Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merek próbálkozni egy nőnél sem, aki tetszik, mert félek hogy rondának tartanak. Hogy lehet ezt leküzdeni?
Sokan olyan könnyen odamennek akár ismeretlen nőkhöz is, sikerrel is járnak. Múltkor a keletiben egy velem nagyjából egyidős srác csak úgy odament egy nőhöz és elkérte a számát, jót beszélgettek amíg az egyik el nem indult a vonathoz. Egyszer próbáltam én is hasonlót, de ahogy leszólítottam a lányt, teljesen megsemmisülve álltam ott, mint egy szerencsétlen és folyton az járt a fejemben, hogy ő azt gondolja mit akar ez a szerencsétlen tök ronda.
Nem tartom magam a legrondább embernek a világon, nem egy barátnőm volt már, de általában nem én kezdeményeztem ott sem.
Mi az, ami számít egy férfinál egy ilyen helyzetben? Csak úgy spontán odamenni valakihez aki tetszik, elbeszélgetni vele, akár még hátha kapcsolat is lesz belőle. Egyaránt kíváncsi lennék nők és férfiak válaszára is, illetve férfi társaimat is megkérdezném: Ti mertek ismeretleneknél kezdeményezni? Lemeritek szólítani azt a lányt, aki tetszik?
28F
Őszinte leszek, szerintem várni kell valamilyen jelre, nekem az a véleményem. Az is lehet épp kapcsolatban van, és egy jó kapcsolatban, és nem feltétlenül kell, hogy gyűrű legyen az ujján.
Tehát ha szemeztek és mosolyog is közbe ha rámosolyogsz az azt jelenti menj. Teljesen logikus. Már csak azért is érdemes ezt megvárni, mert ha zárkózottabb a lány és jelt adott akkor jobban megpróbál nyitni. De ha nem kaptál semmi jelet és csak úgy odamész, hiába tetszel neki, lehet simán bezár.
Nekem legalábbis ez a véleményem, szóval csak úgy nem mennék oda, amíg a szemkontaktust nem tartottuk fent és nem volt egy mosoly :)
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!