Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, veletek előfordult már, hogy sokat gondoltatok egy bizonyos nőre hosszú időn át?
Figyelt kérdés
Megismertétek, látszott, hogy mindketten vonzódtok egymáshoz, de bizonyos okok miatt mégsem lett belőle kapcsolat. Van, volt olyan nő, aki huzamosabb ideig eszetekbe jutott mégsem beszéltetek egymással? Akár hónapokig, rosszabb esetben 1-2 évig. Elfelejtettétek, vagy azért bennetek maradt? Ha újra láttátok még tetszett?2020. máj. 19. 17:48
2/7 anonim válasza:
Nincsenek bizonyos okok, ha valaki tényleg akar valakit. Kivéve, ha foglalt. De ha annyira kölcsönös, meglépik, hogy egymással legyenek.
3/7 anonim válasza:
Volt, most is ez a helyzet. Sose beszéltem vele.
4/7 anonim válasza:
Én nő vagyok, de pont egy ilyen helyzetben vagyok...
5/7 A kérdező kommentje:
A férfi foglalt, de kb ugyanakkor ismerte meg ezt a lányt, mint amikor a barátnőjével összejött. Több volt köztük, mint két mosoly...
2020. máj. 19. 18:20
6/7 anonim válasza:
1-2, Jelenleg van ilyen; 3, Folyamatosan bennem marad, mert lezáratlannak érzem a tőle való búcsúzást; 4, Nagyon tetszene, és pótolnám, amit kihagytam mondanivalóimat. Várom, hogy láthassam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!