Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy oldjam föl magamban a problémát: szeretem a barátom, imádnivaló, de van ami nem tetszik a testén és nem érzem hogy megveszek, ha nem fekszem le vele? Ezzel szemben ő már régóta szeretné a szexet és türelmesen vár.
őszintén mi az ami nem tetszik a testén!!! csak kiíváncsi vagyok meg ha elmondanád azzal segítenél a több infóban!
16/F
Mit nem szeretsz a testén azt nem irtad!?
De ez nem is annyira lényeges, ha szereted akkor elfogadod olyannak amilyen! Biztos neked is vannak hibáid, de ő mégis szexelne!
Lehet hogy azt hiszed, hogy türelmes, viszont ez egyre rosszabb lesz! Beszéljétek meg! Mert más karjaiba fogod hajtani, amit nem kap meg tőled azt másnál fogja keresni!
A szerelem egyebek közt arról szól, hogy a másikat feltétel nélkül elfogadjuk testestül-lelkestül. a hibákat pedig vagy nem tulajdonítunk jelentőséget, vagy azokat is a szeretett lénnyel együtt imádjuk. ami meg a szexet illeti, másra se vágyik ilyenkor jobban az ember, mint hogy a szerelme tárgyával szeretkezzen. ergó te nem vagy szerelmes a barátodba, hiába írod ennek ellenkezőjét, önmagad ámítod. kedvelni kedvelheted mint embert, és szívesen töltöd vele a szabadidődet, de nem vagy szerelmes. kicsit gondolkozz el azon, érdemes-e így egymás idejét rabolni.
üdv
jaja vágom mire gondolsz! hátt figyi itt csak akkor fog neked tetszeni a teste hogyha tényleg szereted szívből! szerintem gondolkozz el hogy mennyire szereted és hogy igazából mit érzel iránta és akkor annak megfelelően cselekedj!
16/F
szerintem sem szereted. ha ilyen dolgok merulenk fel benned..... pl engem nagyon zavart mikor a szep kockas hasijabol pocak lett fel even belul az egyetemen, de beletorodtem es most mar azzal egyutt imadom, sot, meg tetszik is a pocija!
1szor azt irod imadnivalo es szereted, utana meg h nem akarsz lefekudni vele mert nem tetszik a teste, de azert megis tetszik csak nem elegge. szerintem nem vele, hanem veled van a baj. vagy nem erzed magad keszen es kifogast keresel vagy nem szereted/nem vonzodsz elegge hozza. tisztazd magadban es legy oszinte vele, nincs ertelme kinozni se ot se 1 rossz kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!