Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartanak ilyen rondának a férfiak? 😓
(Persze valószínűleg a nők is, csak ők nem mondják)
Nem vagyok igénytelen, ápolatlan, nem látok magamon durva deformitást. Szubjektíven olyan 10/3-4-nek mondanám magam külsőre, átlagnál valamivel rosszabb, de nem tragikus. Hihetetlen számomra, hogy ennyire tudok taszítani minden egyes férfit, akivel valaha találkoztam, és kiérdemlem idegenek hűvös, lekezelő viselkedését (például boltban, hivatalokban, felszolgálóktól), a gúnyolódást (például egyszer fiatal srácok a buszon engem fotózgattak és röhögtek rajtam), és a verbális bántalmazást (egész tinédzserkorom elejétől az iskolaéveim végeig, például "ocsmány" és hasonló jelzőkkel illettek). Miért? 🥺🥺🥺
Szia! Kíváncsi lennék rád, így nehéz megmondani. De elöljáróban annyit, hogy az emberek nagyon undorítóan tudnak viselkedni. Csoportosan pedig ez hatványozottan igaz. Ez sajnálatos. Az ember azt gondolná, hogy az iskolás évek után ezt kinövik, de nem…
A saját munkaköri kollektívámban tapasztalom.
Ehhez kell érzelmi intelligencia.
31F
szerintem is 1 ember írja ki
de az is lehet többen is szeretnek kamuzni ilyennel.
én sajna már írtam pár kérdezőre és semmi.
vagy ki is derült hogy kamu
Az a szép hogy az ilyennek eszébe sem jut hogy amit ő átél (már ha valódi a csaj) az egy átlagos férfi mindennapja a nők terén.
Mármint hogy egyből elmenekülnek ha képet küldesz, hárítanak minden közeledést, ez egy átlagos vagy az alatti kinézetű férfi rendszeres élménye ha nőt keres.
Szóval te is látod hogy ez így sz.r ügy bébi
Én is olyan ronda vagyok ha már ráköszönök a kolléganőkre mehetek hr osztályra, mert bepanaszolnak szexuális zaklatásért.
Törvényszerű, hogy nőben is legyen ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!