Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tartanak ilyen rondának...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tartanak ilyen rondának a férfiak? 😓

Figyelt kérdés

(Persze valószínűleg a nők is, csak ők nem mondják)

Nem vagyok igénytelen, ápolatlan, nem látok magamon durva deformitást. Szubjektíven olyan 10/3-4-nek mondanám magam külsőre, átlagnál valamivel rosszabb, de nem tragikus. Hihetetlen számomra, hogy ennyire tudok taszítani minden egyes férfit, akivel valaha találkoztam, és kiérdemlem idegenek hűvös, lekezelő viselkedését (például boltban, hivatalokban, felszolgálóktól), a gúnyolódást (például egyszer fiatal srácok a buszon engem fotózgattak és röhögtek rajtam), és a verbális bántalmazást (egész tinédzserkorom elejétől az iskolaéveim végeig, például "ocsmány" és hasonló jelzőkkel illettek). Miért? 🥺🥺🥺

2022. ápr. 22. 18:34
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
65%

Szia! Kíváncsi lennék rád, így nehéz megmondani. De elöljáróban annyit, hogy az emberek nagyon undorítóan tudnak viselkedni. Csoportosan pedig ez hatványozottan igaz. Ez sajnálatos. Az ember azt gondolná, hogy az iskolás évek után ezt kinövik, de nem…

A saját munkaköri kollektívámban tapasztalom.

Ehhez kell érzelmi intelligencia.

31F

2022. ápr. 22. 19:47
 12/48 anonim ***** válasza:
10%
bárhogy is nézel ki itt terem olyan hím nemű egyed akinél sokkal sokkal szebb vagy és beléd eshet
2022. ápr. 22. 19:53
 13/48 anonim ***** válasza:
77%

szerintem is 1 ember írja ki

de az is lehet többen is szeretnek kamuzni ilyennel.

én sajna már írtam pár kérdezőre és semmi.

vagy ki is derült hogy kamu

2022. ápr. 22. 20:12
 14/48 anonim ***** válasza:
35%
jah kamus szagú
2022. ápr. 22. 20:18
 15/48 anonim ***** válasza:
7%

Az a szép hogy az ilyennek eszébe sem jut hogy amit ő átél (már ha valódi a csaj) az egy átlagos férfi mindennapja a nők terén.

Mármint hogy egyből elmenekülnek ha képet küldesz, hárítanak minden közeledést, ez egy átlagos vagy az alatti kinézetű férfi rendszeres élménye ha nőt keres.

Szóval te is látod hogy ez így sz.r ügy bébi

2022. ápr. 22. 20:37
 16/48 anonim ***** válasza:
87%
Nem tudom, hogy kamu-e a kérdés, de én éreztem így egy időben. A mai napig nem tartom szépnek magamat, de valahogy elfogadtam magamat, helyemre kerültem és ezzel együtt jött egy olyan férfi, aki belém szeretett és én is belé. És valahogy már nem érdekel a külvilág, nem veszem már észre, hogy kinéznek esetleg, pedig korábban engem is ért atrocitás vadidegenektol. Szerintem valóban kisugárzás kérdése az egész. Ha belül orlodik az ember, az az arcán is látszik.
2022. ápr. 22. 20:49
 17/48 anonim ***** válasza:
70%

Én is olyan ronda vagyok ha már ráköszönök a kolléganőkre mehetek hr osztályra, mert bepanaszolnak szexuális zaklatásért.

Törvényszerű, hogy nőben is legyen ilyen

2022. ápr. 22. 21:26
 18/48 anonim ***** válasza:
72%
Küldj képet. Nem akarok ismerkedni de érdekel hogy hogyan néz ki az akit kerülnek
2022. ápr. 22. 21:42
 19/48 anonim ***** válasza:
56%
Küldj képet ezt így nehéz megmondani.
2022. ápr. 22. 22:32
 20/48 anonim ***** válasza:
71%
Ez kamu. Így egy nővel sem bánnak a mai világban a pasik :)
2022. ápr. 23. 06:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!