Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők tényleg csak a férfiak 20%-át veszik emberszámba?
17
Elég ostoba érvelés, már ha egyáltalán érvelésnek lehet csúfolni ezt a minden logikai összefüggést nélkülöző fröcsögést.
Egyrészt még csak egy félmondat erejéig sem utaltam arra, hogy az én személyes ízlésem határozná meg egy ember értékét. (Nem tudom, honnan sikerült ezt leszűrni.) Mindössze annyi történt, hogy a saját példámon keresztül próbáltam megcáfolni azt az állítást, miszerint csak akkor veszek valakit emberszámba, ha szexuálisan vonzódom hozzá. Jó esetben a felsorolt embercsoportok egyikéhez sem vonzódik egy heteroszexuális nő, de ettől még simán lehet humánus az irányukba. Remélem, fel tudod ezt dolgozni.
18
Oké, szerinted az "emberszámba venni valakit" azt jelenti, hogy tevékenyen hozzájárulunk az adott csoport jólétéhez.
Ilyen alapon a nők mit kellene tegyenek a számukra közömbös férfiakért?
"A családtagjaimat, a gyerekeket, az időseket, az AIDS-eseket, a katolikus papokat, a házas vagy párkapcsolatban élő férfiakat, a melegeket, transzneműeket, a velem egyetlen közös nyelvet sem beszélő embertömegeket, a hajléktalanokat, a komoly(!) mentális problémával küzdő személyeket és a nőket mind-mind emberszámba veszem (de tényleg), mégsem jut eszembe szexelni velük."
Iszonytató a butaságod, ezért részletezem: a családtagjaid nem potenciális partnerek, akárcsak a gyerekek és a nők sem, tehát itt minek hozod fel őket?
A férfiak ítélhetik csak meg egy nő nőiességét és nem a többi nő!
Az AIDS-eseket, a papokat és házas férfiakat attól hogy nem szexelsz velük, még tekintheted vonzó férfinak nem? Az ő férfiassaguk értékét pedig ez a felszínre törő ítélet adja, semmi más.
Ugyanígy a külföldi férfiak, akiket külföldi nők fognak megítélni nem te.
De a melegek és hajléktalanok emberi értékét is igencsak leviszi hogy mint férfi már nem vonzóak.
Bár a homik többségére ez nem igaz, mert nagyon is bejönnek a nőknek, és ez férfiasabbá teszi őket a sikertelen heteróknál is.
És a mentálisan sérült emberek emberi értéke is minimális, de nem azért mert te nem akarsz velük szexelni, hanem azért mert a többi nő sem szívesen tenne ilyet.
"A férfiak ítélhetik csak meg egy nő nőiességét és nem a többi nő!"
Nem. Senkit nem érdekel, mit gondolsz. Vélemény, mint a segglyuk, tudod.
24
Én egy másik válaszoló vagyok, nem az, akivel társalogsz, de szerintem meg az a rémisztő, hogy még te jössz másnak "iszonytató butasággal". Tényleg ijesztő, hogy a mai világ az internet által lehetőséget ad a magadfajtáknak, hogy onthassák magukból a h.ülyeséget, és még ti merészeljetek butának nyilvánítani másokat.
"Az AIDS-eseket, a papokat és házas férfiakat attól hogy nem szexelsz velük, még tekintheted vonzó férfinak nem? Az ő férfiassaguk értékét pedig ez a felszínre törő ítélet adja, semmi más."
Még mindig nem érted, hogy az "emberszámba vétel" nem szexuális/fizikai vonzalmat jelent? Semmi köze ahhoz.
Nem olyan bonyoult pedig. Ha ezt nem érted, akkor csak arra tudok gondolni, hogy annyira rosszak a képességeid, hogy a komplett agykapacitásod elment arra, hogy megtanulj írni-olvasni és használni az internetet.
26
Én pontosan így teszek a mindennapokban, ahogy leírtad.
"Nem olyan bonyoult pedig. Ha ezt nem érted, akkor csak arra tudok gondolni, hogy annyira rosszak a képességeid, hogy a komplett agykapacitásod elment arra, hogy megtanulj írni-olvasni és használni az internetet."
Hát ha velem nő létedre így mernél beszélni élőben akkor minimum rátaposnék a fejedre és belelépnék a szádba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!