Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai csajok miért kezdték el felsőbbrendű, imádnivaló istennőnek képzelni magukat, miért élvezik azt, hogy minden egyes fiút, aki nem tetszik nekik és bemert próbálkozni náluk azt porig aláznak, kigúnyolnak? A lányoknak nincs szíve?
no, no ne általánosíts mert téged eddig minden nő átb*aszott!!! Biztos rossz helyen próbálkozol. Mondjuk ha nem a p*csák, meg r*bancok után koslatnál ;) Amúgy meg neked sem tetszik minden lány. Ha oda megy hozzád egy lány akinek mondjuk tetszel, de neked nem felel meg mert kicsit molett vagy magas, átlagos stb. Te is biztos visszautasítod.
Sz*r a visszautasítás, de ez van. Jobb lenne ha hazudnánk?
utolso: én nem ribancoknál probálkozom,
többdiplomás nyelveket beszélö,tanárnökkel,mérnök nökkel,orvosokkal ismerkedtem,ugyanguy átvertek,
Ezt te állítod,és néhány elkeseredett vesztes még rajtad kívül.
De normális ember is mondja ezt?Szerintem nem.
Vannak bunkó,beképzelt ribancok,persze.Mindig is voltak.
De én 10ből 9szer normálisba,kedvesbe futok,aki még ha el is utasít,kedvesen teszi.
Lehet te nézel ki mindig ilyeneket.
A normális pasikkal nem tesznek ilyet, de a normális pasik nem is ide járnak vernyogni és alázni a nőket.
Nőj fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!