Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit lehet tenni, ha a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni, ha a férfiak ennyire rondának, taszítónak tartanak?

Figyelt kérdés
Korombeli ismerőseim sorban mennek férjhez, szülik a babákat (pedig enyhén szólva nem mindenki topmodell), én meg a kutyának sem kellek. Régen is sokat bántottak a kinézetem miatt, de még azok a lányok is rég elkeltek, akiket velem együtt csúfoltak az iskolában. Az is meglep, hogy nem túl szép lányoknál is mennyien próbálkoznak, mennyi lehetőségük van válogatni, és nem csak a "legalja" rétegből (legalját 30 évvel idősebb, ápolatlan, munkanélküli szenvedélybetegekre értem). Nekem egy darab kapcsolatom volt életemben, akkor is én kezdeményeztem, de bárcsak inkább az se lett volna, mert elég csúnyán alakult a vége :/
2021. júl. 18. 11:10
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%

Mi pontosan a problémád a kinézeteddel?

Én sem vagyok egy babaarcú szépség, vannak nálam szebb nők. De a kisugárzás is nagyon fontos. Sajnos látszik az emberen, ha nincs önbizalma és zárkózott.

2021. júl. 18. 11:26
 12/34 anonim ***** válasza:
28%
Én is csúnya vagyok, mit kell tenni?
2021. júl. 18. 11:27
 13/34 A kérdező kommentje:
10-es te férfi vagy nő vagy?
2021. júl. 18. 11:27
 14/34 anonim ***** válasza:
61%

13 - férfi vagyok. Ha egy nőnek ápolt a bőre, rendezett fogai vannak, az már félsiker. Mosolyogni kell és meg vagyok véve kilóra (persze ezt nem tudjátok, mert uralkodom magamon, de tényleg ennyi a titok)

Nagy cici, egy kis poci és a formás brazill segg hatalmas előny. Ha elhízott vagy aki nem foglalkozik magával az NEM jó. De ha csak egy pici formája van az anyagnak rajtad... az díjnyertes

2021. júl. 18. 11:29
 15/34 anonim ***** válasza:
51%
"Mindenkit a tökéletlenségei tesznek széppé." (Sandra Bullock)
2021. júl. 18. 11:30
 16/34 anonim ***** válasza:
11%
Keress egy vak pasit.
2021. júl. 18. 11:32
 17/34 anonim ***** válasza:
10%

Haj:

Lehetőleg hosszu hajad legyen, igényes ápolt, világos szinű,

EGÉSZSÉGES!!! Szedj vitamint

Smink: Irány a youtube. Viszkok Fruzsi, Karin Dragos, hetkoznapi smink videoi.

Szukseged lesz: alapozo, szempillaspiral, szemceruza, pirosito, szolidabb, nude.os rúzs/szájfény.

Körmök: Tiszta igényes, nem csicsás, karvaj karmok! Egyszerü, apolt, francia korom.

Arc: ha pattanásos, irany a doki, ha csak enyhén, akkor BB krémet használj!

Öltözék:

Csinos, nőies! Szoknya, tűsarku, legging-tunika kombók, nem az ördög játékszerei.

Ha kuldesz peivatban képet, adok tanácsot még.

De szerintem amugy a baj a fejedben van v.szinuleg, a szemelyiseg sokkal tobbet nyom a latba, ha kifele az latszik, hogy rendben vagy onmagaddal, furtokben fognak csungeni rajtad a pasik!

P.S. én 80-90kg kozott szoktam mozogni...mégis simán férjhez mentem. (és nem egy csóró, csődtömeg, lúzerhez)

2021. júl. 18. 11:37
 18/34 A kérdező kommentje:

Akinek rendben vannak a fogai és ápolja a bőrét, az nem lehet ronda?

"Nagy cici, egy kis poci és a formás brazill segg hatalmas előny."

Vékony vagyok, B kosaras a mellem, 55 centi a derekam és nincs pocim :( Akkor ez is baj?

2021. júl. 18. 11:39
 19/34 anonim ***** válasza:
94%

Jajjjj, dehogy baj. Attól, hogy valaki ideböfögi az ideálját, még nem mindenkinek az tetszik.

Gyanítom, az arcoddal van bajod.

A kérdés, hogy mi?? Ezt nem válaszoltad meg

2021. júl. 18. 11:42
 20/34 A kérdező kommentje:
Persze, nem szép az arcom, az alakom is messze van a jótól, nem azert írtam. De más csúnyácska lányoknak/nőknek is vannak azért sikereik a férfiak terén.
2021. júl. 18. 11:45
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!