Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni, ha a férfiak ennyire rondának, taszítónak tartanak?
Valószínűleg a savanyú természeted a legnagyobb akadály.
Nem egy csúnya nőt ismerek. Van, aki tett érte, hogy még 40 körül is bomba alakja legyen. Ezzel az ő korában nagyon ki tud tűnni a mezőnyből. Ajakfeltöltése és fülplasztikája is biztosan volt, szerintem a cici se eredeti, de minden másban rengeteg munka van. A haja is szuper, a bőre is szép, mindig van rajta smink, és nagyon csinos. Most éli ki magát válás után, és rendesen cserélgeti a pasikat.
Van, aki nem ennyire a külsőt tolja, de neki valami bűbáj természete van. Nem szerep, egyáltalán nem erőltetett. A kedvenc kolléganőm, szuperül oktat, mindig segítőkész, remek a humora, és a többi. Ő is évek óta férjnél van. Tényleg az jut róla eszembe elsőre, hogy bűbájos.
Akiről el se tudom képzelni, hogy ki csinált neki két gyereket, az egy elég undorító nő. A külsejére kiül a belső, süt róla, hogy buta és rosszindulatú. Ő az, akinek csak azért van valaki, mert mélyen leadta az igényeit, és minden csöves alkoholistàval összeáll.
Ez utóbbi esetben nem a külső az oka. Ezt szeretném még egyszer hangsúlyozni. Illetve de, ha azt nézzük, hogy mennyire igénytelen.
Neked meg azt tudom tanácsolni, hogy a gyakorit hanyagold, teljesen torz világképet ad. Viszont spórold össze a pénzt egy stylistra. Ő valóban tud segíteni, hogy mitől nézel ki jobban.
Öltözködj igényesen, illetve szedd magad rendbe lelkileg.
Csinálj valamit rendszeresen ami önbizalmat ad.
Amint ezek meglesznek, a kisugárzásod is megváltozik.
Egy boldog, jókedélyű, ápolt, mosolygós, határozott nőnél nincs vonzóbb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!