Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni, ha a férfiak ennyire rondának, taszítónak tartanak?
Figyelt kérdés
Korombeli ismerőseim sorban mennek férjhez, szülik a babákat (pedig enyhén szólva nem mindenki topmodell), én meg a kutyának sem kellek. Régen is sokat bántottak a kinézetem miatt, de még azok a lányok is rég elkeltek, akiket velem együtt csúfoltak az iskolában. Az is meglep, hogy nem túl szép lányoknál is mennyien próbálkoznak, mennyi lehetőségük van válogatni, és nem csak a "legalja" rétegből (legalját 30 évvel idősebb, ápolatlan, munkanélküli szenvedélybetegekre értem). Nekem egy darab kapcsolatom volt életemben, akkor is én kezdeményeztem, de bárcsak inkább az se lett volna, mert elég csúnyán alakult a vége :/2021. júl. 18. 11:10
31/34 anonim válasza:
Nem a férfiak látnak rondának.... hanem te saját magad.
32/34 anonim válasza:
az a te bajod kérdező, hogy nem kezeltek még le rendesen.
33/34 anonim válasza:
Töröld le magad ezekről a közösségi platformokról, vagy legalább ne mások életét csekkold nonstop, mert ennél jobban semmi sem teszi tönkre az önbecsülésed.
34/34 anonim válasza:
Menj el terápiára. Meg kéne ismerned önmagadat.
Csak a személyiség számít.( meg a szerencse)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!