Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszik az egyik osztálytársam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik az egyik osztálytársam. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
7.osztályba járok,tetszik az egyik osztálytársam aki egyrészt nagyon menő és nagyon helyes.A legjobb barátnőm testvére.Jóban vagyunk,bár keveset beszélgetünk.Az oszt.-ban minket egymással csúfolnak,nemértem miért.Mostanában azt vettem észre,hogy furt engem néz.Néha egymás szemébe néztünk,de én röktön elvettem a fejem,ő még nézett.Furcsa dolgokat csinál mostanában,direkt leejtette a tolltartóját,hogy segítsek neki.Ez vajon mit jelent?Ès folyton azon kapom,hogy a közelemben van,és figyel.Mit csináljak?

2013. ápr. 3. 20:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
próbálj bwszélni vele
2013. ápr. 3. 20:52
 2/14 anonim ***** válasza:
Kölcsönösen tetszetek egymásnak, mire vársz még?
2013. ápr. 3. 20:52
 3/14 anonim ***** válasza:
próbálj bwszélni vele
2013. ápr. 3. 20:53
 4/14 anonim ***** válasza:
edd meg . szerinted mit kéne csinálnod?
2013. ápr. 3. 20:54
 5/14 anonim ***** válasza:
77%
próbálj bwszélni vele
2013. ápr. 3. 20:58
 6/14 anonim ***** válasza:

Filmben klisés a tolltartó, de amúgy tetszel neki.

Lehet, hogy már a többiek is észrevették ezt a kölcsönös szimpátiát, azért csúfolnak egymással.

2013. ápr. 3. 20:59
 7/14 anonim ***** válasza:

próbálj bwszélni vele

ejj ez a fránya dupla v...

2013. ápr. 4. 01:46
 8/14 anonim ***** válasza:
csináld ugyanazt amit ő... mindig legyél a közelében, mikor ott van te is dobd le a tolltartód és bámuld te is őt és ne fordulj el... meg ilyenek amiket leírtál azokat csináld te is :D hidd el, hogy össze fog zavarodni :D :D :)
2013. ápr. 4. 01:47
 9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek.megpróbálom a jó tanácsokat megfogadni, :-)
2013. ápr. 5. 18:48
 10/14 anonim válasza:
Figyelj most én is ugyanígy vagyok vele és hát azaz igazság hogy még a szitu is tök ugyanaz mellesleg én is 7-es vagyok de amúgy ezazt jelenti hogy tetszel neki én ár csak tudom szerintem mond meg neki amúgy a fiú hány éves??, :)
2013. ápr. 6. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!