Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl sokat gondoltam bele, vagy most ez mi volt?
"Örültem is, hogy elindult valami mert tetszett."
Ha beszélgetek valakivel, az nem jelenti azt, hogy elindult valami.
Én is utálom a messengert. Zavar,mert nem tudom mellette csinálni amit egyébként csinálok, mert amúgy van életem is, nem csak a neten.
Általában programokat fixálunk rajta, vagy egyik irodából a másikba írunk közös kávézást szervezve, de nem ott barátkozom, beszélgetek, főleg nem azzal, akivel van lehetőségem élőben is rendszeresen találkozni.
Szerintem jól tetted, hogy tiltottad: értelen vagy egy normális, bizalmon alapuló kapcsolathoz. Ott van a toporzékoló ovis, aki mert korábban valaki más nem volt vele jófej, ugyanezt a sémát véli látni másokon is, és hanyatt-homlok elmenekül, hidakat éget fel, bezárkózik és örül magának, hogy ezt milyen bravúrosan megoldotta.
Mellesleg mi van, ha van barátja a lánynak és vele volt este? És dumálni kötetlenül útközben neki is oké, de ahogy leesett neki,hogy ismerkedni akarsz, inkább hátat fordított...? Ha kérdezted,hogy van-e kapcsolata és nemleges választ kaptál, akkor elnézést, de ha ez kimaradt, akkor még ez is lehet egy lehetséges ok.
"hanyagolom a nőstényeket és meghagyom a BMW-s cigóknak őket" - akkor további boldog incelkedést ilyen incelligens módon.
Köszönöm, hogy jobb belátásra tértél - nőtársaim nevében. (tudod: mi vagyunk a nőstények :D)
Eléggé fusztràlt lehetsz amúgy:
- zargatod facen, elvàrnàd hogy azonnal, nem adsz neki teret, sem időt
- ha nem úgy válaszol ahogy te szeretnèd letiltod 1 nap utàn
- ezek után mèg neked àl feljebb ,ajàngatod a kissebbsègnek
Amúgy teljesen normálisan nyitottàl , utána àtmentèl kretènbe.
FFI voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!