Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit lehet tenni, ha a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni, ha a férfiak ennyire rondának, taszítónak tartanak?

Figyelt kérdés
Korombeli ismerőseim sorban mennek férjhez, szülik a babákat (pedig enyhén szólva nem mindenki topmodell), én meg a kutyának sem kellek. Régen is sokat bántottak a kinézetem miatt, de még azok a lányok is rég elkeltek, akiket velem együtt csúfoltak az iskolában. Az is meglep, hogy nem túl szép lányoknál is mennyien próbálkoznak, mennyi lehetőségük van válogatni, és nem csak a "legalja" rétegből (legalját 30 évvel idősebb, ápolatlan, munkanélküli szenvedélybetegekre értem). Nekem egy darab kapcsolatom volt életemben, akkor is én kezdeményeztem, de bárcsak inkább az se lett volna, mert elég csúnyán alakult a vége :/
2021. júl. 18. 11:10
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
Én jó csajként se tudtam kapcsolatot kialakítani... Kb ilyen idősen volt az első kapcsolatom, ami botrányos volt.. azóta se lett normális .. 10 év volt a legtöbb.. azóta semmi normális...
2021. júl. 18. 11:46
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értem, az unokatesóm nagyon nem szép, sovány lány, a természete unalmas, fapofa, fapiiina. Egyszerűen nem jó vele az élet, mégis feleségül vették és lett gyereke is. Nem értem.
2021. júl. 18. 11:50
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg a savanyú természeted a legnagyobb akadály.

Nem egy csúnya nőt ismerek. Van, aki tett érte, hogy még 40 körül is bomba alakja legyen. Ezzel az ő korában nagyon ki tud tűnni a mezőnyből. Ajakfeltöltése és fülplasztikája is biztosan volt, szerintem a cici se eredeti, de minden másban rengeteg munka van. A haja is szuper, a bőre is szép, mindig van rajta smink, és nagyon csinos. Most éli ki magát válás után, és rendesen cserélgeti a pasikat.

Van, aki nem ennyire a külsőt tolja, de neki valami bűbáj természete van. Nem szerep, egyáltalán nem erőltetett. A kedvenc kolléganőm, szuperül oktat, mindig segítőkész, remek a humora, és a többi. Ő is évek óta férjnél van. Tényleg az jut róla eszembe elsőre, hogy bűbájos.

Akiről el se tudom képzelni, hogy ki csinált neki két gyereket, az egy elég undorító nő. A külsejére kiül a belső, süt róla, hogy buta és rosszindulatú. Ő az, akinek csak azért van valaki, mert mélyen leadta az igényeit, és minden csöves alkoholistàval összeáll.

Ez utóbbi esetben nem a külső az oka. Ezt szeretném még egyszer hangsúlyozni. Illetve de, ha azt nézzük, hogy mennyire igénytelen.

Neked meg azt tudom tanácsolni, hogy a gyakorit hanyagold, teljesen torz világképet ad. Viszont spórold össze a pénzt egy stylistra. Ő valóban tud segíteni, hogy mitől nézel ki jobban.

2021. júl. 18. 11:54
 24/34 anonim ***** válasza:
100%
Ezek alapján, amit leírtál, már végképp kíváncsi lennék, hogy miért tartod magad csúnyának, és történetesen hogyan is nézel ki. Tényleg nem vagy szép, vagy pedig csak beképzeled? Adsz magadnak esélyt, hogy megismerhessenek a férfiak? Azért azt tegyük hozzá, férfiként sem egyszerű társat találni, én is látom, hogy a korosztályom hol tart az életben, de ez van, ezt hozta ez élet. Több éves kapcsolat után újra kellett terveznem az életemet, és remélem, hogy megtalálom a hozzám illő nőt. Szóval megértem a problémáidat, nehéz ez az egész. 36F
2021. júl. 18. 11:58
 25/34 anonim ***** válasza:
100%
Sokan olyanok itt, mintha süketek beszélgetnének. Elárulom, hogy ápolt, szép hajú, bomba alakú, egészséges nőnek is lehet ronda arca például. Egyik kolleganőm ilyen, minden oké rajta, de az arca taszító. És nem az ápoltság, mert maga a bőre is szép, hanem a vonásai rondák. Nem külső hatástól (tehát pl. nem baleset), hanem így született. Neki pl. a szike lehetne a megoldás.
2021. júl. 18. 11:59
 26/34 anonim ***** válasza:
7%
21 ez azért van mert terápiás eset lehetsz. Jó csaj vagy? Küldj képet és bizonyítsd be.
2021. júl. 18. 12:01
 27/34 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem képet senki ne küldjön, főleg az ilyen degeneráltaknak, akik itt kérik.
2021. júl. 18. 12:20
 28/34 moozygoo ***** válasza:
100%

Öltözködj igényesen, illetve szedd magad rendbe lelkileg.

Csinálj valamit rendszeresen ami önbizalmat ad.

Amint ezek meglesznek, a kisugárzásod is megváltozik.

Egy boldog, jókedélyű, ápolt, mosolygós, határozott nőnél nincs vonzóbb.

2021. júl. 18. 12:23
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
Engem hidegen hagy ki hazasodik , ki csinal gyereket stb. Arra nem gondoltal, hogy az a kapcsolat lehet baromi rossz?
2021. júl. 18. 13:17
 30/34 anonim ***** válasza:
14%
Kértem tőled képet, és nem küldtél. Megértem amúgy, hogy ismeretlennek nem küldesz képet, de látatlanul nehéz bármit is mondani sajnos. :(
2021. júl. 18. 14:01
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!