Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők tényleg csak a férfiak 20%-át veszik emberszámba?
"Pont ez a baj. Az "emberszámba venni" nem azt jelenti, hogy "vonzónak találni"."
Pont ez a baj, hogy a kettő tulajdonképpen ugyanaz!
Mivel az embert elsösorban a neme alapján határozzák meg (mint nőt vagy férfit) ezért akit mint férfit vagy nőt nem találnak vonzónak az ellenkező nem tagjai, azt gyakorlatilag emberszámba sem veszik.
Nem is értem hogy miként lehet lehetséges így teljes értékű életet élni (nyilvanvalóan ez képtelenség) hiszen az ilyen ember voltaképpen ki van taszítva a társadalomból, annak nem képezi szerves részét, mert mint férfi vagy nő nem képes funkcionálni.
Van egyfajta férfi csoport akit tényleg nem veszek emberszámba. Nem tudom más nők hogy vannak ezzel, de nekem volt részem jó pár utcai zaklatásba és vannak olyan jegyek, amik ha megjelennek egyes embereken, az ösztönösen védekező reakciót indít el bennem és kerülni kezdem őket.
Viszont! Azon emberek csoportja akiket a traumáim miatt nem veszek emberszámba a nagyvárosok nagyon nagyon kis hányadát teszik ki. Akár képet is kereshetnék milyen típusú pasiról van szó, de a lényeg, hogy elég valószínű, hogy az itteni inceleknek max 5%-a nézet úgy ki, mint az általam került férfiak.
Szóval a válasz: nem. Nem 20% nincs emberszámba véve, hanem mondjuk 5-10. És nem feltétlenül traumák miatt, hanem alap emberi szimpátia miatt is. Teszem azt, sokan nem szívesen mennek utcán kigyúrt kan cigány állat előtt se.
Más szitució: egyetemen pl. óra előtt szinte minden csoporttársammal beszélgetek. Mindegyiket emberszámba veszem. Tehát az ott lévő férfiak 100%-át.
"Pont ez a baj, hogy a kettő tulajdonképpen ugyanaz!"
Nem. Nőket és gyerekeket is emberszámba veszek, nem kell nedvesednem ehhez rájuk. De ez rólad baromi sokat elmond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!