Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyik osztálytársam nagy csajozós, csak nem ismeri be. Szerintetek mit kéne tennie? (Többi lent) LÉTSZI VÁLASZOLJATOK!
Figyelt kérdés
Két lány is van akit el csábított de aszt hiszi , hogy egyik sem van oda érte.Az elsőbe totál belé van esve és állandóan őt nézi de aszt mondja semmi esélye nála.A másik lány is tetszik neki... Például amikor zenét hallgatott oda jött hozzá és hozzá simult mert "nem hallotta jól a zenét".Na mit gondoltok mennyi esélye van a lányoknál???(14/F)2013. márc. 16. 12:11
2/6 zolikeee69 válasza:
14 évesen szerintem még a tanulásra kellene figyelni, nem ártana egy kis javítás a helyesírásodon...a kérdésre rátérve: mit gondolsz ki fog neked értelmes választ adni ezen a helyen? kérdezd a barátaidat ne ismeretleneket, hiszen úgyse tudjuk mi a szitu
3/6 anonim válasza:
Szerintem te inkább randizgass a nyelvtankönyveddel.
4/6 A kérdező kommentje:
Én lyó nyelvtanos vagyok XD.
2013. márc. 16. 13:28
6/6 A kérdező kommentje:
De ti nem tugyátok a tőrténetet az egéssz ugy kezdödöt hogy bessszart kijöt a csö sszerelö hogy megjavícsa az eltöröt halyszálamm oszt aztán belyöt a 99 es szintü srkánytorok leheletem és eszt történt HEEELLP MÍÍÍ
2013. márc. 16. 19:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!