Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tartanak ilyen rondának...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tartanak ilyen rondának a férfiak? 😓

Figyelt kérdés

(Persze valószínűleg a nők is, csak ők nem mondják)

Nem vagyok igénytelen, ápolatlan, nem látok magamon durva deformitást. Szubjektíven olyan 10/3-4-nek mondanám magam külsőre, átlagnál valamivel rosszabb, de nem tragikus. Hihetetlen számomra, hogy ennyire tudok taszítani minden egyes férfit, akivel valaha találkoztam, és kiérdemlem idegenek hűvös, lekezelő viselkedését (például boltban, hivatalokban, felszolgálóktól), a gúnyolódást (például egyszer fiatal srácok a buszon engem fotózgattak és röhögtek rajtam), és a verbális bántalmazást (egész tinédzserkorom elejétől az iskolaéveim végeig, például "ocsmány" és hasonló jelzőkkel illettek). Miért? 🥺🥺🥺

2022. ápr. 22. 18:34
1 2 3 4 5
 31/48 A kérdező kommentje:

"Nem vagyok igénytelen, ápolatlan, nem látok magamon durva deformitást."

Ezeken felül mi kellene még, hogy valaki legalább a tűrhető kategóriába beleférjen? Szerintem annak, hogy adok magamra és nincs genetikai betegségem és semmi extrém torzulás rajtam, elégnek kellene lennie ahhoz, hogy legalább a 10/3 szintet megüssem és ne tartsanak direkt undorítónak, akkor is, ha csúnyácskábbak a vonásaim és előnytelenebb az alkatom.

2022. ápr. 23. 10:45
 32/48 anonim ***** válasza:
77%

nekem is adnál választ

25-ös

2022. ápr. 23. 10:48
 33/48 Noren1989 ***** válasza:
69%

És mégis fintorognak rád az emberek.

Dobtál valakinek képet legalább?

2022. ápr. 23. 10:49
 34/48 A kérdező kommentje:
25, írj még egyszer, mert nem tudom, melyik privát a tied a sok közül (egyre sem válaszoltam), és indokold meg légyszi, miért akarsz egy mások által taszítónak tartott nővel ismerkedni. Tényleg érdekel, mi motiválhat egy olyasvalakit, aki direkt ilyen nőkre pályázik.
2022. ápr. 23. 10:58
 35/48 anonim ***** válasza:
100%
írtam
2022. ápr. 23. 11:46
 36/48 anonim ***** válasza:
100%

"Tényleg érdekel, mi motiválhat egy olyasvalakit, aki direkt ilyen nőkre pályázik."

Ugyan engem nem kifejezetten érdekelsz (bár azért próbáltam segíteni) és ezért levelet sem írtam, de elárulhatom mi motivál férfiakat ilyenkor.

Nem kell megijedni, de egy társkeresésben hozzád hasonlóan sikertelen férfi ösztönösen keresi a hozzád hasonló sirdogáló csajokat, mivel elkeseredettnek, így könnyebb célpontnak látnak.

Ilyenkor szerintem nem érdemes azt nézni hogy nem ismer és nem látott még téged, hanem arra kéne gondolni hogy az illető ismerkedni szeretne. Ez legtöbbször egyáltalán nem azt jelenti, nem is kell azt jelentenie hogy eleve vonzónak tart, hanem csupán annyit hogy szeretne megismerni hogy esetleg vonzónak tudjátok-e egymást találni.

Namost tudom hogy ti csajok így undorodtok az ilyen lehetőségektől, de be kéne látni hogy most egy levelezéses képküldéses ismerkedés még nem egy házassági vagy szexuális ajánlat (bár utóbbi jellemző ezt elismerem)

Ha lehetőségeket akarsz, akkor az itt is van a számodra.

Aztán azt csinálsz a szerencsétlenek leveleivel amit csak szeretnél, nekem mindegy

2022. ápr. 23. 13:06
 37/48 anonim ***** válasza:
100%
volt egy barátom vagy inkább hívjuk céhtársnak, aki iszonyat ronda volt mint srác és a végén iszonyat ronda barátnője lett mert megszerették egymást stb stb és az a lény tényleg 10/1 kategoria volt és még is most már férje is van. A te 3-4es szinteddel simán kellene hoznod a pasi pasi hátán szintet. Tegyél ki képet had nézzük milyen a helyzet
2022. ápr. 23. 13:13
 38/48 anonim ***** válasza:
100%
Nekem se irt vissza, pedig nagyon aranyos voltam :/
2022. ápr. 23. 16:56
 39/48 anonim ***** válasza:
100%
ez a nők és pasik közt a különbség egy ronda pasi össze tenné a 2 kezét ha privátot kapna
2022. ápr. 23. 17:25
 40/48 anonim ***** válasza:
100%
ma 17:25 Ott a pont.
2022. ápr. 23. 18:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!