Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Túl sokat gondoltam bele,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl sokat gondoltam bele, vagy most ez mi volt?

Figyelt kérdés
Nos van (mostmár csak volt) egy lány akivel egy helyen dolgozunk. Egy céges járattal jövünk, megyünk. Csak az utóbbi időben tűnt fel nekem. Aranyos lány, jól is néz ki. A buszon mikor a közelében ültem sokszor nézett, az utóbbi 1-2 alkalommal pedig jókat beszélgettünk, sokat nevettünk. Örültem is, hogy elindult valami mert tetszett. Tegnap pedig mosolygott mikor hozzám beszélt, "beszólogatott", és a haját is babrálta. Tipikus olyan jelek, amikre azt hinné az ember, hogy lehet lépni. Úgy döntöttem bejelölöm fb-n este, habár nem vagyok ennek nagy híve, de most úgy döntöttem megpróbálom. Hát, közel sem az volt az eredmény, mint amit vártam. Egyszavas sablon válaszokat kaptam mikor írtam neki, azt is nagy időközönként. Tudjátok, amikor az az érzésetek, hogy vontatott, unalmas az egész, és nem halad semerre sem az egész beszélgetés... Úgy döntöttem, hogy elköszönök és tiltom. Rengeteg negatív tapasztalattal rendelkezem, és már tudom azt, hogy ez ennyi lenne, értelme nem lenne folytatni. Sajnos, most egy újabb csalódással több, egy szép lány lehetőségével kevesebb... Az is baj, ha lépek, az is, ha nem. Próbáltam rámenősebb lenni ezzel. Ti mit gondoltok erről? Most ez ismét rettenetesen rossz érzés. Nagyon kellemetlen lesz ismét találkozni vele a buszon.

2021. okt. 22. 09:50
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
Nem, nincs barátja, ez tuti. Hmm, nektek pedig milyen minőségi kapcsolataitok lehetnek, egész nap, csak pár szóban beszélgettek. Teljesen jó lehet!
2021. okt. 22. 11:51
 22/40 anonim ***** válasza:
100%
Csak olyan embert tiltanek aki nem szall le rolam, de te tudod. Igy csak az jon le milyen labilis vagy
2021. okt. 22. 12:02
 23/40 anonim ***** válasza:
100%

22#

Igen minősegi a kapcsolatunk a messenger nélkül is. Napközben van hogy 2 3 óránként válaszolunk egymásnak.

Vagy neked csak beszélgető pajtinak kellett volna?

2021. okt. 22. 12:11
 24/40 anonim ***** válasza:
100%
Azt vágod ugye, hogy a személyesen beszélgetés és a messenger írkálás nem ugyanaz? Dulifuli XD
2021. okt. 22. 12:11
 25/40 A kérdező kommentje:
Hát akkor velem van a baj, mert én azért többet akarok beszélgetni, nem óránkénti válaszokat. Pláne, hogy előtte adta a jeleket, ha egyáltalán azok voltak. Mindegy már. Dehogy, nyilván többet akartam, nem csak beszélgetőpartnernek. Igen vágom mostmár. De ha valaki közvetlen élőben, akkor online miért változik meg? Ezt nem értem.
2021. okt. 22. 12:25
 26/40 anonim ***** válasza:
100%
Valakit bejelolsz es letiltasz, na ez rohadt kellemetlen. Nem fog normalis embernek gondolni.
2021. okt. 22. 13:01
 27/40 anonim ***** válasza:

Azért “változik meg”, mert a munkahelyen kívül nem kíváncsi rád. De valószínűleg ott sem, csak kénytelen eltűrni.

2021. okt. 22. 13:21
 28/40 A kérdező kommentje:
Egy cégnél dolgozunk, viszont nem egy területen... Nem igazán érdekel mit gondol egy olyan személy, aki ilyen gyorsan tud változtatni a viselkedésén.
2021. okt. 22. 13:36
 29/40 anonim ***** válasza:
100%

Labilis a jó szó ràd.

2 nap alatt kiismerni valakit, nem gondolhatod komolyan?

2021. okt. 22. 14:09
 30/40 anonim ***** válasza:
79%

Az a helyzet, hogy fogalmad sincs, hogy miért írogatott ritkán, ezer oka lehet.

Ilyenkor nem szabad túlgondolni meg beleképzelni dolgokat, hogy ezért vagy azért van, mert hülye következtetésekhez fog vezetni.

Nyugodjál le, vedd le a tiltást és majd ha úgy érzed, hogy higgadt vagy, akkor majd esetleg megkérdezed, hogy miért írogatott ritkán.

Te hiába vagy fejben ott, hogy már nagyon ismerkednél vele, ő még lehet, hogy egy lépéssel hátrébb van, még akkor is, ha esetleg bejössz neki.

Adj időt neki.

2021. okt. 22. 14:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!