Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartanak ilyen rondának a férfiak? 😓
(Persze valószínűleg a nők is, csak ők nem mondják)
Nem vagyok igénytelen, ápolatlan, nem látok magamon durva deformitást. Szubjektíven olyan 10/3-4-nek mondanám magam külsőre, átlagnál valamivel rosszabb, de nem tragikus. Hihetetlen számomra, hogy ennyire tudok taszítani minden egyes férfit, akivel valaha találkoztam, és kiérdemlem idegenek hűvös, lekezelő viselkedését (például boltban, hivatalokban, felszolgálóktól), a gúnyolódást (például egyszer fiatal srácok a buszon engem fotózgattak és röhögtek rajtam), és a verbális bántalmazást (egész tinédzserkorom elejétől az iskolaéveim végeig, például "ocsmány" és hasonló jelzőkkel illettek). Miért? 🥺🥺🥺

Ugyan 39#!
Én is kaptam itt nőktől néhány privátot, és így ismerkedtem is
Aztán persze az első képnél elmenekültek.
De a lényeg hogy nem sokra mentek ha pusztán rátok írnak, pedig én még szépen elbeszélgettem velük

Írd már le, hogy hogyan nézel ki. Így a kérdésed értelmetlen.
Milyen az alkatod? Hajad? Fogaid? Bőröd? Divatosan öltözködsz?
Ha nem is magadról, de legalább hasonló képeket linkelhetnél.

Miért kell ilyen kamu dolgokat amúgy kitalálni?
Mi ebben a jó?
Nem tudom megérteni

sajna ha jön egy valódi nő aki valóban ismerkedne vagy csak próbálna kitörni a magányból, vigasztalódna a sok bántás miatt majd őt is kamunak sőt egy rosszindulatú embernek fogja tartani a többség.
Esetleg még direkt bántó kommenteket is kap.
A legjobb eset ha mindenkit hidegen hagy az ilyen kérdés és egyszerűen nem foglalkoznak,foglalkozunk vele.

"sajna ha jön egy valódi nő aki valóban ismerkedne vagy csak próbálna kitörni a magányból..."
Te ilyet láttál már valaha?
Létezik ilyen egyáltalán?
Én személy szerint nem találkoztam még ezzel a jelenséggel, nőknél, úgyhogy ettől a problémától nem kell félni.
Olyan ugyan van hogy egy nő már nagyon vágyik chadre, vagy dughatnékja van már, esetleg kell neki valami balek aki segít felnevelni pár gyerekét (vagy jobb esetben az adott pasassal akar gyerekeket bevállalni) de ilyen magányból kitörni próbáló nőkről még csak nem is hallottam.
Az összes ilyen kérdés is eleve kamu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!