Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni, ha a férfiak ennyire rondának, taszítónak tartanak?
Mi pontosan a problémád a kinézeteddel?
Én sem vagyok egy babaarcú szépség, vannak nálam szebb nők. De a kisugárzás is nagyon fontos. Sajnos látszik az emberen, ha nincs önbizalma és zárkózott.
13 - férfi vagyok. Ha egy nőnek ápolt a bőre, rendezett fogai vannak, az már félsiker. Mosolyogni kell és meg vagyok véve kilóra (persze ezt nem tudjátok, mert uralkodom magamon, de tényleg ennyi a titok)
Nagy cici, egy kis poci és a formás brazill segg hatalmas előny. Ha elhízott vagy aki nem foglalkozik magával az NEM jó. De ha csak egy pici formája van az anyagnak rajtad... az díjnyertes
Haj:
Lehetőleg hosszu hajad legyen, igényes ápolt, világos szinű,
EGÉSZSÉGES!!! Szedj vitamint
Smink: Irány a youtube. Viszkok Fruzsi, Karin Dragos, hetkoznapi smink videoi.
Szukseged lesz: alapozo, szempillaspiral, szemceruza, pirosito, szolidabb, nude.os rúzs/szájfény.
Körmök: Tiszta igényes, nem csicsás, karvaj karmok! Egyszerü, apolt, francia korom.
Arc: ha pattanásos, irany a doki, ha csak enyhén, akkor BB krémet használj!
Öltözék:
Csinos, nőies! Szoknya, tűsarku, legging-tunika kombók, nem az ördög játékszerei.
Ha kuldesz peivatban képet, adok tanácsot még.
De szerintem amugy a baj a fejedben van v.szinuleg, a szemelyiseg sokkal tobbet nyom a latba, ha kifele az latszik, hogy rendben vagy onmagaddal, furtokben fognak csungeni rajtad a pasik!
P.S. én 80-90kg kozott szoktam mozogni...mégis simán férjhez mentem. (és nem egy csóró, csődtömeg, lúzerhez)
Akinek rendben vannak a fogai és ápolja a bőrét, az nem lehet ronda?
"Nagy cici, egy kis poci és a formás brazill segg hatalmas előny."
Vékony vagyok, B kosaras a mellem, 55 centi a derekam és nincs pocim :( Akkor ez is baj?
Jajjjj, dehogy baj. Attól, hogy valaki ideböfögi az ideálját, még nem mindenkinek az tetszik.
Gyanítom, az arcoddal van bajod.
A kérdés, hogy mi?? Ezt nem válaszoltad meg
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!