Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők tényleg csak a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők tényleg csak a férfiak 20%-át veszik emberszámba?

Figyelt kérdés
Emiatt nő exponenciálisan az incelek száma?

2022. ápr. 24. 13:39
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 anonim ***** válasza:
19%
Sajnos ez nem igaz. A nők nagyon bunkók a nekik nem vonzó férfiakkal. Megalázzák őket, barátnőkkel kiröhögik, fintorognak rájuk. Ha köszön nekik egy ilyen, azon is megsértődnek. Én mindig normálisan beszéltem az olyan lányokkal is, akik nem tetszettek, de ezt kaptam vissza.
2022. ápr. 24. 14:13
 12/67 anonim ***** válasza:
94%
En minden embert utalok ha ez megnyugtat
2022. ápr. 24. 14:14
 13/67 anonim ***** válasza:
7%

"Nőket és gyerekeket is emberszámba veszek, nem kell nedvesednem ehhez rájuk.De ez rólad baromi sokat elmond."

Hát a te ostobaságod azért elég árulkodó na!

A nőket kizárólag a férfiak határozhatják meg, hogy mint nő mennyire vonzó (és így emberszámba vehető-e) míg a gyerekek esetében ez még nem releváns kérdés.

Az hogy te nőként hogyan látod a másik nőt, az pont annyira lényegtelen hogy én mennyire kedvelem a haveromat, hiszen az ő férfiasságát (és így a társadalomban betöltött szerepét) alapvetően a nők határozzák meg, és nem én.

2022. ápr. 24. 14:21
 14/67 anonim ***** válasza:
94%

6

Tessék? :D

A családtagjaimat, a gyerekeket, az időseket, az AIDS-eseket, a katolikus papokat, a házas vagy párkapcsolatban élő férfiakat, a melegeket, transzneműeket, a velem egyetlen közös nyelvet sem beszélő embertömegeket, a hajléktalanokat, a komoly(!) mentális problémával küzdő személyeket és a nőket mind-mind emberszámba veszem (de tényleg), mégsem jut eszembe szexelni velük.

2022. ápr. 24. 14:23
 15/67 anonim ***** válasza:
6%
14-es. Mondani mindent lehet
2022. ápr. 24. 14:26
 16/67 anonim ***** válasza:
90%

15

Cálfolj meg, hajrá.

2022. ápr. 24. 14:27
 17/67 anonim ***** válasza:
3%

"Tessék? :D"

Te komolyan azt képzeled hogy személy szerint kell egy emberhez pont neked vonzódni ahhoz hogy emberszámba legyenek véve?

Egy alapvető intelligenciával azért egész jól leszűrhető hogy a lényeg az ellenkező nem egy jelentékeny része legalább vonzónak talàlja, és nem a te egyedi ízlésed határozza meg az ember értékét. Te csak egy egészen jelentéktelen szelete vagy a női társadalomnak, remélem fel tudod ezt dolgozni

2022. ápr. 24. 14:29
 18/67 anonim ***** válasza:
15%

mikor kerested ezen emberek társaságát, próbáltad meg javítani az életüket? mondjuk a családon, külföldieken kívül?

mert pl. én is tudom, hogy léteznek beteg emberek, akiknek segítségre van szüksége, de amíg nem önkénteskedek vagy ilyesmi, addig eszembe se jutna ilyen büszkén azt állítani magamról, hogy emberszámba veszem őket -> mert egyszerűen nincs kapcsolatom velük, tehát nem állítok semmit

2022. ápr. 24. 14:31
 19/67 anonim ***** válasza:
17%
18-as, 15-ös vagyok. 16-osnak válaszoltam. Könnyű jó embernek feltüntetni magunkat szavakban. Senkit nem érdekel, hogy kit veszel emberszámba, ha nem teszel értük semmit, ez egy üres kifejezés
2022. ápr. 24. 14:33
 20/67 anonim ***** válasza:
0%
Az országunkban így van talán, ha még a tip -top nők lennének a 20%-ra, de már az átlagos csajok is őket akarják.
2022. ápr. 24. 14:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!