Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit lehet tenni, ha a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni, ha a férfiak ennyire rondának, taszítónak tartanak?

Figyelt kérdés
Korombeli ismerőseim sorban mennek férjhez, szülik a babákat (pedig enyhén szólva nem mindenki topmodell), én meg a kutyának sem kellek. Régen is sokat bántottak a kinézetem miatt, de még azok a lányok is rég elkeltek, akiket velem együtt csúfoltak az iskolában. Az is meglep, hogy nem túl szép lányoknál is mennyien próbálkoznak, mennyi lehetőségük van válogatni, és nem csak a "legalja" rétegből (legalját 30 évvel idősebb, ápolatlan, munkanélküli szenvedélybetegekre értem). Nekem egy darab kapcsolatom volt életemben, akkor is én kezdeményeztem, de bárcsak inkább az se lett volna, mert elég csúnyán alakult a vége :/
2021. júl. 18. 11:10
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
26%
Nőként elég annyi, hogy lefogysz.
2021. júl. 18. 11:11
 2/34 anonim ***** válasza:
42%
Plasztikai sebész.
2021. júl. 18. 11:13
 3/34 A kérdező kommentje:
52 kiló vagyok :(
2021. júl. 18. 11:13
 4/34 A kérdező kommentje:
Felesleges millióim sincsenek plasztikai műtétekre. Majd talán 5-10 év múlva, de addigra meg már öreg is leszek. (25 vagyok)
2021. júl. 18. 11:14
 5/34 anonim ***** válasza:
100%
Leheséges, hogy nem az ábrázatoddal van baj, de ezt -kép híjján- nem lehet megítélni ugye. Nekem küldhetsz képet magadról, ha gondolod.
2021. júl. 18. 11:17
 6/34 anonim ***** válasza:
88%
Ilyenkor olyan kivancsi vagyok, hogy az illeto vajon, hogy nezhet ki. Nekem ez hihetetlen, hogy fiatal nokent, ha az alap higenia es apoltsag meg van, akkor ne talaljon maganak part.
2021. júl. 18. 11:19
 7/34 anonim ***** válasza:
68%
Beletörődni. Úgysem lesz más választásod, majd meglátod. Tapasztalat. 30 vagyok. Én csak szexre ácsingóznék, de arra is csak az említett legalja kategória jutna.
2021. júl. 18. 11:22
 8/34 anonim ***** válasza:
23%
Ha nem vagy kövér, az már fél siker. A többit nem tudjuk eldönteni látatlanul.
2021. júl. 18. 11:23
 9/34 anonim ***** válasza:
54%
Biztosan van olyan férfi, akinek kellesz, de az valószínűleg nem egy George Clooney lesz. Lejjebb kell engedni az elvárásokból és találni fogsz valakit.
2021. júl. 18. 11:23
 10/34 anonim ***** válasza:
88%
Legyen szépen megcsinálva a hajad, ápold a bőröd, tedd rendbe a fogaidat, menjél konditerembe. Minden nőnek van cicije és popsija, van kinek nagyobb kinek kisebb. Ha elkezdsez magaddal foglalkozni, az útszéli csövitől kezdve a bmws majmokon keresztül mindenki meg akar majd dugni. Csak tegyél érte.
2021. júl. 18. 11:26
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!