem. Aranyos lány, jól is néz ki. A buszon mikor a közelében ültem sokszor nézett, az utóbbi 1-2 alkalommal pedig jókat beszélgettünk, sokat nevettünk. Örültem is, hogy elindult valami mert tetszett. Tegnap pedig mosolygott mikor hozzám beszélt, "beszólogatott", és a haját is babrálta. Tipikus olyan jelek, amikre azt hinné az ember, hogy lehet lépni. Úgy döntöttem bejelölöm fb-n este, habár nem vagyok ennek nagy híve, de most úgy döntöttem megpróbálom. Hát, közel sem az volt az eredmény, mint amit vártam. Egyszavas sablon válaszokat kaptam mikor írtam neki, azt is nagy időközönként. Tudjátok, amikor az az érzésetek, hogy vontatott, unalmas az egész, és nem halad semerre sem az egész beszélgetés... Úgy döntöttem, hogy elköszönök és tiltom. Rengeteg negatív tapasztalattal rendelkezem, és már tudom azt, hogy ez ennyi lenne, értelme nem lenne folytatni. Sajnos, most egy újabb csalódással több, egy szép lány lehetőségével kevesebb... Az is baj, ha lépek, az is, ha nem. Próbáltam rámenősebb lenni ezzel. Ti mit gondoltok erről? Most ez ismét rettenetesen rossz érzés. Nagyon kellemetlen lesz ismét találkozni vele a buszon.

2021. okt. 22. 09:50
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%
Honnan tudod, hogy megváltozott? Élőben ott van előtted, nincs más dolga. Máskor meg lehet ezerféle más tennivalója.
2021. okt. 22. 14:25
 32/40 A kérdező kommentje:
Ilyenkor nagyon sokszor azt hiszem, hogy unalmas vagyok, esetleg az adott személy terhére vagyok. Sokszor volt már ilyen, persze próbálkoztam én, és nem tudtam, hogy nem akar semmit a lány, illetve van más, aki tetszik neki. Olyan is volt, hogy egyszerűen eltűntek pár szó váltása után.
2021. okt. 22. 14:27
 33/40 anonim ***** válasza:
84%

"Ilyenkor nagyon sokszor azt hiszem, hogy unalmas vagyok, esetleg az adott személy terhére vagyok."

Na ilyen dilemmám nekem is volt olyan 19-20 éves koromig.

De felejtsd el, légy önmagad. Ha valaki kedvel, akkor kedvel. Ha nem, akkor nem. Az együttélésnél úgyis önmagad leszel.

Beszélgess, érdeklődj, ha meg több alkalommal is érzel kölcsönös szimpátiát, látványosan örül neked, majd elhívod valahova.

Észre lehet azt venni, hogy bejössz-e neki és tovább akar-e lépni, csak tartsd nyitva a szemed. Ha a találkára figyelemfelkeltően öltözködik, az már elég sokat jelent.

2021. okt. 22. 14:33
 34/40 anonim ***** válasza:
100%
Akkora nagy tragédia lenne, ha nem akarna kapcsolatot, de szereznél egy barátot? Rád férne pár jó ember.
2021. okt. 22. 14:36
 35/40 A kérdező kommentje:
Szinte mindig csinosan öltözködik, amikor látom. Van stílusa azért is fogott meg, és nem az a tipikus tucatlány. Hát kapcsolatnak jobban örülnék vele, barátnak nem hiszem, hogy kellenék neki. De már gondolom, hogy elszúrtam. A tiltás talán tényleg oltári nagy hiba volt. Sajnos nagyon hirtelen döntök... Azt se tudom, hogy hogyan viselkedjek vele ezek után, hisz elkerülhetetlen, hogy ne találkozzak vele reggelente... Még lehet, hogy kapni is fogok tőle...
2021. okt. 22. 15:07
 36/40 anonim ***** válasza:
Bocsi, de nagyon gyökér módon viselkedtél! Rögtön előjött belőled az ítélkezés, amint nem a szájízed szerint alakultak a dolgok. A tiltást vedd le, nagy levegő, aztán szépen próbáld meg ismét a kommunikációt, de ne erőltess semmit, basszus!
2021. okt. 22. 17:38
 37/40 anonim ***** válasza:
2021. okt. 22. 18:51
 38/40 A kérdező kommentje:

Nem merem feloldani a tiltást. Tényleg eléggé elhamarkodott volt, de már hülyén jönne ki.

Utolsó, véletlen egybeesés. Nem csak én tilthattam le valakit. Az se tudni, hogy lány-e az kérdező…

2021. okt. 22. 21:49
 39/40 anonim ***** válasza:

Kérdező, te egy 10 éves szintjén vagy agyilag...

Te azt élvezed, hogy egy számítógéppel beszélgetsz?

Miért nem élőben a csajjal a buszon, vagy akárhol?

Neked nem is kell igazándiból hús-vér nő, keress egy MI-t, azt dumálj azzal, ha ennyire kocka vagy.

2021. okt. 24. 19:26
 40/40 anonim ***** válasza:
Miért kellene kitörölni meg tiltani? Ne írjál neki. Ennyi.
2021. okt. 27. 12:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!