Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pesten mindig van másodállás aki diplomával csak nettó 190 körül keres? 33 F. Muszáj kiegészítenem, mert éhen halok. Vegyész vagyok. Ti is sokan dolgoztak 2-od,3-ad állásban? Plusz a nők sem vesznek emberszámba így engem.
Már megint a vegyész...
Figyelj, minek szerencsétlenkedsz ebben az országban, ahol kvázi nincs is vegyipar? Itt nem csoda, ha piacképtelen a szakmád
Menj ki olyan országba, ahol piacképes, mert van vegyipar, pl. Németországban van. Nekem egyik ismerősöm olajmérnök, itthon munkanélküli volt, most Katar-ban dolgozik havi 6 millió nettóért...
Ha nem segítesz magadon, az isten se segít rajtad.
Barátom vegyész. Semmi extrát nem tesz, mégis k... jól keres egy autóipari cégnél. Ráadásul fiatalabb is nálad.
Ha akarnál, te is tudnál ennyit. Csak idióta vagy.
Nem tudom, hogy hol dolgozol, milyen cégnél, de az egyik volt kolléganőm is vegyész lett, nem mondom hogy milliókat keres, de bőven nettó 190 ezer fölött.
Igen, ha ez megnyugtat...sokunknak van másodállása.
Nem akarom itt az észt osztani (mert valószínűleg csak egy újabb provokatív jellegű kérdés) de a gyakori helyett a profession.hu-t tudnám ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!