Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai csajok miért kezdték el felsőbbrendű, imádnivaló istennőnek képzelni magukat, miért élvezik azt, hogy minden egyes fiút, aki nem tetszik nekik és bemert próbálkozni náluk azt porig aláznak, kigúnyolnak? A lányoknak nincs szíve?
Ezt igazából nem lehet megmondani mi az igaz.
A nők azt mondják maguknak akarnak tetszeni, de jól esik nekik, ha a pasik csorgatják utánuk a nyálukat.
Ebből adódóan mi pasik azt hisszük nekünk akarnak tetszeni.
Meg hát most bármit mondanak a lányok, én nekem volt egy osztálytársam (18 éves) és egészen addig úgy viselkedett előttem, mint aki valami "istennő", míg el nem kezdtem vele éreztetni, hogy baj van a külsejével.
Engem írritálnak az olyan lányok, akik feltűnően viselkednek. Engem külsővel se lehet befolyásolni.
Ez a válasz az a kérdésed első felére.
A másodikat meg ne kavard ide, mert az megeshet minden esetben. Egy kevésbé önbizalmas nő is tud játszani az érzésekkel. Ezért nem szabad érzelmesnek lenni annyira.
Vannak olyan ezoterikus némberek akik azt tanítjál hogy a női test egy szent templom és a mocskos férfiak csak akkor léphetnek be rajta ha megalázkodva megtisztultak a felsőbbrendű nő előtt.
Nem vicc! És vannak olyan libák akik ezt elhiszik.
azok a nők a normálisak, akik átlagosan (nem feltűnően) viselkednek.
Amelyik már középpontban akar lenni, azzal már gáz van. Az olyanoknak mélyen a lelkébe kell lépni, hogy észhez térjenek.
Szerintem az, aki a másik lelkébe akar lépni szándékosan, iszonyatosan undorító ember. Akármilyen is az a másik, akivel ezt akarod tenni, már lesüllyedtél a szintjére, sőt, lehet, hogy már bőven alatta vagy.
Arról pedig gondolom felesleges lenne megpróbálnom felvilágosítani téged, hogy vannak extrovertált és introvertált emberek, és az extrovertáltak jobban a középpontban vannak, többet tudsz róluk, esetleg harsányabbak, de ez egyáltalán nem feltételezi azt, hogy tisztességtelen, rossz ember. Léteznek ijesztőnek, nyersnek, keménynek ható emberek virág lélekkel, valamint csendes, háttérbe húzódó szemétládák is. Minden variáció létezik, szóval le lehetne végre szokni erről az ostoba vagdalkozásról, általánosításról!
Ez egy véget nem érő háború lányok és srácok. Gondoljatok bele, mindig lesz egy, aki a másik szemében szemét, és ez szépen így begyűrűzik majd mindig. Én azt mondom, nem általánosítani kell, hanem bölcsnek lenni és kiszűrni, kiben bízzunk meg, illetve olyan ember társaságát keresni, akinek hasonló értékrendje van, hasonló élményekkel, mint nekünk. Mindig két ember egymáshoz fűződő kapcsolatát kell megvizsgálni, nem lehet ezt globálisan megoldani. Mert gondoljatk bele, amikor felhűtlenül boldogok vagytok: hol nem szarjátok le a kötsög embereket? Tehát akkor sem a világgal vagytok elfoglalva, hanem a saját kis környezetetekkel. Amikor nem vagytok boldogok? Persze, hogy az egész világot összeesküvésnek érzitek magatok ellen, de ez nincs így, csak ilyenkor az ember, mivel ember, valahol irigy azokra, akik épp boldogok, vagy ha nem is igaz úton, de elérik azt, vagy az ahhoz közeli állapotot. Mindig kicsiben kell megoldani!
F25
Próbálkozol? Milyen érzés lenne, ha egy építész azt mondaná, hogy megpróbál egy rajzot csinálni ami alapján épül a házad. Krvára nem mernél bemenni, mert összeomlik. :D
A csajoknál is így megy ez. Legyen tököd és tudatosan tedd a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!