Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők tényleg csak a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők tényleg csak a férfiak 20%-át veszik emberszámba?

Figyelt kérdés
Emiatt nő exponenciálisan az incelek száma?

2022. ápr. 24. 13:39
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 anonim ***** válasza:
100%

39

Az ilyen nethuszárok általában megmaradnak az internet adta névtelenség mögött..én ismerek nagyobb szájú csajokat, és még egyik se mesélte hogy akárcsak megpróbáltak volna e az ilyen jómadarak rátaposni a fejükre. Pedig egyik se nagydarab csaj amúgy, hogy így félni kelljen tőlük..

Én úgy vettem észre, hogy valaki egy ilyen oldalon minél inkább fenyegetőzik, meg keménykedik, az a való életben annál inkább egy szolidabb kis nyuszi, aki inkább meghúzza magát.

2022. ápr. 24. 15:46
 42/67 anonim ***** válasza:
10%

Hiába is tagadjátok, a valóságot nem hazudhatjátok el, mert mindenki látja:

Egy felnőtt ember értékét alapvetően határozza meg az hogy a másik nem számára mennyire vonzó

És akár fasiszta, akár nem, alapvető hogy pl. egy hajléktalan vagy egy szellemi sérült, vagy akár egy ronda ember emberileg értéktelen, leginkább azért mert így nem képes vonzani a másik nemet, azaz igazi férfiként vagy nőként tekinteni rá nem tud a legtöbb ellenkező nemű ember.

Ez a valós világ amiben élünk, és sosem az a mesevilág amiben ti szeretnétek élni. Ezt a világot ti is legalább annyira meghatározzátok (fasisztává teszitek ha úgy tetszik) mint én vagy bárki más a társadalmunkban.

2022. ápr. 24. 16:43
 43/67 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem ha megkérdezünk egy hajléktalant, hogy mi a 10 legnagyobb problémája, akkor a szex hiánya nem lesz köztük. Úgy tippelem, hogy a hideg és az éhség picit rosszabb, de ki tudja...
2022. ápr. 24. 17:16
 44/67 anonim ***** válasza:
100%

"Egy felnőtt ember értékét alapvetően határozza meg az hogy a másik nem számára mennyire vonzó"

Mert, ha még társadalmi szempontból mondanád. Mert, akkor értenem, mert a felsoroltak, sérült, ronda, hajléktalan kevésbé szapora, de, hogy, mint általánosan értelmezett ember, mindössze zert kevesebbet érnek, mert nem kefélnek.....

Nos, ez a te fejedben létezik. Sajnos változtatni ezen nem lehet, mert te ebben hiszel. Más meg a könnyező madonnához zarándokol, ha rákos lesz, nem orvoshoz, kinek mi a becsípődése.

De, akkor írd körül, szerinted mit jelent embernek lenni, olyan embernek, akit emberszámba vesznek? Illetve, miben mutatkozik meg, hogy őt emberszámba veszik?

Mert nekem azt jelenti, hogy ugyanúgy fordulok hozzá, mint bárki máshoz. Azonos jogokkal bír és azonos elbánásban részesül. Tehát, odajön és tisztelettudóan megkérdezi az időt, pont olyan tisztelettel válaszolok, mint bárki másnak. Vagy, ha elejti a szatyrát, lehajolok segíteni. (ilyen téren sajnos nálam a hajléktalan kiesik, de ez van)

Szoktam venni ételt hajléktalanoknak, ha azt kér és nem pénzt vagy alkoholt. Segítek, ha valaki összeesik az utcán, függetlenül attól, hogy egy adonisz, vagy egy idős ember, stb. Ez jelenti, hogy emberszámba veszem.

Neked mit jelent?

2022. ápr. 24. 18:03
 45/67 anonim ***** válasza:
100%

"Egy felnőtt ember értékét alapvetően határozza meg az hogy a másik nem számára mennyire vonzó"

Oké, hogy az így mantrázva van, meg valakinek biztos jó, de vannak ilyen általános paraméterek, hogy mi alapján talál valakit vonzónak a másik nem? Elég sok nővel kerültem már interakcióba, barátságba az elmúlt években és ez egy marha relatív dolog.

Csak hogy példát is mondjak: csomó olyan lány/nő van akinek alapvetően tetszik pl. az apatest egy férfin. Van akinek bejön az izomzat, de csak egy mértékletes és természetes formátumban. Erőemelő csajszit is ismerek, akinek egy teljesen átlagos termetű párja van. Én karcolom alulról a 2 métert, van akinek ez már túl magas, van akinek bejön, van aki tök közömbös mert más attribútumok alapján határozza azt meg, hogy én szimpatikus vagy-e vagy sem.

Ez nekem ilyen 5 éves gyerek színvonal, hogy a saját sikertelenségemet megpróbálom egy globális jelenséggel magyarázni, hogy tulajdonképpen én valami elnyomó, genetikai lottó alapú fasiszta rendszer áldozata vagyok csupán, nulla kihatással a sorsomra. Gondolhatod így, mi akkor egy másik világban élünk és annyira azért nem rossz itt.

2022. ápr. 24. 20:04
 46/67 anonim ***** válasza:
2%

"Szoktam venni ételt hajléktalanoknak, ha azt kér és nem pénzt vagy alkoholt."

Meg gondolom a macskádat vagy kutyádat is eseted, esetleg idegen állatoknak is szívesen adsz enni.

Ezek szerint te embernek nézed akkor őket?

Vagy csak valóban nincs köze ennek az emberszámba vevéshez?

Amúgy ne haragudjatok meg, de a sok hasonló szintű bugyutaságaitokra nem szeretnék mind reagálni, mert ezek a szintű "érvek" már olyan színvonalúak hogy reagálni sem érdemes rájuk.

2022. ápr. 24. 22:01
 47/67 anonim ***** válasza:
100%
46, nagyszerű, akkor egyszerűen csak írd le, mit jelent embeszámba venni valakit szerinted. Mert ezt eddig nem sikerült.
2022. ápr. 24. 22:23
 48/67 anonim ***** válasza:
100%

46

Oké, szerinted mit kellene tennünk ahhoz, hogy te és a kérdező ne tartsatok inhumánusnak? Csak úgy érdekel.

Vonzódjunk minden 14 év fölötti heteroszexuális férfihoz, különben emberszámba se vesszük őket?

Eddig csak negatív érvelésre futotta. Halljuk, szerinted hogyan kell emberszámba venni például a társadalom perifériájára szorult férfiakat?

Mert úgy látszik, a tiszteletteljes, udvariad viselkedés és az anyagi segítség nem elég.

2022. ápr. 24. 22:30
 49/67 anonim ***** válasza:
25%

Énszerintem nem létezik segítség 48#

Nem hiszek a kegyelemből kapcsolat lehetőségében, de még a "kegyelemszex"-ben sem

Nem is értem miért kéne léteznie megoldásnak a problémára, egyszerűen elég volna ha csak elfogadnátok hogy létezik

Szerintem legalábbis

2022. ápr. 24. 22:35
 50/67 anonim ***** válasza:
60%

Azért írtam ezt mert én sem mennék bele szánalomból egy csajjal sem semmibe, ha az volna a kérdés.

És a 46# által írt probléma ugye mindkét nemre vonatkozik.

2022. ápr. 24. 22:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!