Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők tényleg csak a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők tényleg csak a férfiak 20%-át veszik emberszámba?

Figyelt kérdés
Emiatt nő exponenciálisan az incelek száma?

2022. ápr. 24. 13:39
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 anonim ***** válasza:
41%
29. Sok férfi szereti a kiss melű nőket is.
2022. ápr. 24. 14:58
 32/67 anonim ***** válasza:
96%

28

Nem is biztos, hogy kételkedtem benne. Erre az oldalra vagy olyan emberek járnak, akiket érdekel a többi ember, vagy a szélsőséges gondolatmenettel rendelkezők. Csak itt hiába bizonygatod, hogy kit veszel emberszámba, mert nem biztos, hogy ez az általános tapasztalata mindenkinek.

2022. ápr. 24. 15:00
 33/67 anonim ***** válasza:
95%
Ja veled férfiak beszélhetnek bárhogy, nekik tolod oda a segged, 30-as?
 34/67 anonim ***** válasza:
95%

"A nőket kizárólag a férfiak határozhatják meg, hogy mint nő mennyire vonzó (és így emberszámba vehető-e) míg a gyerekek esetében ez még nem releváns kérdés."

Hát te teljesen hibbant vagy :D orvosi eset.

35/67 anonim ***** válasza:
35%
29-es. Az egy példa volt. A vonzóbb nőkre ugyanúgy több figyelem hárul, mint a vonzóbb férfiakra. Azok az emberek akik nem a személyes vonzalmukat tekintik a legfontosabb tényezőnek, hanem a többi ember jólétét, jókedvét maguk körül, azokról ez sütni fog és senki nem fogja számonkérni őket. Csak kevés az ilyen értelemben vett "jó" ember.
2022. ápr. 24. 15:03
 36/67 anonim ***** válasza:
100%

30-as

És ha egy férfi beszélne veled így? Össze szarnád magad? Vagy vele is ilyen kemény fiú lennél?

2022. ápr. 24. 15:06
 37/67 anonim ***** válasza:
96%

" Azok az emberek akik nem a személyes vonzalmukat tekintik a legfontosabb tényezőnek, hanem a többi ember jólétét, jókedvét maguk körül, azokról ez sütni fog és senki nem fogja számonkérni őket. "

Ó, a francokat nem.

Ez ugyanolyan hamis állítás, mint azok az egyéb kártékony marhaságok, hogy "normális nőt senki nem ribiz le, nem aláz meg"

"normális nőt/férfit nem bánt senki, hanem kincsként becsülik"

"normális nő 14 éves kora óta folyamatosan kapcsolatban van, kapkodnak utána"

stb.

2022. ápr. 24. 15:06
 38/67 anonim ***** válasza:
100%

24

Te direkt nem érted, hogy miről van szó, vagy tényleg meghaladja a szellemi képességeidet?

A kérdés arra vontkozott, hogy a nők miért nem veszik emberszámba a számukra közömbös férfiakat?

A válaszomban arra világítottam rá, hogy emberszámba venni valakit nem egyenlő a szexuális vonzalommal, ezért hoztam példának a családi kapcsolatokat, a gyerekeket vagy az azonos nemet.

Ha jól értem, te azt állítod, hogy a fenti kijelentés minden létező embercsoportra igaz, kivéve az ellentétes nem kábé azonos korú rétegét. (Kicsit sem ellentmondásos. :D)

Én azzal egyetértek, hogy szexuálisan taszító férfinak (vagy nőnek) lenni rossz érzés. De pusztán az, hogy valakivel senki nem akar szexelni, még nem inhumánus viselkedés az ellenkező nem részéről.

"És a mentálisan sérült emberek emberi értéke is minimális, de nem azért mert te nem akarsz velük szexelni, hanem azért mert a többi nő sem szívesen tenne ilyet."

Ez meg miféle fasiszta tempó, basszus? Én nem azt mondtam, hogy a mentálisan sérült emberek kevesebbet érnek, pusztán azt, hogy szexuális partnernek valószínűleg nem megfelelőek.

És azt hagyjuk, hogy egy zártosztályon ápolt paranoid skizofrén társadalmi státusza azért alacsony, mert a nők nem akarnak szexelni vele. De mondjuk ha valakinek tényleg ennyire becsípődött a szex, hogy ilyesmit állítson... A többi hülye kijelentésén sem kell csodálkozni.

2022. ápr. 24. 15:10
 39/67 anonim ***** válasza:
96%

"Hát ha velem nő létedre így mernél beszélni élőben akkor minimum rátaposnék a fejedre és belelépnék a szádba."

Jó nagy paraszt vagy. Iq nulla. AZt hiszed, mert fizikailag erősebb vagy, jár neked bármi is? :D Majd a börtönben megkezelnek a nagydarab meleg cigók. Ott lehet nagy a pofád.

2022. ápr. 24. 15:13
 40/67 anonim ***** válasza:
16%
37-es. Ezen lehet vitázni. Normális nő is dönthet rosszul, az idézőjeles mondatok kb. mind párkapcsolati dolgokra utalnak. Mindenki kap eleget, az biztos, de egyszerűen ha nincs miért nem szeretni téged? Akkor ezek a mindenféle bántalmazások rendelkeznek jelentőséggel?
2022. ápr. 24. 15:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!