Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogyan reagálna arra, ha megtudná, hogy a párja olyanokat mond egy másik nőnek, hogy "Mindig itt leszek neked. Rám mindig számíthatsz"? N

Pár éve még én is kétségbe estem volna.
Ma már szó nélkül megszabadulnék tőle.

Attól függ mire írta. Pl, ha arra hogy valami komoly gond van és nem tudja kinek elmondani, vagy a párod szakmájával valamit tud tenni akkor rendes tőle.
Mondjuk pl, ha azt írta hogy olyan keveset foglalkozik vele a párja, már nincs is szex, na akkor gáz.

“Azt mondta régóta barátok.”
Tehát nem elég, hogy van neki egy ennyire bizalmas barátja a másik nemből, de te eddig erről nem is tudtál?
Azért az ilyesmi egy ismerkedés során, de legalább a kapcsolat elején ki szokott derülni.
Ismered azt a mémet, ahol megkérdezik a pasit, ki az, akivel szíveket küldenek egymásnak a chatben, aztán a pasi válasza, hogy gyerekkori barátom, nagyon jó fej, több évtizede jó kapcsolatot ápolnak. Majd a nő szól, hogy nem drágám, az az én kamu profilom?
Nehogy így járj és átverjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!