Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl sokat gondoltam bele, vagy most ez mi volt?
"Ilyenkor nagyon sokszor azt hiszem, hogy unalmas vagyok, esetleg az adott személy terhére vagyok."
Na ilyen dilemmám nekem is volt olyan 19-20 éves koromig.
De felejtsd el, légy önmagad. Ha valaki kedvel, akkor kedvel. Ha nem, akkor nem. Az együttélésnél úgyis önmagad leszel.
Beszélgess, érdeklődj, ha meg több alkalommal is érzel kölcsönös szimpátiát, látványosan örül neked, majd elhívod valahova.
Észre lehet azt venni, hogy bejössz-e neki és tovább akar-e lépni, csak tartsd nyitva a szemed. Ha a találkára figyelemfelkeltően öltözködik, az már elég sokat jelent.
Nem merem feloldani a tiltást. Tényleg eléggé elhamarkodott volt, de már hülyén jönne ki.
Utolsó, véletlen egybeesés. Nem csak én tilthattam le valakit. Az se tudni, hogy lány-e az kérdező…
Kérdező, te egy 10 éves szintjén vagy agyilag...
Te azt élvezed, hogy egy számítógéppel beszélgetsz?
Miért nem élőben a csajjal a buszon, vagy akárhol?
Neked nem is kell igazándiból hús-vér nő, keress egy MI-t, azt dumálj azzal, ha ennyire kocka vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!