Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni, ha a férfiak ennyire rondának, taszítónak tartanak?
Figyelt kérdés
Korombeli ismerőseim sorban mennek férjhez, szülik a babákat (pedig enyhén szólva nem mindenki topmodell), én meg a kutyának sem kellek. Régen is sokat bántottak a kinézetem miatt, de még azok a lányok is rég elkeltek, akiket velem együtt csúfoltak az iskolában. Az is meglep, hogy nem túl szép lányoknál is mennyien próbálkoznak, mennyi lehetőségük van válogatni, és nem csak a "legalja" rétegből (legalját 30 évvel idősebb, ápolatlan, munkanélküli szenvedélybetegekre értem). Nekem egy darab kapcsolatom volt életemben, akkor is én kezdeményeztem, de bárcsak inkább az se lett volna, mert elég csúnyán alakult a vége :/2021. júl. 18. 11:10
1/34 anonim válasza:
Nőként elég annyi, hogy lefogysz.
3/34 A kérdező kommentje:
52 kiló vagyok :(
2021. júl. 18. 11:13
4/34 A kérdező kommentje:
Felesleges millióim sincsenek plasztikai műtétekre. Majd talán 5-10 év múlva, de addigra meg már öreg is leszek. (25 vagyok)
2021. júl. 18. 11:14
5/34 anonim válasza:
Leheséges, hogy nem az ábrázatoddal van baj, de ezt -kép híjján- nem lehet megítélni ugye. Nekem küldhetsz képet magadról, ha gondolod.
6/34 anonim válasza:
Ilyenkor olyan kivancsi vagyok, hogy az illeto vajon, hogy nezhet ki. Nekem ez hihetetlen, hogy fiatal nokent, ha az alap higenia es apoltsag meg van, akkor ne talaljon maganak part.
7/34 anonim válasza:
Beletörődni. Úgysem lesz más választásod, majd meglátod. Tapasztalat. 30 vagyok. Én csak szexre ácsingóznék, de arra is csak az említett legalja kategória jutna.
8/34 anonim válasza:
Ha nem vagy kövér, az már fél siker. A többit nem tudjuk eldönteni látatlanul.
9/34 anonim válasza:
Biztosan van olyan férfi, akinek kellesz, de az valószínűleg nem egy George Clooney lesz. Lejjebb kell engedni az elvárásokból és találni fogsz valakit.
10/34 anonim válasza:
Legyen szépen megcsinálva a hajad, ápold a bőröd, tedd rendbe a fogaidat, menjél konditerembe. Minden nőnek van cicije és popsija, van kinek nagyobb kinek kisebb. Ha elkezdsez magaddal foglalkozni, az útszéli csövitől kezdve a bmws majmokon keresztül mindenki meg akar majd dugni. Csak tegyél érte.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!