Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik az egyik osztálytársam. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
7.osztályba járok,tetszik az egyik osztálytársam aki egyrészt nagyon menő és nagyon helyes.A legjobb barátnőm testvére.Jóban vagyunk,bár keveset beszélgetünk.Az oszt.-ban minket egymással csúfolnak,nemértem miért.Mostanában azt vettem észre,hogy furt engem néz.Néha egymás szemébe néztünk,de én röktön elvettem a fejem,ő még nézett.Furcsa dolgokat csinál mostanában,direkt leejtette a tolltartóját,hogy segítsek neki.Ez vajon mit jelent?Ès folyton azon kapom,hogy a közelemben van,és figyel.Mit csináljak?2013. ápr. 3. 20:50
11/14 A kérdező kommentje:
Egy osztályba járunk.13,mint én.7.-be.megpróbálok többet lenni a közelében és beszélgetni vele,és persze a szemkontaktust nem felejtem el.múltkor nézett és én a szemébe néztem majd rám mosolygott,én meg vissza :-).
2013. ápr. 7. 11:04
12/14 anonim válasza:
jól tetted :) csak így tovább de szerintem az lenne a legjobb ha elmondanád hogy mit érzel :) mindig az egyenes út a legrövidebb jah és ha direkt kéri a segítségedet akkor tuti bejössz neki :) sok sikert
13/14 A kérdező kommentje:
Köszi,hát meglátom,de szerintem jobb ha még nem tudja,lehet ez megfutamodás,de még nem vagyok kész rá,hog yelmondjam neki,meglássuk mi lesz. :)
2013. máj. 9. 20:17
14/14 anonim válasza:
én is így voltam ezzel meg ha biztosra akarod venni hogy tetszel neki akkor vond be a barátnőidet és utalgass a fiúnak is hogy mit érzel iránta.ha okos akkor észreveszi és szerelmet vall ha nem akkor neked kell. ettől többet nem tudok segíteni :)sok sikert ja ha kell segítség akkor írj privátba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!