Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kezdeményezzek én, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdeményezzek én, vagy várjak továbbra is "türelmesen"?

Figyelt kérdés
A munkahelyemen vagy egy pasi, aki nagyon tetszik. Az a baj, hogy nem egy épületben dolgozunk, és csak néha (kb. 2-3 hetente) szokott jönni a mi épületünkbe, akkor sem mindig futunk össze. Pár hónapja találkoztunk először, akkor beszélgettünk pár szót, és bemutatkoztunk egymásnak. Azóta néhányszor futottunk össze, de mindig lehetetlen időpontokban. Vagy egy távozófélben levő ügyféllel tárgyaltam a folyosón, vagy épp a kolleganőim "koszorújában" voltam, vagy ő volt épp a főnökével.Az egyértelmű, hogy én is tetszem neki, nagyon sok jelet adott, ezt nem részletezem. Ma is összefutottunk, én épp 3 kolleganőmmel beszélgettem a folyosón, amikor megjelent. Amikor meglátott mosolygott (mint mindig), köszönt, és megtorpant, mintha oda akarna jönni, de gondolom, a társaság elijesztette. Szóval én ezt már nem hiszem el, és nem akarok még 2 hetet várni, amire talán újra összefutunk. Én tudom a belső e-mail címét és a nevét (olyan pozícióban van, hogy rajta kívül kb. 2-en vannak ilyenben, és nem volt nehéz kinyomoznom), de nem merek kezdeményezni, mert félek, hogy olyan típus, aki nem szereti, ha a nő kezdeményez. Amúgy nagyon-nagyon hosszú idő óta ő az egyetlen pasi, aki igazán érdekel.. Mit csináljak??? 25/L
2010. ápr. 13. 19:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Kezdeményezz.
2010. ápr. 13. 19:32
 2/7 A kérdező kommentje:
ok, de hogy? mit csináljak? :)
2010. ápr. 13. 19:33
 3/7 anonim ***** válasza:
kezdeményezz.:) irj neki emailt.:P
2010. ápr. 14. 11:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Kövesd le amikor wc-re megy és lökd a fülkéhez és cidázd le!
2010. ápr. 19. 23:26
 5/7 anonim ***** válasza:
hmmm írj neki egy emailt, hogy "úgy innál egy kávét" vagy ilyesmi:) tuti venni fogja a lapot;)
2010. ápr. 19. 23:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Kezdeményezz, ne e-mailbe személyesen mondjuk hivd meg egy egy kávéra, persze ha mondjuk te beszélgetsz valakivel, akkor rázd le azt az illetőt, és mond hogy várjon meg!
2010. ápr. 20. 10:40
 7/7 A kérdező kommentje:
Azóta összejöttünk, és annyira szerelmesek vagyunk egymásba, mint előtte még soha senkibe! :) Így utólag is köszönöm a tanácsokat!
2010. okt. 10. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!