Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki hogyan reagálna arra, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hogyan reagálna arra, ha megtudná, hogy a párja olyanokat mond egy másik nőnek, hogy "Mindig itt leszek neked. Rám mindig számíthatsz"? N

Figyelt kérdés
Ma olvastam a párom telefonjában, ahogy egy barátnőjének írta ezeket. Azt mondta régóta barátok, és hogy amúgyis van párja neki is, és sose tekintettek "úgy" egymásra, soha nem is volt köztük több barátságnál. Mégis, mikor megláttam, hogy instán is, messengeren is beszélgetnek, és azt írta neki, hogy "Mindig itt leszek neked. Rám mindig számíthatsz" eléggé felkavart.

tegnap 22:07
 1/9 anonim ***** válasza:
58%
Nekem ez egy barátságban teljesen elfogadható. Azonos nemű barátnak is mondok ilyet, ha épp rossz helyzetben van.
tegnap 22:13
 2/9 anonim ***** válasza:
14%
Hogy? Kb úgy hogy akkor legyél vele és befejezném.hatalmas tahó a pàrod aki se nem tisztel se nem szeret téged.... szégyen
tegnap 22:14
 3/9 anonim ***** válasza:
30%

Pár éve még én is kétségbe estem volna.

Ma már szó nélkül megszabadulnék tőle.

tegnap 22:16
 4/9 anonim ***** válasza:
74%
Nagyon rendes tőle, ha komolyan gondolja. Bár mindenkinek lenne ilyen barátja.
tegnap 22:22
 5/9 anonim ***** válasza:
52%

Attól függ mire írta. Pl, ha arra hogy valami komoly gond van és nem tudja kinek elmondani, vagy a párod szakmájával valamit tud tenni akkor rendes tőle.

Mondjuk pl, ha azt írta hogy olyan keveset foglalkozik vele a párja, már nincs is szex, na akkor gáz.

tegnap 22:52
 6/9 A kérdező kommentje:
A lánynak van párja, de nem boldog...
tegnap 23:07
 7/9 anonim ***** válasza:
Akkor ha pl hirtelen segíteni kell költözni albérletbe a párjától, vagy , és segít, az rendes. DE az ilyen lelki nyavalyáknál már többes számot szoktak használni, pl depressziós, de hozzátok átjöhet vagy rátok számíthat. Ha össze akar jönni vele az ciki.
tegnap 23:15
 8/9 anonim ***** válasza:
64%
Mikor rossz passzban van egy barátom/barátnőm én is írok hasonlót. Ebben még nincs semmi. Vagyis hát van: az, hogy érző emberi lény, aki támogatja a barátait. Ez inkább pozitív. Persze sokak önbizalomhiányos kis életébe ez nem fér bele, de normális emberek így működnek. Sőt, kösd fel a bugyid, én még azt is mondom a barátaimbak, hogy "szeretlek". Na erre varrj gombot.
tegnap 23:16
 9/9 anonim ***** válasza:

“Azt mondta régóta barátok.”

Tehát nem elég, hogy van neki egy ennyire bizalmas barátja a másik nemből, de te eddig erről nem is tudtál?

Azért az ilyesmi egy ismerkedés során, de legalább a kapcsolat elején ki szokott derülni.

Ismered azt a mémet, ahol megkérdezik a pasit, ki az, akivel szíveket küldenek egymásnak a chatben, aztán a pasi válasza, hogy gyerekkori barátom, nagyon jó fej, több évtizede jó kapcsolatot ápolnak. Majd a nő szól, hogy nem drágám, az az én kamu profilom?

Nehogy így járj és átverjen.

tegnap 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!