Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Túl sokat gondoltam bele,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl sokat gondoltam bele, vagy most ez mi volt?

Figyelt kérdés
Nos van (mostmár csak volt) egy lány akivel egy helyen dolgozunk. Egy céges járattal jövünk, megyünk. Csak az utóbbi időben tűnt fel nekem. Aranyos lány, jól is néz ki. A buszon mikor a közelében ültem sokszor nézett, az utóbbi 1-2 alkalommal pedig jókat beszélgettünk, sokat nevettünk. Örültem is, hogy elindult valami mert tetszett. Tegnap pedig mosolygott mikor hozzám beszélt, "beszólogatott", és a haját is babrálta. Tipikus olyan jelek, amikre azt hinné az ember, hogy lehet lépni. Úgy döntöttem bejelölöm fb-n este, habár nem vagyok ennek nagy híve, de most úgy döntöttem megpróbálom. Hát, közel sem az volt az eredmény, mint amit vártam. Egyszavas sablon válaszokat kaptam mikor írtam neki, azt is nagy időközönként. Tudjátok, amikor az az érzésetek, hogy vontatott, unalmas az egész, és nem halad semerre sem az egész beszélgetés... Úgy döntöttem, hogy elköszönök és tiltom. Rengeteg negatív tapasztalattal rendelkezem, és már tudom azt, hogy ez ennyi lenne, értelme nem lenne folytatni. Sajnos, most egy újabb csalódással több, egy szép lány lehetőségével kevesebb... Az is baj, ha lépek, az is, ha nem. Próbáltam rámenősebb lenni ezzel. Ti mit gondoltok erről? Most ez ismét rettenetesen rossz érzés. Nagyon kellemetlen lesz ismét találkozni vele a buszon.

2021. okt. 22. 09:50
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%
Hiba volt szerintem , személyesen mèg beszèlgethettèl volna vele mèg, sokan rühellik a netes pötyögèst.
2021. okt. 22. 10:50
 12/40 anonim ***** válasza:
74%

"Örültem is, hogy elindult valami mert tetszett."

Ha beszélgetek valakivel, az nem jelenti azt, hogy elindult valami.

2021. okt. 22. 10:58
 13/40 A kérdező kommentje:
Igen, én vagyok az idióta ismét, amiért picit többet akarok beszélgetni, mint egy-két szó negyedóránként, esetleg mégtöbb idő elteltével. Teljesen átlagos dolgokról kérdeztem, és nem hiszem, hogy én zódítottam volna rá bármit is. Hol érdekel, majd jön a következő ha akar, ha nem, nekem úgy is jó. Én már roha*tul belefáradtam a játszmázásba jajj mit írhatok, mit ne.
2021. okt. 22. 11:00
 14/40 A kérdező kommentje:
Nem a beszélgetés miatt gondoltam erre, hanem abból, ahogyan viselkedett. Mintha zavarban is lett volna, amikor nevetett. Mindegy már. Asszem' hanyagolom a nőstényeket. Meghagyom a BMW-s cigóknak őket.
2021. okt. 22. 11:02
 15/40 anonim ***** válasza:
94%

Én is utálom a messengert. Zavar,mert nem tudom mellette csinálni amit egyébként csinálok, mert amúgy van életem is, nem csak a neten.

Általában programokat fixálunk rajta, vagy egyik irodából a másikba írunk közös kávézást szervezve, de nem ott barátkozom, beszélgetek, főleg nem azzal, akivel van lehetőségem élőben is rendszeresen találkozni.

Szerintem jól tetted, hogy tiltottad: értelen vagy egy normális, bizalmon alapuló kapcsolathoz. Ott van a toporzékoló ovis, aki mert korábban valaki más nem volt vele jófej, ugyanezt a sémát véli látni másokon is, és hanyatt-homlok elmenekül, hidakat éget fel, bezárkózik és örül magának, hogy ezt milyen bravúrosan megoldotta.

Mellesleg mi van, ha van barátja a lánynak és vele volt este? És dumálni kötetlenül útközben neki is oké, de ahogy leesett neki,hogy ismerkedni akarsz, inkább hátat fordított...? Ha kérdezted,hogy van-e kapcsolata és nemleges választ kaptál, akkor elnézést, de ha ez kimaradt, akkor még ez is lehet egy lehetséges ok.

2021. okt. 22. 11:03
 16/40 anonim ***** válasza:
100%

"hanyagolom a nőstényeket és meghagyom a BMW-s cigóknak őket" - akkor további boldog incelkedést ilyen incelligens módon.

Köszönöm, hogy jobb belátásra tértél - nőtársaim nevében. (tudod: mi vagyunk a nőstények :D)

2021. okt. 22. 11:04
 17/40 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem végtelenül rosszindulatú, önző és szánalmas egy balek vagy, nagyon jól tetted, hogy letiltottad, szerencsétlennek egy gonddal kevesebb.
2021. okt. 22. 11:19
 18/40 anonim ***** válasza:
93%
Igazából jól tetted, a csaj jobbat érdemel, te meg duzzoghatsz egyedül.
2021. okt. 22. 11:33
 19/40 anonim ***** válasza:
100%
Tipikus hiszti. Ne aggódj, szerintem csak a kollégai viszony miatt volt veled jó fej, amúgy sose kellenél neki.
2021. okt. 22. 11:40
 20/40 anonim ***** válasza:
100%

Eléggé fusztràlt lehetsz amúgy:

- zargatod facen, elvàrnàd hogy azonnal, nem adsz neki teret, sem időt

- ha nem úgy válaszol ahogy te szeretnèd letiltod 1 nap utàn

- ezek után mèg neked àl feljebb ,ajàngatod a kissebbsègnek

Amúgy teljesen normálisan nyitottàl , utána àtmentèl kretènbe.

FFI voltam

2021. okt. 22. 11:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!